Modemagasinet Trenden

Bedste Mikk-Line Vanter: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde Mikk-Line vanter. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mikk-Line vanter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mikk-Line Luffer – Uld – Anthracite Melange – 50/56 – Mikk-Line Vanter/Luffer

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Kids world.dk.

Her kan “Mikk-Line Luffer – Uld – Anthracite Melange – 50/56 – Mikk-Line Vanter/Luffer” fås til 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækre luffer i uld fra Mikk-line i en klassisk grå farve, der passer til begge køn.Uld lufferne er fremstillet i en lækker og kraftig kvalitet af blød merino uld, der ikke kradser.Denne unikke uld-kvalitet, som kun Mikk-line bruger er tykkere og få…

Se hos Kids world.dk ❯❯

2: Mikk-Line Luffer – Uld – Blue Nights – 50/56 – Mikk-Line Vanter/Luffer

 • Dagens pris: 69,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99.00, nu kun 69,-.
  Du sparer 30 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids world.dk, hvor du kan købe Mikk-Line Luffer – Uld – Blue Nights – 50/56 – Mikk-Line Vanter/Luffer til kun 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækre luffer i uld fra Mikk-line i en flot og meget klassisk mørkeblå farve.Uld lufferne er fremstillet i en lækker og kraftig kvalitet af blød merino uld, der ikke kradser.Denne unikke uld-kvalitet, som kun Mikk-line bruger er tykkere og får mindre…

Se hos Kids world.dk ❯❯

3: Mikk-Line Luffer – Uld – Burlwood – 50/56 – Mikk-Line Vanter/Luffer

 • Dagens pris: 69,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99.00, nu kun 69,-.
  Du sparer 30 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Næste anbefaling er “Mikk-Line Luffer – Uld – Burlwood – 50/56 – Mikk-Line Vanter/Luffer”.

Dagens bedste tilbud på “Mikk-Line Luffer – Uld – Burlwood – 50/56 – Mikk-Line Vanter/Luffer” har vi fundet hos Kids world.dk hvor prisen lige nu er 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækre luffer i uld fra Mikk-line i en sød lilla farve.Uld lufferne er fremstillet i en lækker og kraftig kvalitet af blød merino uld, der ikke kradser.Denne unikke uld-kvalitet, som kun Mikk-line bruger er tykkere og får mindre fnuller end øvrige m…

Se hos Kids world.dk ❯❯

4: Mikk-Line Luffer – Uld – Melange Denver – 50/56 – Mikk-Line Vanter/Luffer

Sidste produkt på vores liste er Mikk-Line Luffer – Uld – Melange Denver – 50/56 – Mikk-Line Vanter/Luffer som vi har fundet til 99,- hos Kids world.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækre luffer i uld fra Mikk-line i en klassisk naturbrun farve.Uld lufferne er fremstillet i en lækker og kraftig kvalitet af blød merino uld, der ikke kradser.Denne unikke uld-kvalitet, som kun Mikk-line bruger er tykkere og får mindre fnuller end…

Se hos Kids world.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Mikk-Line vanter i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Mikk-Line vanter:

Dyreste Mikk-Line Vanter på listen er Mikk-Line Luffer – Sort m. Refleks – 0-1 år (50-80) – Mikk-Line Vanter/Luffer fra Kids world.dk med en pris på 111.00. Billigste udvalgte Vanter er Mikk-Line Luffer – Strik – Uld/Polyamid – Koksgrå – 0-2 år (50-92) – Mikk-Line Vanter/Luffer som du kan købe for 27.00 hos Kids world.dk. Forskellen på de to priser er 84 kr. – de 4 Mikk-Line Vanter vi har fundet koster i gennemsnit 1245 kr.
Ovenstående Mikk-Line Vanter data og priser er hentet fra 4 butikker (Kids world.dk, MamaMilla.dk, Lillepip.dk, Naturebaby.dk). Alle Mikk-Line Vanter tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vanter guides:

Fandt du ikke det rigtige Vanter blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vanter:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

Mere med Mikk-Line:

Er du vild med Mikk-Line, men Vanter var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Mikk-Line:

Del gerne

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email