Modemagasinet Trenden

Bedste Savlesmæk: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde savlesmæk. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle savlesmæk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Savlesmæk koksgrå-Lysebrun

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Min Egen Verden.

Her kan “Savlesmæk koksgrå-Lysebrun” fås til 65,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
MAX 11 TEGN…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

2: Savlesmæk koksgrå – sandfarve

Anden anbefaling har vi fundet hos Min Egen Verden, hvor du kan købe Savlesmæk koksgrå – sandfarve til kun 65,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
MAX 11 TEGN…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

3: Savlesmække mix. Støvet grøn, grå og støvet blå

Næste anbefaling er “Savlesmække mix. Støvet grøn, grå og støvet blå”.

Dagens bedste tilbud på “Savlesmække mix. Støvet grøn, grå og støvet blå” har vi fundet hos Min Egen Verden hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hagesmæk bandana.3 stk.
økologiske Pippi svavlesmække med samme navn i farverne:Dry green, Gray dawn og LeadLækre og smarte savlesmække i flotte farver.
Savlesmæk model med spids.Blød funktionel basic hagesmæk i 65% bomuld og 35% polyester til Danmarks be…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

4: Savlesmæk mix 3 pak (støvetgrøn, marineblå og grå)

Sidste produkt på vores liste er Savlesmæk mix 3 pak (støvetgrøn, marineblå og grå) som vi har fundet til 149,- hos Min Egen Verden.

Forhandlerens beskrivelse:
Savlesmæk bandana.3 stk.
savlesmæk navn. Blød funktionel basic hagesmæk i 65% bomuld og 35% polyester til Danmarks bedste pris med navn på.Lukkes med tryklås med 2 valgmulighederKan tørretumlesDe 3 savlesmækker, er alle med lyseblå tråd, med navn på, max…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste savlesmæk i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse savlesmæk:

Dyreste Savlesmæk på listen er Cam Cam Copenhagen 2-pak. Savlesmæk – GOTS poppies fra Babysam.dk med en pris på 179.00. Billigste udvalgte Savlesmæk er Savlesmæk i rib af ByGrarup – Savlesmæk Hækleopskrift str. 0/1,5 år som du kan købe for 9.00 hos Rito.dk. Forskellen på de to priser er 170 kr. – de 4 Savlesmæk vi har fundet koster i gennemsnit 4346.77 kr.
Ovenstående Savlesmæk data og priser er hentet fra 14 butikker (Min Egen Verden, Lillepip.dk, Babysam.dk, Kids world.dk, Smartkidz.dk, Rito.dk, Økofamilien, Mammashop.dk, Loukrudt, MamaMilla.dk, Luksustrolden, Smallfashion, Brands4kids shop, Med24). Alle Savlesmæk tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Savlesmæk guides:

Fandt du ikke det rigtige Savlesmæk blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Savlesmæk:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

Del gerne

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email