Modemagasinet Trenden

Bedste Tankini: Se top 6 (opdateret juli 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde tankini. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tankini tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fin Fun tankini top til piger – Asian Magenta (Lilla)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Watery.dk.

Her kan “Fin Fun tankini top til piger – Asian Magenta (Lilla)” fås til 255,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

2: Fin Fun tankini top til piger – Aussie Green

Anden anbefaling har vi fundet hos Watery.dk, hvor du kan købe Fin Fun tankini top til piger – Aussie Green til kun 255,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

3: Fin Fun tankini top til piger – Tropical Sunrise

Næste anbefaling er “Fin Fun tankini top til piger – Tropical Sunrise”.

Dagens bedste tilbud på “Fin Fun tankini top til piger – Tropical Sunrise” har vi fundet hos Watery.dk hvor prisen lige nu er 255,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

4: Fin Fun tankini top til piger – Celtic Green

Produkt nummer 4 på vores “tankini-liste” er Fin Fun tankini top til piger – Celtic Green som du lige nu kan købe for 255,- hos Watery.dk

Se hos Watery.dk ❯❯

6: Fin Fun tankini top til piger – Malibu Pink

Sidste produkt på vores liste er Fin Fun tankini top til piger – Malibu Pink som vi har fundet til 255,- hos Watery.dk.

Se hos Watery.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste tankini i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse tankini:

Dyreste Tankini på listen er Sort tankini med smukt lyst perle print fra Curvii.dk med en pris på 669.00. Billigste udvalgte Tankini er Fin Fun tankini top til piger – Rainbow Reef som du kan købe for 225.00 hos Watery.dk. Forskellen på de to priser er 444 kr. – de 6 Tankini vi har fundet koster i gennemsnit 2076.68 kr.
Ovenstående Tankini data og priser er hentet fra 6 butikker (Watery.dk, Curvii.dk, altlingeri, Netlingeri.dk, MamaMilla.dk, Frandeli). Alle Tankini tilbud er opdateret i dag 04-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tankini guides:

Fandt du ikke det rigtige Tankini blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tankini:

Tankini badetøj er to-delt, og består af en top og en underdel. Tanikini slog igennem i halvfemserne hvor den amerikanske designer Anne Cole, der har lavet badetøj kollektioner i eget navn, er ‘opfinderen’ af tankini badetøjet. Det to-delte badetøj med trusse og top giver en dejlig afslappet frihed, samtidig med at det også giver den gode beskyttelse af overkroppen for solen, eller hvis du gerne vil skjule kroppen lidt. Brugen af tankini kan gælde alle der er ikke føler sig komfortable i deres krop på grund af vægt, operation, sygdom og andet, som du kan læse mere om på Wikipedia.

Helt ligesom den er velegnet til dig der ønsker det casual eller sporty udtryk. Her har vi fundet fem forskellige modeller der dækker over tankini til store kvinder, tankini med bøjle og andre modeller som både kommer på tilbud og i mere dyre priser, der kan være det gode alternativ til f.eks.

badedragter.

 

Ellos Collection tankini m. blonde

 • Find modellen til 150,- kr. på tilbud her Ellos Collection tankini i sort og med blonde foran. Du får en sporty og stilfuld model med bindebånd i nakken og spænde i ryggen. Foran får du en top med udtagelig vattering. En lækker top der f.eks.

  kan kombineres med en af de lækre badeshorts til kvinder eller trusse model.    

  Ellos collection Marita

 • Find modellen til 209,- kr. her En farverig og flot tankini fra Ellos Collection.

  Du får en billig tankini med denne Marita model med rynkeeffekter i siderne og drapering foran. Modellen er meshforet foran og kommer med regulerbare skulderstropper og vatterede skåle.

     

  Panos Emporio tankini

 • Find modellen til 379,- kr. her Panos Emporio tankini med smart grafisk marine mønster. Modellen hører under det friske og sporty badetøj til kvinder med draperet foran og tvist over skålene.

  Badetoppen er med Magic Fit som gør den velegnet til A, B, C og D skåle.    

  Ellos Collection Magdalena

 • Find modellen til 244,- kr. her Ellos Collection Magdalena er en enkel tankini i det elegante udtryk. Modellen kommer med drapering over skålene og foran. Du får vatterede skåle med bøjle i toppen og er også med udtagelige puder.

  Toppen lukkes med spænde i ryggen.    

  Ellos Collection Sara

 • Find modellen til 209,- kr. her Sara bandeaumodellen fra Ellos Collection er en mere farverig model med mønster på.

  Sara Tankinien er med drapering og formpressede vatterede skåle der også kommer med drapering.

  Sara tankinien er foret med powermesh foran for shaping effekt

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

 • Del gerne

  Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email