Modemagasinet Trenden

Bedste Mikk-Line Regntøj: Se top 4 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde Mikk-Line regntøj. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mikk-Line regntøj tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mikk-Line Basic PU Regntøj – Chocolate Brown – Str. 128

 • Dagens pris: 179,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 299.00, nu kun 179,-.
  Du sparer 120 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Vores første anbefaling er “Mikk-Line Basic PU Regntøj – Chocolate Brown – Str. 128” som lige nu er på tilbud hos Kids world.dk.

Her er prisen sat ned med 40 % og kan altså fås for kun 179,- – en besparelse på 120 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Chocolate brown basis PU regntj fra Mikk-Line Et flot mrkebrunt basis PU regnst fra danske Mikk-Line til brn i alle aldre.
Et lkkert og praktisk st regntj i en skn brun farve.
Sttet bestr af en regnjakke og et par regnbukser.
Regnjakken er med aftagelig h…

Se hos Kids world.dk ❯❯

2: Mikk-Line Regntøj m. Seler – PU – Chocolate Brown – 74 – Mikk-Line Regntøj

 • Dagens pris: 179,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 299.00, nu kun 179,-.
  Du sparer 120 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids world.dk, hvor du kan købe Mikk-Line Regntøj m. Seler – PU – Chocolate Brown – 74 – Mikk-Line Regntøj til kun 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mikk-Line Regntøj m. Seler – PU – Chocolate Brown…

Se hos Kids world.dk ❯❯

3: Mikk-Line Regntøj – PU – Recycled – Lark – 10 år (140) – Mikk-Line Regntøj

 • Dagens pris: 209,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 299.00, nu kun 209,-.
  Du sparer 90 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Næste anbefaling er “Mikk-Line Regntøj – PU – Recycled – Lark – 10 år (140) – Mikk-Line Regntøj”.

Dagens bedste tilbud på “Mikk-Line Regntøj – PU – Recycled – Lark – 10 år (140) – Mikk-Line Regntøj” har vi fundet hos Kids world.dk hvor prisen lige nu er 209,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mikk-Line Regntøj – PU – Recycled – Lark…

Se hos Kids world.dk ❯❯

4: Mikk-Line Regntøj – PU – Rubber – 11 år (146) – Mikk-Line Regntøj

 • Dagens pris: 209,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 299.00, nu kun 209,-.
  Du sparer 90 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Mikk-Line

Sidste produkt på vores liste er Mikk-Line Regntøj – PU – Rubber – 11 år (146) – Mikk-Line Regntøj som vi har fundet til 209,- hos Kids world.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mikk-Line Regntøj – PU – Rubber…

Se hos Kids world.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Mikk-Line regntøj i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Mikk-Line regntøj:

Dyreste Mikk-Line Regntøj på listen er Mikk-Line Regntøj – Recycled Glitter – PU – Burlwood – 7 år (122) – Mikk-Line Regntøj fra Kids world.dk med en pris på 419.00. Billigste udvalgte Regntøj er Mikk-Line Basic PU Regntøj – Chocolate Brown – Str. 128 som du kan købe for 179.00 hos Kids world.dk. Forskellen på de to priser er 240 kr. – de 4 Mikk-Line Regntøj vi har fundet koster i gennemsnit 14217.33 kr.
Ovenstående Mikk-Line Regntøj data og priser er hentet fra 3 butikker (Kids world.dk, Lillepip.dk, Babysam.dk). Alle Mikk-Line Regntøj tilbud er opdateret i dag 06-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Regntøj guides:

Fandt du ikke det rigtige Regntøj blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Regntøj:

Mikk-Line regntøj kan måske være svaret på regntøj der er godt til børnene og samtidig kommer til en fornuftig billig pris. Vejret i Danmark byder på rigtig meget regn.

Og her er regntøj til børn det nødvendige udstyr til vuggestue, børnehave, skole og fritid. Nødvendig tøj til de små, hvor det i sammenhæng med f.eks. Mikk-Line termotøj og flyverdragt gør barnet klar til både efterår, vinter og foråret. Vi har fundet nogle lækre modeller som inspiration til 2021.

Her finder du forskellige typer af regntøj der selvfølgelig også passer til forskellige aldersgrupper

Mikk-Line regntøj

 • Find regntøjet til 299,95 kr. her Mikk-Line pu-coated regntøj med jakke og bukser i mørk olivengrøn. Du får et sæt med vandsøjletryk på 8.000 mm med svejsende sømme og er selvfølgelig vindtæt.

  Regnjakken har aftagelig hætte med elastikkant øverst i åbningen og foret i halskraven med blødt fleece. Nederst er elastikstropper så regnbukserne ikke ryger op over barnets vinterstøvler, som vil ske uden elastik når barnet bevæger støvlerne. Modellen findes i forskellige farve muligheder og i modeller til 1 år som til den store pige eller dreng på 10 år.  

  Navyblå regntøj

 • Find regntøjet til 299,95 kr. her Regnsæt med bukser og jakke i navy blå der også findes i army, rosa og mørke farver. Regnjakken har aftagelig hætte med trykknapper.

  Regntøjet har elastikkant ved ærmer, i bunden og ved fødder. Jakken kommer med fleeceforing i halsen og er vandtæt med et vandsøjletryk på 8.000 mm.

  Bukserne kommer med elastikkant i taljen og indvendig snøre til at stramme ind med. Bukserne har også justerbare elastikstropper til at sætte under gummistøvlerne.  

  Regntøj med seler

 • Find regnsættet til 799,95 kr. her Mikk-Line regnsæt hvor bukserne har seler. Regntøjet har et vandsøjletryk på 8.000 mm. og findes i forskellige farve mulighder.

  Ben og ærmer har smalle elastikkanter til at stoppe vandet, og den udvendige lynlås er med vindstolpe med knapper. Regnjakken er foret med en fleecejakker der kan lynes af og bruges alene stående.

   

  Hvem og hvad er Mikk-Line?

  Hvis du ikke kender Mikk-Line brandet, så skal du ikke snydes før du beslutter dig.

  Mikk-Line er et dansk brand der har fokus på at skabe godt udendørs tøj til børn, der også giver plads til at lege i.

  Det kræver komfortabelt tøj, der samtidig også gerne må se godt ud. Det komfortable og god kvalitet får du med det populære danske brand.

  Du finder et bredt udvalg i kollektionerne der dækker lige fra de gode Mikk-Line flyverdragter til det lette, smarte, komfortable og faktisk også billige tøj. Du får nemlig god kvalitets tøj der holder børnene varme og tørre. Men det skal også være til at købe, så Mikk-Line kommer i god prisklasse på de fleste af deres styles.

  Du kan endda være så heldig at finde tøjet på udsalg eller tilbud stort set hele året rundt

  Mikk-Line regntøj er behagelig og åndbart

  Børn elsker at lege og det er selvfølgelig også udendørs som de er vant til i vuggestue, børnehave og skole. Og det gælder selvfølgelig også i regnvejr. Derfor er det vigtigt med den gode kvalitet der giver barnet noget behageligt og åndbart regntøj.

  Det meste regntøj i en anstændig kvalitet er heldigvis ikke stift og irriterende som for 20-30 år siden, og derfor kan du selvfølgelig også få god kvalitet i f.eks. Molo eller Ticket to Heaven regntøj, men Mikk-Line giver dog ofte den bedre pris

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

  Mere med Mikk-Line:

  Er du vild med Mikk-Line, men Regntøj var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Mikk-Line:

 • Del gerne

  Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email