Modemagasinet Trenden

UGG Australia vinterstøvler

Vi har lavet Trenden.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Ugg australia vinterstøvle. Frem for at skulle undersøge forskellige onlineshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest af kvinder i Danmark. Støvlen der også bliver brugt i Australien, hvor formålet for det meste er lidt anderledes end til dit vinterbrug. Her bliver støvlerne brugt af f.eks. surfere til at få varmen i fødderne igen, eller som fårestøvle hvilket var det oprindelige begreb med UGG støvle typen.

Det er desværre for at holde varmen når vi opholder os udendørs, at vi bruger de varme støvler her til lands.

Støvlen er ganske velegnet som dame vinterstøvle til vores breddegrader, for udover de er lækre at gå i, så kommer de i en kombination af fleece og fåreskind, hvilket giver dine fødder den naturlige varme. Vi har fundet lidt inspiration af forskellige vinterstøvler her nedenfor, hvor du måske finder den helt rigtige som vil være den perfekte varme støvle i kombination med en af de flotte vinterjakker til kvinder.  

UGG Classic Mini II støvlette

 • Find støvlen til 1.269,- kr. her En dejlig vinterstøvle der burde være mere end varm nok til vores danske vinter. Støvlen kommer i de klassiske fåreskind modeller med for i lammeuld.

  Du finder støvlen i hele 11 forskellige farver, så der burde være muligt at finde støvlen der falder i din smag.  

  UGG Classic Short II

 • Find støvlen til 1.495,- kr.

  her Classic modellen kommer også i den høje model. Denne UGG Classic Short II støvle kommer i fåreskind og findes i tre andre nuancer end denne chestnut farve.

  Ydersålen på støvlen er af gummi, hvorfor er varmt fåreskind med polstret mellemsål.

   

  Fluff Mini Quilt støvle

 • Find støvlen til 1.495,- kr.

  her Hvorfor ikke vælge den anderledes og trendy støvle med pulldown foring. Støvlen giver det anderledes udtryk, og kan samtidig holde dine fødder dejlige varme gennem efteråret og vinter.

  Du finder støvlen i denne sorte farve, men kommer også i grå charcoal farve.  

  UGG Bailey Bow II

 • Find støvlen til 1.495,- kr. her Et alternativ kunne være denne UGG Bailey vinterstøvle som kommer med en større længe. Materialet er fårelæder og kraftig foring med lammeuldsfor.

  En sød støvle med de lækre feminine detaljer bag på støvlen, som giver et dejlig udtryk sammen med dine smarte dame jeans og vinterjakke.  

  UGG Classic vinterstøvle

 • Find støvlen til 1.569,- kr.

  her UGG Classic Charm Mini ankelstøvle i ruskind der kan være perfekt til efterår og vinter. En dejlig varm støvle til det danske vejr, hvor udformningen både giver det tidløse og feminine udtryk for dig. Kan bruges sammen med både fine bukser eller casual jeans.

   

  UGG Classic Femme Zip

 • Find støvlen til 1.269,- kr. her Classic Femme Zip Mini ankelstøvle med skafthøjde på 10 cm. Støvlen har overdel i ruskind og foring af læder/tekstil.

  Plateuhøjde på 2,5 cm. giver en ret flad sko der kan være perfekt til hverdagen.  

  UGG Classic Mini II

 • Find støvlen til 1.269,- kr. her En sød støvle med sløjfe og puf detaljer på vrist og ben. En lækker eksklusiv støvle til dig der gerne vil holde fødderne varme, men også vise at du er kvinde.

  Støvlerne er dejlig at gå i med sin foring og gummisål med traktion.

   

  Hvad er UGG støvler?

  UGG er en type af støvler, hvor UGG Australia er et brand som har brugt betegnelsen UGG, hvilket dog også er deres primære støvle typer. UGG støvler oprindelig en fåreskindsstøvle, hvor oprindelsen er fra Australien eller New Zealand, alt afhængig af hvilken nation du spørger. Ugg støvlerne af fåreskind kom frem i 1920’erne, hvor de blev brugt af fårehyrderne down under, til at holde fødderne varme gennem vinteren. Blue Mountains Ugg Boots var de første, som så mulighed for at sætte støvlerne i produktion og sælge til os forbrugere. Det skete midt i 1930’erne, hvor konkurrenter kom efter dem fra 50’erne og fremefter.

  I de glade 60’erne begyndte surferne i Australien at bruge støvlerne, og sidenhen blev UGG støvlerne udbredt til både USA og Europa. Sidenhen blev de udbredt som modestøvler, og siden 90’erne har de vundet indpas som en type støvle der er trendy i modeverdenen.

  Brandet UGG Australia blev lanceret i 1995, men firmaet bag Ugg Holdings Inc fra California, blev registreret 10 år før

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier