Modemagasinet Trenden

Bedste Sofie Schnoor Heldragt: Se top 37 (opdateret maj 2022)

Når man skal ud at købe Sofie Schnoor Heldragt kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Heldragt. Det forstår vi godt her på Trenden.dk.

Derfor har vi her udvalgt 37 Sofie Schnoor Heldragt fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Sofie Schnoor Heldragt lidt nemmere.

Dyreste Sofie Schnoor Heldragt på listen er Petit by Sofie Schnoor Heldragt – Fiola – Sort m. Blomster – 68 – Petit by Sofie Schnoor Heldragt fra Kids world.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Heldragt er Petit by Sofie Schnoor Heldragt – 3062 – 74 som du kan købe for 174.30 hos Babysam.dk. Forskellen på de to priser er 124.7 kr. – de 37 Sofie Schnoor Heldragt vi har fundet koster i gennemsnit 227.49 kr.
Nedenstående Sofie Schnoor Heldragt data og priser er hentet fra 3 butikker (Kids world.dk, Babysam.dk, Kids world). Alle Sofie Schnoor Heldragt tilbud er opdateret i dag 20-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Heldragt guides:

Fandt du ikke det rigtige Heldragt blandt de 37 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Heldragt:

Sofie Schnoor børnetøj kommer i forskellige lækre kollektioner, hvor Petit by Sofie Schnoor mærket efterhånden har markeret som et mærke der producerer super lækkert tøj til de små, helt ligesom Sofie Schnoor tøj til kvinder.

Her på Tøjlisten har vi samlet et udvalg i forskellige former og styles, som måske kan inspirerer dig til at finde barnets nye lækre tøj.  

Sofie Schnoor skjorte

 • Du finder mange lækre ting som f.eks. denne stilrene skjorte med button down skjorte, der måske vil være den helt rigtige til den seje dreng.    

  Søde bukser til de små

 • Et par flotte bukser til den lille pige som disse med blomster mønster, kommer i snittet der er stilrent, men dog stadig tiltalende for den lille. Du finder stilen i forskellige modeller hvor formen, farver og møsnter adskiller sig fra hinanden, så der er mulighed for at finde noget for de fleste.    

  Glitter ballerina

 • Hvilket pige elsker ikke et par ballerina, og hvis de så samtidig kommer i glitter stilen, så vil de fleste små piger straks se sig som Elsa & Anna. Modellen i det lækre brand er en super sød ballerina sko, du kan finde både i guld, sølv og neutrale farver som sort.

     

  Sofie Schnoor regntøj

 • Et par lækre Petit by Sofie Schnoor gummistøvler og regntøj som den viste model, kunne være det moderne sæt til dit barn.

  Regntøj er uundværligt for børn, og hvis det lækre danske brand tiltaler dig, kunne det stilrene du finder med mærket, være et godt valg indenfor lækkert regntøj til børn.    

  Søde pigebukser

 • Til den lille pige der ønsker det søde og piget udtryk, hvilket jo gælder rigtig mange af de små piger i 2-4 års alderen, så en sød cremefarvet model med flæser, være de helt rigtige bukser til hende.    

  Flot kjole

 • En sød kjole til den lille pige hører sig selvfølgelig også til. Med dette danske brand får du både den stilrene, eller måske den mere farverige som især barnet vil forelske sig i

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

  Mere med Sofie Schnoor:

  Er du vild med Sofie Schnoor, men Heldragt var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Sofie Schnoor:

 • Del gerne

  Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email