Modemagasinet Trenden

Bedste Sleeve: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde sleeve. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sleeve tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rebel – Silikone Penis Extension Sleeve

 • Dagens pris: 99,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 149.00, nu kun 99,-.
  Du sparer 50 kr. / 33 %
 • Fundet hos DreamDirty.dk

Vores første anbefaling er “Rebel – Silikone Penis Extension Sleeve” som lige nu er på tilbud hos DreamDirty.dk.

Her er prisen sat ned med 33 % og kan altså fås for kun 99,- – en besparelse på 50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Går du med et ønske om et par ekstra centimeter forneden? Du er langt fra den eneste og med Rebel’ Silikone Penis Sleeve kan du gøre dine ønsker til virkelighed! Forkæl dit samleje med en længere, fyldigere og mere udholdende erektion! Perfekt til dig, de…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

2: Bad Kitty – Penis Sleeve m. Penisring

Anden anbefaling har vi fundet hos DreamDirty.dk, hvor du kan købe Bad Kitty – Penis Sleeve m. Penisring til kun 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Realistisk Penis Sleeve med penisring fra Bad Kitty Enestående penis sleeve med penisring fra kvalitetsbeviste Bad Kitty, der gennem de senere år har gjort et stort navn ud af sig på markedet for sexlegetøj.
Bag dem har de et hav af enestående produkter,…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

3: You2Toys – Vibrerende Penis Sleeve Genopladelig

Næste anbefaling er “You2Toys – Vibrerende Penis Sleeve Genopladelig”.

Dagens bedste tilbud på “You2Toys – Vibrerende Penis Sleeve Genopladelig” har vi fundet hos DreamDirty.dk hvor prisen lige nu er 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vibrerende penis sleeve – Rig på kvalitet & funktionalitet Hvis man har før har shoppet sexlegetøj, så er You2Toys stort set et uundgåeligt navn.
Bag dem har de et stort udvalg af erotisk legetøj i alle kategorier og prisklasser.
Fælles for alle deres…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

4: Bad Kitty – Penis Sleeve m. Penis Ringe

 • Dagens pris: 101,15 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 119.00, nu kun 101,15.
  Du sparer 17 kr. / 15 %
 • Fundet hos ORION Erotik Shop
 • Mærke: Bad Kitty

Sidste produkt på vores liste er Bad Kitty – Penis Sleeve m. Penis Ringe som vi har fundet til 101,15 hos ORION Erotik Shop.

Forhandlerens beskrivelse:
Penis Sleeve med penis ringe – Enestående design Der findes efterhånden et væld af forskellige penis sleeves og penisringe på markedet, hvilket skyldes at rigtig mange har åbnet øjnene op for deres mange fantastiske egenskaber.
Dog findes der ikke mege…

Se hos ORION Erotik Shop ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sleeve i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sleeve:

Dyreste Sleeve på listen er Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm – Lysebrun fra Sinful.dk med en pris på 1295.00. Billigste udvalgte Sleeve er TENGA Pocket Stroker Wave Line – Onani Sleeve som du kan købe for 35.00 hos Sexshop.dk. Forskellen på de to priser er 1260 kr. – de 4 Sleeve vi har fundet koster i gennemsnit 21308.34 kr.
Ovenstående Sleeve data og priser er hentet fra 12 butikker (DreamDirty.dk, ORION Erotik Shop, Alor.dk, Sinful.dk, Mshop.dk, AltErTysTys.dk, QNTS.dk, Spreeglee, Godsejeren, Sexshop.dk, Secretly.dk, Helsebixen.dk). Alle Sleeve tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sleeve guides:

Fandt du ikke det rigtige Sleeve blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sleeve:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

Del gerne

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email