Ure til kvinder

Ure til kvinder

Hvis du leder efter Ure til kvinder behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere besøge forskellige butikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Dagens Billige Ure til kvinder

Her kan du se alle de Ure til kvinder vores robot i nat selv har fundet på en lang række billige butikker. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er et billig Ur til kvinder du kan bruge - ellers kig forbi Trenden.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Ikke flere tilbud

Så er der ikke flere billige ure til kvinder for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte onlinebutik for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle rundt omkring om Trenden.dk - det vil hjælpe os meget. Det vil hjælpe os til at vise gode ur til kvinder ilbud til endnu flere danskere.


Lækkert tøj er dejligt at have på, men der hører sig accessories som smykker, dameure, handsker og andet sig til. Og her er ure til kvinder helt ligesom så meget andet, noget de fleste unge som ældre damer bruger. Udvalget af dameure er dog stort, og derfor har vi fundet et lille udvalg af forskellige brands, prisklasser og typer af ure.

Det giver forhåbentlig dig en hurtig, nem og god inspiration til at finde det helt rigtige ur til dig eller måske som fødselsdagsgave, julegave eller gave til hende der bliver student.

 

Daniel Wellington ur

 • Daniel Wellington byder på mange populære modeller hvad end det er Classic, Bristol, Petite eller anden model i det æstetiske og enkle design.

  Den viste model kommer i sort skive og brun læderrem, som er en både smuk og feminin kombination der kan bruges både til det elegante, søde eller måske rebelske look. Valget mellem hvid eller sort skive og størrelsen på skive er de vigtige valg i forhold til dette populære dameur der er hit både blandt unge piger som ældre damer.

     

  Olivia Burton Vegan Friendly

 • Find uret til 745,- kr. her Britiske Olivia Burton giver dig dette søde Vegan Friendly Enchanted Garden dameur i rosa.

  Skiven kommer med søde blomster motiver der kommer i forskellige kontraster.

  Remmen kommer i pink og er lavet i dyrevenligt materiale der kommer som syntetisk læder. Perfekt til hverdag med skole og arbejde helt ligesom uret er perfekt til det festlige lag f.eks. med et par pumps og en sød slå-om kjole.

     

  Rado Integral dameur

 • Find uret til 29.200,- kr. her Rado giver dig de eksklusive og utrolig smukke dameure.

  Uret med Quartz urværk kommer med safirglas og sort keramik rem med rustfri stållænke og titanium foldespænde. Uret i den høje prisklasse har 62 diamanter på i alt.

  Et moderne og enkel ur der giver dig et unikt udtryk som kan kombineres med den en dame skindjakke, sommerkjole som til det elegante business look.    

  Cluse La Garconne

 • Hollandske Clyse giver dig alternativet til den runde urskive, med denne enkle model der kommer med en stilren firkanten urskive. Remmen i italiensk læder kommer i sort der kombineres med guld i urskiven.

  Kan kombineres med runde former som f.eks. The Rubz armbånd eller lignede accessories.

     

  Triwa dameur

 • Triwa er ikke så kendt brand som Wellington, men kommer dog i samme kvalitets materialer, design og stil stort set. For du får nemlig en god kvalitet i det hele med Triwa mærket, hvor dette dameur med læderrem kommer i det enkle og stilfulde der kan passe både den unge som mere modne kvinde. Helt ligesom du kan bruge det til sommer- som vinterjakker til kvinder.

     

  Tommy Hilfiger Emmy

 • Find uret til 1.195,- kr.

  her Hvis dine smykker er guld farvet, skal dit ur selvfølgelig også være det. Og det er netop hvad du får med dette guldfarvet ur med dette Tommy Hilfiger. Uret kommer med rå detaljer der kan kombineres med stort set alt, om det så er de cool solbriller til kvinder på sommerdagene eller med en stor varm vinterjakke til januar måned.

     

  Sølv Skagen Anita

 • Find uret til 1.200,- kr. her Skagen dameure er både elegante og super tidløs moderne, hvilket også er grunden til den store popularitet.

  Denne model i den lille dameur type, kommer i et flot stilrent sølv look med meshlænke. Velegnet til både unge som ældre og kan bruges både til den store fest som i dagligdagen med hverdagstøjet.    

  MVMT Rose Gold ur

 • Find uret til 1.195,- kr. her Hvis du søger det unikke design, kan dette elegante ur fra MVMT i rosa guld måske være det rigtige.

  Rose Gold White er navnet på uret der kommer med en 38mm urkasse og lænke der matcher den gennemgående minimalistiske stil.    

  Jaguar dameur

 • Find uret til 3.695,- kr. her Det schweiziske firma Jaguar er blevet kendt for at skabe Swiss Made kvalitetsure. Og dette Jaguar J871/2 er ingen undtagelse.

  Du får et eleganty ur med sølv og roseguld længe og urkasse. Urglasset er safir og skiven er i bordeaux og med lyse sten.

     

  Daniel Wellington gavesæt

 • De populære Daniel Wellington dameure kommer i forskellige modeller, hvor den smalle rem og mørke urskive er et elegant ur der passer de fleste. Kombinerer det flotte ur med det stilrene og enkle armbånd fra Daniel Wellington. Og netop kombinationen af det flotte ur og stilrene armbånd er, hvad du får med en Daniel Wellington gaveæske der kan være den perfekte gaveide til hende


 • Se også: