Modemagasinet Trenden

Bedste Maileg Strik: Se top 2 (opdateret december 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde Maileg strik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Maileg strik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Maileg kanin str 4, strik kjole

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “Maileg kanin str 4, strik kjole” fås til 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kær Maileg kanin i str.
4 iført strikket lyserød kjole med striber. Den søde kanin har de skønneste stritører. Kaninen er en del af Mailegs meget populære serie af kaniner og mus, som er blevet kendt og elsket i hele verden.
Kaninerne er syet af stof og f…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Maileg kanin str 4, strik overall

Sidste produkt på vores liste er Maileg kanin str 4, strik overall som vi har fundet til 359,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Kær Maileg kanin i str.
4 iført strikkede lyseblå overalls. Den søde kanin har de skønneste stritører. Kaninen er en del af Mailegs meget populære serie af kaniner og mus, som er blevet kendt og elsket i hele verden.
Kaninerne er syet af stof og fåes i et…

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste Maileg Strik på listen er Maileg kanin str 4, strik kjole fra Mostersskur.dk med en pris på 449.00. Billigste udvalgte Strik er Maileg kanin str 4, strik overall som du kan købe for 359.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 89.05 kr.
Ovenstående Maileg Strik data og priser er hentet fra 2 butikker (Mostersskur.dk, Børnenes Kartel). Alle Maileg Strik tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Strik guides:

Fandt du ikke det rigtige Strik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Strik:

Del gerne

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Email