Vagabond ankelstøvler

Som du kan se nedenfor er der mange Vagabond ankelstøvler at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi åbnet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden.

Seneste Billige Vagabond ankelstøvler

Man kan ikke lave Trenden.dk uden at vise de bedste tilbud på Vagabond ankelstøvler i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem helt automatisk kravler mange gode danske online forhandlere igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Sorry, there are no results to display.

Det var dagens produkter

Hvis du læser dette har du nu set alle de Vagabond ankelstøvler vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte online forhandler. Vi sender vores prisrobot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og giv os snart et besøg igen for endnu flere gode tilbud.

Hvis du søger efter nye støvletter her i 2021 er udvalget stort. Blandt de mange forskellige brands indenfor de korte damestøvler finder du de svenske Vagabond ankelstøvler. Vagabond sko & accessories er svensk og blev grundlagt i 1973.

Produktionen dækker over sandaler, støvler, pumps, dame sneakers m.m. indenfor herre- og damesko. Og selvfølgelig også accessories som dametasker, punge og andre lædervarer.

Designet er kombination af hverdagsmode indenfor det elegante som det casual. Kvaliteten kommer med den gode pasform så skoene eller støvlerne er gode at have på. Kvalitet, design og prismæssig ligger Vagabond i samme klasse som Pavement eller Tamaris støvletter.

 

Vagabond Lara Croco

 • Find støvlen til 678,- kr. her Vagabond Shoemakers Lara Croco støvle i brun. En flot støvle med en skafthøjde på 14 cm. og en hælhøjde på 5 cm.

  Du finder også modellen i sort, hvis ikke den brune er til dit temperament.    

  Vagabond Shoemakers Betsy

 • Find støvlen til 678,- kr. her En klassisk sort støvlette fra Vagabond Shoemakers.

  Støvlen har en skafthøjde på 14 cm.

  og fremstillet i ægte læder.

  En flot og tidløs støvle der kan bruges i mange år frem.

     

  Vagabond Alice ankelstøvle

 • Find støvlen til 627,- kr. her En klassisk kort støvle i den traditionelle enkle stil.

  Modellen kommer i både sort, terracotta og oliven farve.

  Ankelstøvlen er fremstillet i kolæder og 100% recycled polyester materiale i overdelen. Ydersål kommer i gummi med gedeskind læder i sål.

  En flot støvle med en kraftig hæl der kommer med en hælhøjde på 5 cm.    

  Vagabond Kenova støvle

 • Find støvlen til 899,- kr.

  her En sort casual støvle til forår eller efterårs brug. Støvlen er i det enkle og klassisk unisex udtryk.

  Foring er læder/tekstil og kan være velegnet til de varmere tidspunkter på vinteren. Kombinerer den rå sorte ankelstøvle med et par afslappet jeans eller måske den løse sommerkjole.    

  Vagabond Mya ankelstøvle

 • Find støvlen til 537,- kr. her Vagabond Mya 4319 ankelstøvle kommer i en unik stil.

  Velegnet med sin røde farve, spidse snude, lave blokhæl og tekstil overdele til at give dig et chic og unikt udtryk med en afslappet slå-om kjole eller de mere rå bukser. Du kan skabe forskellige udtryk hvad end det skal være det rå eller feminine.

     

  Traditionel Marja støvlette

 • Find støvlen til 573,- kr. her Søger du den klassiske Chelsea støvle, er denne Marja model med glat læder i brun eller sort, elastiske paneler i siden og en spids tå.

  En traditionel og feminin læderstøvle til kvinder i stil med Dee, Grace eller Cary ankelstøvle. Kombinerer den elegante støvle med en varm dame uldfrakke eller måske den lettere forårsjakke.

     

  Vagabond Olivia støvle

 • Find støvlen til 627,- kr.

  her Vagabond Olivia er en klassisk feminin støvle til forår og sommer brug.

  Du får en støvle med 6,5 cm. hælhøjde og en skafthøjde på 12 cm. Indvendig sål og overdel er fremstillet i læder og foring er tekstil

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange