Modemagasinet Trenden

Bedste Tunturi Bælte: Se top 1 (opdateret januar 2023)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde Tunturi bælte. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tunturi bælte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tunturi Neopren Dip Bælte

Sidste produkt på vores liste er Tunturi Neopren Dip Bælte som vi har fundet til 249,- hos Abilica Online.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækkert blødt træningsbælte til dips træning.
Længden på bæltet er 80 cm og længden på kæden er 100 cm. Bredden på det bredeste rygstykke er 15 cm. Kraftig kvalitet, og både karabinhager og kæde medfølger….

Se hos Abilica Online ❯❯

Dyreste Tunturi Bælte på listen er Tunturi Neopren Dip Bælte fra Abilica Online med en pris på 249.00. Billigste udvalgte Bælte er Tunturi Neopren Dip Bælte som du kan købe for 249.00 hos Abilica Online. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Tunturi Bælte data og priser er hentet fra 1 butikker (Abilica Online). Alle Tunturi Bælte tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bælte guides:

Fandt du ikke det rigtige Bælte blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bælte:

Del gerne

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Email