Trenden.dk » Alle guides » Tøj og Accessories » Tøj » Jakker og frakker » Ruskindsjakke

Bedste Ruskindsjakke: Se top 1

(opdateret september 2023)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde ruskindsjakker. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på ruskindsjakker | ✅ Ruskindsjakke-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste ruskindsjakker

Her kan du se hele vores liste over de bedste ruskindsjakker som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Sort jakke i imiteret ruskind

 • Dagens pris: 224,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 449,-, nu kun 224,-.
  Du sparer 225 kr. / 50 %
 • Fundet hos Curvii.dk
 • Farve: Sort
 • Materiale: Ruskind

Sidste produkt på vores liste er Sort jakke i imiteret ruskind som vi har fundet til 224,- hos Curvii.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Super fin sort jakke i imiteret ruskind fra ONLY Carmakoma.
Jakken har mange flotte rå detajler.
Fortil har den en asymetrisk lukning og en flot habitkrave.
En super lækker jakke, der både kan styles til hverdag og fest.
Imiteret ruskind Lommer Ly…

Se hos Curvii.dk ❯❯

Købsguide til ruskindsjakker

En uundgåelig trend i modebilledet i dag er ruskindsjakken. Den kan selvfølgelig se ud på mange forskellige måder, for det eneste kriterium er jo at den skal være lavet af det lækre ruskind. Ikke desto mindre ser ruskindsjakken, i hvert fald til damer oftest ud på en helt bestemt måde.

Lynlåsen er skrå og der er lommer der kan lukkes med lynlåse også. Kraven er en stor, reverskrave og der er gerne flere små knapper og sølvdetaljer. Der er tale om en læderjakke, så det, der gør den helt speciel og rå, er netop alle detaljerne.

Er du endnu ikke helt med på trenden, så læs med og bliv både overbevist om, at en ruskindsjakke tit er det bedste valg, og få alt det at vide du har brug for.

 • Se ruskindsjakker til damer
 • Se ruskindsjakker til mænd

  Hvordan blev ruskindsjakker populære?

  Læderjakken har været populær nærmest lige siden de første brune flight jackets blev brugt i flyvevåbenet tilbage i begyndelse af 1900. På grund af dens hårde ydre er læderjakken gennem tiden blevet associeret med forskellige grupper af mennesker.

  Ruskindsjakken har ikke nogen negativ association på samme måde og derfor er det blevet et populært alternativ til læderjakken. Ruskind er stadig en type læder, hvor overfladen blot er ru og kradset. Man får den fra underhuden og derfor er det en del blødere end almindeligt læder. Det er altså mindre holdbart, men udstråler en helt anden soft vibe. Det giver jakken en af de egenskaber, der er allerbedst: Nemlig at den fungerer som en god jakke både til indendørs og udendørs brug og som både kan bruges som forårsjakke og sommerjakke, og når det bliver lidt koldere.

  Når du skal vælge en jakke, der både kan passe til indenfor og udenfor er en ruskindsjakke altså nærmest uundværlig

  Hvilken farve ruskindsjakke skal jeg vælge?

  Den mest almindelige ruskindsjakke er den sorte. Jakken fås dog i alle mulige farver, hvor også lysebrun og rød, er rigtig populære. Men lysebrun virker mere naturligt, er rød en farve, som bringer ekstra power til jakken. Andre lyse farver er også at finde, og det kommer helt an på, hvad du stilmæssigt er til. Det vigtigste er blot at huske, at din nye ruskindsjakke bliver velkendt i din garderobe, så husk at overveje nøje, om du vil køre den klassiske stil eller tør udfordre konventionerne.

 • Forrige Næste

  Kan man få ruskindsjakker til herrer?

  Det kan man selvfølgelig sagtens. Mens de fleste ruskindsjakker til kvinder som beskrevet er formet som en bikerjakke, er mange ruskindsjakker til mænd formet mere i bomber jakke stil. Også disse er helt vildt populære og giver et virkelig urban og råt look, så der er ingen grund til at du som mand ikke også hopper med på denne fantastiske trend

  Hvordan renser jeg en ruskindsjakke?

  Fordi en ruskindsjakke er lavet af underhuden, er den ret udsat og bliver rimelig nemt beskidt. Det er der heldigvis råd for.

  • Hvis din jakke blot er en smule beskidt kan du bruge en ruskindsbørste til lige så stille at børste den ren. Spray den gerne med ruskindsbeskyttelse herefter for at beskytte læderet.
  • Er der pletter på din jakke, kan du bruge et såkaldt ruskindsviskelæder til at viske pletterne væk.

   Det kan tage lidt tid, så det er vigtigt du er tålmodig og ikke presser for hårdt på læderet, for det er ret skrøbeligt.

  • Til svære pletter kan du også bruge en eddikeopløsning, hvor du blander en del eddike med 2 dele vand. Gør så en klud en lille smule våd med blandingen og dup på pletterne.
  Det kan lyde en smule besværligt, og det er selvfølgelig mere udfordrende end bare at smide det i vaskemaskinen.

  Ruskind er dog så sart at det kan gå i stykker, hvis du gør det.

  Så så er det bedre at bruge lidt ekstra tid, så din jakke ikke går i stykker.

  Er du veganer eller på budget, kan man også finde mange fine ruskindsjakker i fake ruskind. De kan være rigtig flotte, men er selvfølgelig ikke af samme kvalitet.

  Til gengæld kan de oftest godt holde til at komme i vaskemaskinen. Har metoden at rense ruskindsjakker på ikke skræmt dig væk, så er det altså bare med at komme af sted og ud og finde din nye bedste jakke

  Guide & Inspiration

  Sommer Lookbook – Pieces Ruskindsjakke https://youtu.be/v1cTHTr06lM Vero Moda Ruskindsjakke https://youtu.be/4DiWS-L3X_g