Modemagasinet Trenden

Bedste Sea to Summit Poncho: Se top 3 (opdateret august 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde Sea to Summit poncho. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Sea to Summit poncho tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sea to Summit – 70D Nylon Tarp Poncho Green

  • Dagens pris: 399,- kr.
  • Fundet hos GrejFreak.dk
  • Mærke: Sea to Summit

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos GrejFreak.dk.

Her kan “Sea to Summit – 70D Nylon Tarp Poncho Green” fås til 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk og solid nylonponcho med justerbar hætte og 2-personers tarpfunktion med fæstningsøjer langs kanten for let opsætning.
70D nylonen er både slidstærkt og forholdsvis let.
Designet giver plads til en stor rygsæk under ponchoen.
Detaljer: 70D nylon,…

Se hos GrejFreak.dk ❯❯

2: Sea to Summit – Ultra-Sil Nano Poncho Blå

  • Dagens pris: 599,- kr.
  • Fundet hos GrejFreak.dk
  • Mærke: Sea to Summit

Anden anbefaling har vi fundet hos GrejFreak.dk, hvor du kan købe Sea to Summit – Ultra-Sil Nano Poncho Blå til kun 599,- kr.

Se hos GrejFreak.dk ❯❯

3: Sea to Summit UltraSil 15D Poncho (BLUE (BLUE) ONESIZE)

Sidste produkt på vores liste er Sea to Summit UltraSil 15D Poncho (BLUE (BLUE) ONESIZE) som vi har fundet til 749,- hos Friluftsland.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Super let poncho, perfekt til turen hvor du forventer godt vejr, men samtidig vil være forberedt hvis regnen alligevel skulle komme.Sea To Summit UltraSil 15D Poncho er syet med meget tynd nylon, der alligevel er ret slidstærk og meget rivstærk.
Syningern…

Se hos Friluftsland.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Sea to Summit poncho i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Sea to Summit poncho:

Dyreste Sea to Summit Poncho på listen er Sea to Summit UltraSil 15D Poncho (BLUE (BLUE) ONESIZE) fra Friluftsland.dk med en pris på 749.00. Billigste udvalgte Poncho er Sea to Summit – 70D Nylon Tarp Poncho Green som du kan købe for 399.00 hos GrejFreak.dk. Forskellen på de to priser er 350 kr. – de 3 Sea to Summit Poncho vi har fundet koster i gennemsnit 582.33 kr.
Ovenstående Sea to Summit Poncho data og priser er hentet fra 3 butikker (GrejFreak.dk, Friluftsland.dk, Outdoor i Centrum). Alle Sea to Summit Poncho tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Poncho guides:

Fandt du ikke det rigtige Poncho blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Poncho:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

Mere med Sea to Summit:

Er du vild med Sea to Summit, men Poncho var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Sea to Summit:

Del gerne

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email