Modemagasinet Trenden

Bedste Ver de Terre Flyverdragt: Se top 4 (opdateret juli 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde Ver de Terre flyverdragt. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ver de Terre flyverdragt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ver de Terre Flyverdragt m. Pels – Heather

 • Dagens pris: 1099,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2199.00, nu kun 1099,50.
  Du sparer 1099 kr. / 50 %
 • Fundet hos Parcellet
 • Mærke: Ver de Terre

Vores første anbefaling er “Ver de Terre Flyverdragt m. Pels – Heather” som lige nu er på tilbud hos Parcellet.

Her er prisen sat ned med 50 % og kan altså fås for kun 1099,50 – en besparelse på 1099 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker flyverdragt fra Ver de Terre.
Flyverdragten er dejligt varm at have på og indersiden af stoffet er beklædt med en vandtæt og åndbar membran.
Membranen kombineret med tapede lynlåse sikrer en vandtæt flyverdragt, der kan holde barnet tør i al slags…

Se hos Parcellet ❯❯

2: Ver de Terre Flyverdragt m Pels – Dun – Heather – 9 mdr – Ver de Terre Flyverdragt

 • Dagens pris: 1559,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2599.00, nu kun 1559,-.
  Du sparer 1040 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Ver de Terre

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids world.dk, hvor du kan købe Ver de Terre Flyverdragt m Pels – Dun – Heather – 9 mdr – Ver de Terre Flyverdragt til kun 1559,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ver de Terre Flyverdragt m Pels – Dun – Heather…

Se hos Kids world.dk ❯❯

3: Ver de Terre Flyverdragt m Pels – Dun – Heather – 3 mdr – Ver de Terre Flyverdragt

 • Dagens pris: 1559,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2599.00, nu kun 1559,-.
  Du sparer 1040 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Ver de Terre

Næste anbefaling er “Ver de Terre Flyverdragt m Pels – Dun – Heather – 3 mdr – Ver de Terre Flyverdragt”.

Dagens bedste tilbud på “Ver de Terre Flyverdragt m Pels – Dun – Heather – 3 mdr – Ver de Terre Flyverdragt” har vi fundet hos Kids world.dk hvor prisen lige nu er 1559,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ver de Terre Flyverdragt m Pels – Dun – Heather…

Se hos Kids world.dk ❯❯

4: Ver de Terre Flyverdragt m Pels – Dun – Heather – 18 mdr – Ver de Terre Flyverdragt

 • Dagens pris: 1559,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2599.00, nu kun 1559,-.
  Du sparer 1040 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Ver de Terre

Sidste produkt på vores liste er Ver de Terre Flyverdragt m Pels – Dun – Heather – 18 mdr – Ver de Terre Flyverdragt som vi har fundet til 1559,- hos Kids world.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Ver de Terre Flyverdragt m Pels – Dun – Heather…

Se hos Kids world.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ver de Terre flyverdragt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ver de Terre flyverdragt:

Dyreste Ver de Terre Flyverdragt på listen er Ver de Terre Flyverdragt m. Pels – Slate – 2 år (92) – Ver de Terre Flyverdragt fra Kids world.dk med en pris på 2199.00. Billigste udvalgte Flyverdragt er Ver de Terre Flyverdragt m. Pels – Heather som du kan købe for 1099.50 hos Parcellet. Forskellen på de to priser er 1099.5 kr. – de 4 Ver de Terre Flyverdragt vi har fundet koster i gennemsnit 44353.63 kr.
Ovenstående Ver de Terre Flyverdragt data og priser er hentet fra 2 butikker (Parcellet, Kids world.dk). Alle Ver de Terre Flyverdragt tilbud er opdateret i dag 03-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Flyverdragt guides:

Fandt du ikke det rigtige Flyverdragt blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Flyverdragt:

Hvorfor du måske skal vælge en lækker Ver de Terre flyverdragt til den lille? Du får et eksklusivt mærke som anbefales højt af forældre i diverse test af flyverdragt.

Og flyverdragter er nødvendigt til vinteren helt ligesom det gode regntøj til børn

Hvorfor vælge en flyverdragt fra Ver de Terre?

Ver de Terre flyverdragter holder dit barn både varm og tør.

Også selvom vejret er rigtig fugtigt og vådt, som det sker ret tit gennem vinteren i Danmark. Og netop at holde barnet tør og varm er, hvad en god flyverdragt til børn skal kunne. Samtidig er flyverdragter i det populære mærke smudsafvisende, så dragten nemt kan tørres af med en klud, for de små børn griser jo.

Den nemme rensning skyldes det smarte gummi belægning i materialet.

Hvis du har prøvet at vaske en flyverdragt, så ved du også at nogle mærker bare er irriterede. Det oplever du ikke med Ver de Terre, for denne vil være tør næste morgen hvis du har vasket dagen før.

Det finder du til dels også med en Mikk-Line flyverdragt, som måske ikke har helt samme eksklusive stil, men er tilsvarende billigere. Vi har fundet nogle lækre modeller som inspiration til at finde en dragt til dit barn i 2020/2021. Selvom det ikke altid er nemt med en størrelsesguide til din baby eller barn, så er disse modeller heldigvis ret rummelige.

 

Ver de Terre med pels

 • Find dragten til 1949,95 kr. her En flyverdragt til babyen kunne være denne i lys rosa. En eksklusiv flyverdragt der udstråler top kvalitet i materiale og design. Du får dragt hvor hætten kommer med en kant af pels og materiale i dragten som er lavet af glatvævet materiale med dunfyld.

  Vattering kommer nemlig med 90% andedun og 10% andefjer. Hætten er aftagelig via trykknapper, hvor pelsen kan tages med en skjult lynlås. Bukseben og ærmer kommer med overtrækssko og luffer, hvor enderne selvfølgelig kommer med elastikkanter til at gå udover børne vinterstøvlerne. En sød flyverdragt til den lille, hvor designet giver et smart look som på en dunjakke.

   

  Ver de Terre babysuit

 • find dragten til 1795,95 kr. her Hvis du søger dragten til din baby, kan denne model i navy farve måske være helt rigtig.

  En lækker vandafvisende dragt der kommer i den rosa farve til pigerne og navy til den lille dreng. Flyverdragten kommer med en ægte pelskrave til at holde varmen, helt ligesom den kommer med både luffer og futter, der selvfølgelig af aftagelige. Kvaliteten i dragten der går igen i alle Ver de Terre kollektioner, er lavet i de lette og åndbare materialer der giver barnet plads til sjov og leg.

   

  Rosa flyverdragt 2-7 årige

 • find dragten til 2099,95 kr.

  her En lækker flyverdragt i lys rosa til børn fra 2 til 7 år.

  En stilfuld flyverdragt til pigen eller drengen, der kommer med aftagelig hætte ligesom de andre modeller i brandet.

  Dragten er både åndbar, vindtæt, vandtæt og kommer med letvægts isolering med thermolite og tapede sømme. En flot dragt der har helt de samme egenskaber som de andre modeller. Og perfekt til dig der ønsker top kvalitet til pigen eller drengen.

   

  Ver de Terre PU

 • Find dragten til 1699,- kr- her Pink flyverdragt med vandtæt PU-overflade.

  Prisen ligger på omkring 1700 kr. hvilket jo ikke er i den billige ende, men dog cirka samme prisleje som f.eks. Miniature flyverdragt eller måske en lækker Molo flyverdragt. Du får en moderne flyverdragt der er vindtæt og vandtæt med vandsøjletryk på 10.000 mm. Sammen med det dejlig thermolite for, så er barnet sikker på at holde varmen.

  Bag på er dragten lamineret men en vandtæt membran, der sammen med tapede sømme sikrer den bedst mulige beskyttelse imod vand.  

  Armygrøn flyverdragt m. pels

 • Find dragten til 2099,95 kr. her Flyverdragt i armygrøn med hætte der har en flot kant af pels.

  Flyverdragten er åndbar, vindtæt og vandtæt som findes i størrelse fra ca. 5 – 8 år.

  Hætten med pels er aftagelig ved hjælp af aftagelige trykknapper. Modellen er let med letvægtsisolering med Thermolite. Ved fødderne får du justerbare elastikstropper, så benene holdes nede omkring støvlerne frem for at kravle op under leg.

  Flyverdragten er fremstiller i polyamid og polyuretan til det ydre, hvor vattering er 100% polyester.  

  Van de Terre brandet?

  Hvis du ikke kender mærket, så er det et dansk brand der har eksisteret siden 1993.

  Mærket er kendt for top kvalitet indenfor produktion af overtøj til børn, og har opnået stor status i Skandinavien, hvor fokus ligger på top kvalitet indenfor materialer og så et enkelt og klassisk design. Børnetøj skal holde til leg, for børn laver jo de mest mærkelige ting når de leger, og derfor skal tøjet være robust samtidig med at det skal være indbart og plads til at røre sig i. Det er netop hvad du får med det danske brand, for fokus ligger nemlig på det funktionelle, sikkerhed og så selvfølgelig det slidstærke, der går igen på en Ver de Terre jakke, elefanthue, regntøj og deres super lækre vinterjakker.

  Heldigvis finder du tøjet i mange butikker og online forhandlere, helt ligesom du finder bedømmelser af tøjet som f.eks. her på min-mave.dk, hvor du faktisk får grunden til, hvorfor netop denne flyverdragt er så fantastisk til dit barn

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

  Mere med Ver de Terre:

  Er du vild med Ver de Terre, men Flyverdragt var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Ver de Terre:

 • Del gerne

  Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email