Modemagasinet Trenden

Bedste Mikk-Line Termotøj: Se top 8 (opdateret august 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde Mikk-Line termotøj. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mikk-Line termotøj tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mikk-Line Basic Termotøj – Adobe Rose – Str. 92

 • Dagens pris: 149,97 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 249.95, nu kun 149,97.
  Du sparer 99 kr. / 40 %
 • Fundet hos Babysam.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Vores første anbefaling er “Mikk-Line Basic Termotøj – Adobe Rose – Str. 92” som lige nu er på tilbud hos Babysam.dk.

Her er prisen sat ned med 40 % og kan altså fås for kun 149,97 – en besparelse på 99 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækkert rosa termotøj af mærket Mikk-line.
Sættet består af en termojakke og et par termobukser, hvor jakken kommer med en høj hals og brede ribkanter i både ærmer og hals, til at sikre dit barn i mod uvelkomne ting i ærmet og ned ad ryggen.  Denne flott…

Se hos Babysam.dk ❯❯

2: Mikk-Line Basic Termotøj – Urban Chic – Str. 92

 • Dagens pris: 199,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 249.95, nu kun 199,95.
  Du sparer 50 kr. / 20 %
 • Fundet hos Lillepip.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Anden anbefaling har vi fundet hos Lillepip.dk, hvor du kan købe Mikk-Line Basic Termotøj – Urban Chic – Str. 92 til kun 199,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækkert mørkegrønt termotøj af mærket Mikk-line.
Sættet består af en termojakke og et par termobukser, hvor jakken kommer med en høj hals og brede ribkanter i både ærmer og hals, til at sikre dit barn i mod uvelkomne ting i ærmet og ned ad ryggen.  Denne…

Se hos Lillepip.dk ❯❯

3: Mikk-Line Basic Termotøj – Blue Nights – Str. 92

 • Dagens pris: 199,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 249.95, nu kun 199,95.
  Du sparer 50 kr. / 20 %
 • Fundet hos Lillepip.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Næste anbefaling er “Mikk-Line Basic Termotøj – Blue Nights – Str. 92”.

Dagens bedste tilbud på “Mikk-Line Basic Termotøj – Blue Nights – Str. 92” har vi fundet hos Lillepip.dk hvor prisen lige nu er 199,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette lækre marine blå termo sæt fra Mikk-Line bliver dit barn kongen af legepladsen.
Sættet består af en termojakke og et par termobukser, hvor jakken kommer med en høj hals og brede ribkanter i både ærmer og hals, til at sikre dit barn i mod uvelkom…

Se hos Lillepip.dk ❯❯

4: Mikk-Line Termobukser – Recycled – Mahogany – 9 mdr – Mikk-Line Termotøj

 • Dagens pris: 137,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 229.00, nu kun 137,-.
  Du sparer 92 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Produkt nummer 4 på vores “Mikk-Line termotøj-liste” er Mikk-Line Termobukser – Recycled – Mahogany – 9 mdr – Mikk-Line Termotøj som du lige nu kan købe for 137,- hos Kids world.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Mikk-Line Termobukser – Recycled – Mahogany…

Se hos Kids world.dk ❯❯

5: Mikk-Line Termojakke – Recycled – Mahogany – 4 år (104) – Mikk-Line Termotøj

 • Dagens pris: 197,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 329.00, nu kun 197,-.
  Du sparer 132 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Forhandlerens beskrivelse:
Mahogany soft termojakke fra Mikk-Line En super flot mrkerd luksus termojakke indprget prikmnster fra danske Mikk-Line.
Jakken er perfekt til forret og sommeren, og lavet i en flot grn farve.
Mikk-Line jakken har lange rmer med en fin ribkant med plads ti…

Se hos Kids world.dk ❯❯

6: Mikk-Line Termobukser – Recycled – Dusty Olive – 1 år (80) – Mikk-Line Termotøj

 • Dagens pris: 160,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 229.00, nu kun 160,-.
  Du sparer 69 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Forhandlerens beskrivelse:
Mikk-Line Termobukser – Recycled – Dusty Olive…

Se hos Kids world.dk ❯❯

7: Mikk-Line Termobukser – Recycled – Dusty Olive – 6 år (116) – Mikk-Line Termotøj

 • Dagens pris: 160,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 229.00, nu kun 160,-.
  Du sparer 69 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Forhandlerens beskrivelse:
Mikk-Line Termobukser – Recycled – Dusty Olive…

Se hos Kids world.dk ❯❯

8: Mikk-Line Termobukser – Recycled – Dusty Olive – 7 år (122) – Mikk-Line Termotøj

 • Dagens pris: 160,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 229.00, nu kun 160,-.
  Du sparer 69 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Sidste produkt på vores liste er Mikk-Line Termobukser – Recycled – Dusty Olive – 7 år (122) – Mikk-Line Termotøj som vi har fundet til 160,- hos Kids world.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mikk-Line Termobukser – Recycled – Dusty Olive…

Se hos Kids world.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Mikk-Line termotøj i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Mikk-Line termotøj:

Dyreste Mikk-Line Termotøj på listen er Mikk-Line Termojakke – Twilight Mauve – 11 år (146) – Mikk-Line Termotøj fra Kids world.dk med en pris på 279.00. Billigste udvalgte Termotøj er Mikk-Line Termobukser – Recycled – Mahogany – 9 mdr – Mikk-Line Termotøj som du kan købe for 137.00 hos Kids world.dk. Forskellen på de to priser er 142 kr. – de 8 Mikk-Line Termotøj vi har fundet koster i gennemsnit 5256.53 kr.
Ovenstående Mikk-Line Termotøj data og priser er hentet fra 4 butikker (Babysam.dk, Lillepip.dk, Kids world.dk, MamaMilla.dk). Alle Mikk-Line Termotøj tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Termotøj guides:

Fandt du ikke det rigtige Termotøj blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Termotøj:

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line flyverdragter, gummistøvler, vinterjakker og alt det andet lækre vintertøj til børn. Flyverdragten Oxford er kåret til bedste dragt i flere år.

Helt ligesom meget andet i det lækre brand indenfor efterår og vintertøj, bliver testet af Teknologisk institut, netop for at skabe det helt perfekte tøj til de små. Hvis du leder efter et lækker sæt termotøj uden eller med fleece, og samtidig gerne vil have den gode pris selv uden tilbud eller udsalg, så se på udvalget af det perfekte overgangstøj for børn til efterår og forår. Du kan endda få svar på hvordan Mikk Line termotøj er i størrelsen til børn.

 

Termotøj u/fleece i petroleum

 • Find sættet til 209,95 kr. her Et lækkert sæt termotøj til drenge som kommer fra størrelse 74 til 140.

  Farven er i petroleum og kommer med et kvadratisk mønster i stoffet. Du får åndbare og vandafvisende termobukser og termojakke. Dejlig isolerende effekt under f.eks. barnets regntøj giver ekstra varme, men sættet kommer dog uden fleece.

  Bukserne kommer med en elastikkant i livet, ligesom der er forstærket på numse og knæ for den gode leg.  

  termosæt m. fleece

 • Find sættet til 399,95 kr. her Termotøj med fleece i et flot quiltet mønster og rødbrun farve. Mikk-Line termosættet kan også købes navy, sort, mustard og brun farve. Termojakken kommer med indvendigt fleece hvor åbning kommer fortil.

  De gængse ribkanter kommer ved talje, hals og håndled til at holde tæt. Jakken kommer med to små lommer, så pigen eller drengen kan samle sten, kastanjer og hvad der ellers bliver samlet i den mindre alder. Termobukserne kommer med quiltet struktur og brede ribkanter ved anklerne til at lukke omkring barnets vinterstøvler. Der kommer forstærkninger på knæ og bagdel.

   

  Mikk-Line termotøj uden fleece

 • Find sættet til 250,- kr. her Smarte termobukser og termojakke uden fleece i lys rosa nuance. Sættet findes i størrelser fra 1 – 8 år, så der er mulighed for de fleste børn.

  Sættet er nemlig helt perfekt fordi det er vandafvisende, slidstærk og selvfølgelig åndbart. Jakken kommer med den gennemgående lynlås på fronten, og har et diskret Mikk-Line logo på venstre brystkasse samt praktiske refleksdetaljer ved lænd og ærme.  

  Let termotøj m fleece

  Termotøjet med fleece kan være det gode valg, for varmegraderne kan være ret høje både i marts, april samt september og oktober hvor termotøjet jo bruges ofte. Fleece er rart at have på. Og så er det også ganske godt til at barnet kan holde varmen under leg, hvilket jo netop er formålet med termotøj.

  Termotøj er nødvendigt i overgangen fra varme til kulde eller omvendt, men mange børn er jo ret varmblodige og her dette gode åndbare, vandafvisende og vindtætte sæt med fleece det gode valg frem for et med foer

  Mikk-Line termotøj med foer

  Termotøj skal selvfølgelig også passe til de kolde tider, og her er tøjet med foer absolut det gode valg at tage, inden du gør dit køb ved en forhandler. Kollektion fra det danske mærke byder selvfølgelig også på det super gode termotøj i den varmere udgave og stort set eneste forskel, er om det foret ekstra eller ej. Du får nemlig også smarte reflekser for sikkerheden, ekstra sikring af knæ og numse med slidstærk materiale, og den gode passform så barnet både kan ånde og røre sig frit i tøjet, for leg skal jo være sjovt og ikke hæmmes at tøjet. Når du køber tøj med foer frem for fleece, kan foer være alt for varmt for børnene i september eller oktober  der faktisk er rigtig varm, helt ligesom april kan vise sig at blive varmt.

  Tag det med i dine overvejelser ved at vælge med foer eller fleece

  Hvilket & hvordan er Mikk-Line termotøj i størrelse?

  De mest populære modeller indenfor termotøj, er de forskellige modeller der kommer med fleece. Det meste kommer jo med fleece, men som du kunne se, så findes der også modeller uden og med foer.

  Fleece er dog det foretrukne for de fleste, og man kan sige meget om fleece, men det er ganske behageligt at have på, og så holder man også varmen – Det opvejer at fleece altid er lidt dyrere. Du kan se en størrelsesguide på Mikk-Line tøjet her, hvis du er i tvivl om størrelsen. Umiddelbart vil det altid være smartest at købe et nummer større, hvis du er i tvivl, for børn vokser altid.

 • Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

  Mere med Mikk-Line:

  Er du vild med Mikk-Line, men Termotøj var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Mikk-Line:

 • Del gerne

  Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email