Modemagasinet Trenden

Hvorfor en Ver de Terre flyverdragt?

Hvis du leder efter Ver de terre flyverdragter behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige online forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Hvorfor du måske skal vælge en lækker Ver de Terre flyverdragt til den lille? Du får et eksklusivt mærke som anbefales højt af forældre i diverse test af flyverdragt.

Og flyverdragter er nødvendigt til vinteren helt ligesom det gode regntøj til børn

Hvorfor vælge en flyverdragt fra Ver de Terre?

Ver de Terre flyverdragter holder dit barn både varm og tør.

Også selvom vejret er rigtig fugtigt og vådt, som det sker ret tit gennem vinteren i Danmark. Og netop at holde barnet tør og varm er, hvad en god flyverdragt til børn skal kunne. Samtidig er flyverdragter i det populære mærke smudsafvisende, så dragten nemt kan tørres af med en klud, for de små børn griser jo.

Den nemme rensning skyldes det smarte gummi belægning i materialet.

Hvis du har prøvet at vaske en flyverdragt, så ved du også at nogle mærker bare er irriterede. Det oplever du ikke med Ver de Terre, for denne vil være tør næste morgen hvis du har vasket dagen før.

Det finder du til dels også med en Mikk-Line flyverdragt, som måske ikke har helt samme eksklusive stil, men er tilsvarende billigere. Vi har fundet nogle lækre modeller som inspiration til at finde en dragt til dit barn i 2020/2021. Selvom det ikke altid er nemt med en størrelsesguide til din baby eller barn, så er disse modeller heldigvis ret rummelige.

 

Ver de Terre med pels

 • Find dragten til 1949,95 kr. her En flyverdragt til babyen kunne være denne i lys rosa. En eksklusiv flyverdragt der udstråler top kvalitet i materiale og design. Du får dragt hvor hætten kommer med en kant af pels og materiale i dragten som er lavet af glatvævet materiale med dunfyld.

  Vattering kommer nemlig med 90% andedun og 10% andefjer. Hætten er aftagelig via trykknapper, hvor pelsen kan tages med en skjult lynlås. Bukseben og ærmer kommer med overtrækssko og luffer, hvor enderne selvfølgelig kommer med elastikkanter til at gå udover børne vinterstøvlerne. En sød flyverdragt til den lille, hvor designet giver et smart look som på en dunjakke.

   

  Ver de Terre babysuit

 • find dragten til 1795,95 kr. her Hvis du søger dragten til din baby, kan denne model i navy farve måske være helt rigtig.

  En lækker vandafvisende dragt der kommer i den rosa farve til pigerne og navy til den lille dreng. Flyverdragten kommer med en ægte pelskrave til at holde varmen, helt ligesom den kommer med både luffer og futter, der selvfølgelig af aftagelige. Kvaliteten i dragten der går igen i alle Ver de Terre kollektioner, er lavet i de lette og åndbare materialer der giver barnet plads til sjov og leg.

   

  Rosa flyverdragt 2-7 årige

 • find dragten til 2099,95 kr.

  her En lækker flyverdragt i lys rosa til børn fra 2 til 7 år.

  En stilfuld flyverdragt til pigen eller drengen, der kommer med aftagelig hætte ligesom de andre modeller i brandet.

  Dragten er både åndbar, vindtæt, vandtæt og kommer med letvægts isolering med thermolite og tapede sømme. En flot dragt der har helt de samme egenskaber som de andre modeller. Og perfekt til dig der ønsker top kvalitet til pigen eller drengen.

   

  Ver de Terre PU

 • Find dragten til 1699,- kr- her Pink flyverdragt med vandtæt PU-overflade.

  Prisen ligger på omkring 1700 kr. hvilket jo ikke er i den billige ende, men dog cirka samme prisleje som f.eks. Miniature flyverdragt eller måske en lækker Molo flyverdragt. Du får en moderne flyverdragt der er vindtæt og vandtæt med vandsøjletryk på 10.000 mm. Sammen med det dejlig thermolite for, så er barnet sikker på at holde varmen.

  Bag på er dragten lamineret men en vandtæt membran, der sammen med tapede sømme sikrer den bedst mulige beskyttelse imod vand.  

  Armygrøn flyverdragt m. pels

 • Find dragten til 2099,95 kr. her Flyverdragt i armygrøn med hætte der har en flot kant af pels.

  Flyverdragten er åndbar, vindtæt og vandtæt som findes i størrelse fra ca. 5 – 8 år.

  Hætten med pels er aftagelig ved hjælp af aftagelige trykknapper. Modellen er let med letvægtsisolering med Thermolite. Ved fødderne får du justerbare elastikstropper, så benene holdes nede omkring støvlerne frem for at kravle op under leg.

  Flyverdragten er fremstiller i polyamid og polyuretan til det ydre, hvor vattering er 100% polyester.  

  Van de Terre brandet?

  Hvis du ikke kender mærket, så er det et dansk brand der har eksisteret siden 1993.

  Mærket er kendt for top kvalitet indenfor produktion af overtøj til børn, og har opnået stor status i Skandinavien, hvor fokus ligger på top kvalitet indenfor materialer og så et enkelt og klassisk design. Børnetøj skal holde til leg, for børn laver jo de mest mærkelige ting når de leger, og derfor skal tøjet være robust samtidig med at det skal være indbart og plads til at røre sig i. Det er netop hvad du får med det danske brand, for fokus ligger nemlig på det funktionelle, sikkerhed og så selvfølgelig det slidstærke, der går igen på en Ver de Terre jakke, elefanthue, regntøj og deres super lækre vinterjakker.

  Heldigvis finder du tøjet i mange butikker og online forhandlere, helt ligesom du finder bedømmelser af tøjet som f.eks. her på min-mave.dk, hvor du faktisk får grunden til, hvorfor netop denne flyverdragt er så fantastisk til dit barn

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange