UGG Australia vinterstøvler

Vi har lavet Trenden.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Ugg australia vinterstøvle. Frem for at skulle undersøge forskellige onlineshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden

Dagens Ugg australia vinterstøvle Tilbud

Vores robot har natten igennem selv kravlet mange billige danske onlineshops igennem for opdaterede priser og tilbud på Ugg australia vinterstøvler, og har fundet nedenstående produkter til os her på Trenden.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).

Sorry, there are no results to display.

Det var alt for i dag

Fortæl meget gerne dine venner og familie om Trenden.dk – det bliver vi rigtig glade for. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Trenden.dk som bogmærke og kom snart tilbage til flere gode tilbud på UGG Australia vinterstøvler.

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest af kvinder i Danmark. Støvlen der også bliver brugt i Australien, hvor formålet for det meste er lidt anderledes end til dit vinterbrug. Her bliver støvlerne brugt af f.eks. surfere til at få varmen i fødderne igen, eller som fårestøvle hvilket var det oprindelige begreb med UGG støvle typen.

Det er desværre for at holde varmen når vi opholder os udendørs, at vi bruger de varme støvler her til lands.

Støvlen er ganske velegnet som dame vinterstøvle til vores breddegrader, for udover de er lækre at gå i, så kommer de i en kombination af fleece og fåreskind, hvilket giver dine fødder den naturlige varme. Vi har fundet lidt inspiration af forskellige vinterstøvler her nedenfor, hvor du måske finder den helt rigtige som vil være den perfekte varme støvle i kombination med en af de flotte vinterjakker til kvinder.  

UGG Classic Mini II støvlette

 • Find støvlen til 1.269,- kr. her En dejlig vinterstøvle der burde være mere end varm nok til vores danske vinter. Støvlen kommer i de klassiske fåreskind modeller med for i lammeuld.

  Du finder støvlen i hele 11 forskellige farver, så der burde være muligt at finde støvlen der falder i din smag.  

  UGG Classic Short II

 • Find støvlen til 1.495,- kr.

  her Classic modellen kommer også i den høje model. Denne UGG Classic Short II støvle kommer i fåreskind og findes i tre andre nuancer end denne chestnut farve.

  Ydersålen på støvlen er af gummi, hvorfor er varmt fåreskind med polstret mellemsål.

   

  Fluff Mini Quilt støvle

 • Find støvlen til 1.495,- kr.

  her Hvorfor ikke vælge den anderledes og trendy støvle med pulldown foring. Støvlen giver det anderledes udtryk, og kan samtidig holde dine fødder dejlige varme gennem efteråret og vinter.

  Du finder støvlen i denne sorte farve, men kommer også i grå charcoal farve.  

  UGG Bailey Bow II

 • Find støvlen til 1.495,- kr. her Et alternativ kunne være denne UGG Bailey vinterstøvle som kommer med en større længe. Materialet er fårelæder og kraftig foring med lammeuldsfor.

  En sød støvle med de lækre feminine detaljer bag på støvlen, som giver et dejlig udtryk sammen med dine smarte dame jeans og vinterjakke.  

  UGG Classic vinterstøvle

 • Find støvlen til 1.569,- kr.

  her UGG Classic Charm Mini ankelstøvle i ruskind der kan være perfekt til efterår og vinter. En dejlig varm støvle til det danske vejr, hvor udformningen både giver det tidløse og feminine udtryk for dig. Kan bruges sammen med både fine bukser eller casual jeans.

   

  UGG Classic Femme Zip

 • Find støvlen til 1.269,- kr. her Classic Femme Zip Mini ankelstøvle med skafthøjde på 10 cm. Støvlen har overdel i ruskind og foring af læder/tekstil.

  Plateuhøjde på 2,5 cm. giver en ret flad sko der kan være perfekt til hverdagen.  

  UGG Classic Mini II

 • Find støvlen til 1.269,- kr. her En sød støvle med sløjfe og puf detaljer på vrist og ben. En lækker eksklusiv støvle til dig der gerne vil holde fødderne varme, men også vise at du er kvinde.

  Støvlerne er dejlig at gå i med sin foring og gummisål med traktion.

   

  Hvad er UGG støvler?

  UGG er en type af støvler, hvor UGG Australia er et brand som har brugt betegnelsen UGG, hvilket dog også er deres primære støvle typer. UGG støvler oprindelig en fåreskindsstøvle, hvor oprindelsen er fra Australien eller New Zealand, alt afhængig af hvilken nation du spørger. Ugg støvlerne af fåreskind kom frem i 1920’erne, hvor de blev brugt af fårehyrderne down under, til at holde fødderne varme gennem vinteren. Blue Mountains Ugg Boots var de første, som så mulighed for at sætte støvlerne i produktion og sælge til os forbrugere. Det skete midt i 1930’erne, hvor konkurrenter kom efter dem fra 50’erne og fremefter.

  I de glade 60’erne begyndte surferne i Australien at bruge støvlerne, og sidenhen blev UGG støvlerne udbredt til både USA og Europa. Sidenhen blev de udbredt som modestøvler, og siden 90’erne har de vundet indpas som en type støvle der er trendy i modeverdenen.

  Brandet UGG Australia blev lanceret i 1995, men firmaet bag Ugg Holdings Inc fra California, blev registreret 10 år før

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange

  Billige sko til teenagepiger

  Billige sko til teenagepiger

  Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Sko til teenagepiger, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Sko til teenagepiger.