Modemagasinet Trenden

13 nye og smarte uldfrakker til kvinder

Hvis du leder efter Uldfrakker til kvinder behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Søger du det stilrene eller måske klassiske indenfor damejakker? Her kan en af de klassiske uldfrakker til kvinder være det helt rigtige valg. En lækker dame uldjakke vil ikke bare holde dig varm, men også give det elegante, feminine eller måske det rå udtryk. Vi har samlet et udvalg af de nye lækre styles i 2021, hvor du måske finder den helt rigtige jakke som du bliver forelsket i – Hvad end du ønsker den noget lette jakke til varmere brug eller den varme vinterjakke til kvinder.

 

Beige Selected uldfrakke

 • Find frakken til 1.299,95 kr. her Trendy Selected frakke i genanvendt uld og polyester.

  Klassisk uldfrakke med høj krave og høj krave der dækker mod den værste vind. Den helforet Selected uldjakke er velegnet til hverdag som til aftenbrug.  

  Samsøe & Samsøe jakke

 • Find frakken til 2.200,- kr. her En elegant og tidløs uldfrakke fra Samsøe & Samsøe.

  Frakken kommer i en god uldkvalitet med 70% genvundet uld. Samsøe & Samsøe Hoff damefrakken kommer med to lommer og dobbelt knapper foran. Perfekt til aftenbrug som hverdagsbrug med bukser som kjole.

   

  Vero Moda frakke

 • Find frakken til 599,- kr. her En lækker og billig uldfrakke fra Vero Moda i brun farve.

  Jakkes der lukkes med lynlås, tryknapper og revers har to lommer foran og stropper i siden.

  Det giver dig en lidt varm jakke til de bedre tidspunkter på året som udmærker sig ved den feminine og tidløse stil.  

  Sort Rockandblue uldfrakke

 • Find frakken til 1.849,- kr. her Rockandblue giver dig den trendy frakke i sort. Frakken kommer i 60% uld, 30% polyester og 10% viskose. Perfekt jakke til både efterår som en mildere vinter. Jakken kommer med flotte detaljer i imiteret skind, stor krave og kommer med aftageligt bælte i talje.

   

  Only Sedona uldfrakke

 • Find frakken til 649,- kr. lige her Ligesom Vero Moda så finder du også mange lækre styles i Only, hvor prisen heldigvis ligger i den billigere ende.

  Denne Only uldfrakke er en lige model, der kommer med sidelommer og uldblanding af 45% uld. Perfekt til de høje sko som afslappet dame sneakers. God til efterår eller som den varmere model indenfor dame forårsjakker.

   

  Vila Alanis frakke

 • Find frakken til 899,- kr. her Vila giver dig denne ulden frakke i det tidløse design.

  Perfekt til de lidt koldere tidspunkter, men dog ikke perfekt til den frosthårde vinter. Jakken kommer med 50% uld og lukkes med lynlås og trykknapper foran samt to lommer til at holde fingrene varme.  

  Vero Moda frakke

 • Find frakken til 699,- kr. her Vero Moda laver det flotte modetøj der kommer i en god billig pris.

  Her finder du denne sort frakke i uldblanding. Frakken kommer i en klassisk stil der egner sig som den lækre efterårsjakke eller vinterjakke på de varme vinterdage. En feminin og elegant jakke der kan kombineres med både de stramme som løse bukser alt afhængig af dit udtryk.

   

  Tiger of Sweden jakke

 • Find frakken til 3.199,- kr. her Tiger of Sweden er et andet lækker designer brand i det klassiske og stilrene design.

  Denne Tiger of Sweden uldfrakke er ingen undtagelse.

  Du får en elegant og feminin overgangsjakke i vævet, stum kvalitet der emmer af kvalitet.

  Jakken kommer i 70% uld og 30% polyamid.  

  Ternet Selected Petite frakke

 • Find frakken til 1.399,95 kr. her Selected Petite frakke i 50% uld med elegant og tidløs design. Den ternet frakke er en anelse a-formet og i Petite Styles.

  Frakken helt ligesom de andre viste modeller må ikke vaskes og tørretumbles.  

  Lang Vero Moda uldfrakke

 • Find frakken til 649,94 kr. her En anden ternet model, er denne lange uldfrakke fra Vero Moda. Du får en frakke med 10% uld og genanvendt polyester blanding. Frakken er med knaplukning og stiklommer foran.

  En velegnet frakke til både hverdag og aften brug.  

  Ida Sjöstedt frakke

 • Find frakken til 3.079,- kr. her Flot og varm uldfrakke fra Ida Sjöstedt i sort farve. Frakken har uldblanding med 70% uld og kommer med en stor pelskrave i kunstpels.

  Der er slids bagpå og to dekorative lommer foran.  

  Only uldfrakke

 • Find frakken til 659,95 kr. her Only frakke der indeholder 38% uld. Jakken kommer i et ungdommelig udtryk med sidelommer og slids bagpå.

  Brug frakken til forår og efterårsdage hvor vejret er lidt køligt.

  Og her kan du kombinerer frakken både med det casual som det festlige udtryk.  

  Guess Rossana frakke

 • Find frakken til 1.499,- kr. her Guess Rossana frakke med 31% uld og i stum, vævet kvalitet. Den lange sorte frakke har dobbeltradet med sølvknapper  og to lommer foran, hvor stilen også er med PU-detaljer. Pasformen er figursyet og giver dig det elegante udtryk.

   

  Find dame uldjakken online

  Det kan være hyggeligt og sjovt med shoppe tur i byen, men det kan dog også være ganske dejligt at sidde i tørvejr hjemme i sofaen hvor varmen, teen og et tæppe kan give den gode inspiration. Køb en uldjakke i den varme version der er oplagt til både forår, efterår som vinteren hvor der kan være koldt.

  Til de varme tidspunkter er det den lettere version, som ikke indeholder det samme mængde uld.

  Du finder jakker i både den tætsiddende, løse, lange som korte model, hvor stilen gør sig gældende både ved de lette som tykkere uldjakker til vinterens kulde.

  Sommermånederne giver mulighed for at kaste mere farve over tingene, hvor vinteren ofte gør, at de mørke nuancer er bestsellers. Her kan Camel coat af kameluld der kommer både i fremtrædende som neutrale farver, være det helt rigtige valg sammen med en let kjole eller sød nederdel

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange