Modemagasinet Trenden

Bedste Læderjakke: Se top 18 (opdateret maj 2022)

Når man skal ud at købe Læderjakke kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Læderjakke. Det forstår vi godt her på Trenden.dk.

Derfor har vi her udvalgt 18 Læderjakke fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Læderjakke lidt nemmere.

Dyreste Læderjakke på listen er MDK Læderjakke, Frida, Dark Green fra Superlove med en pris på 1497.00. Billigste udvalgte Læderjakke er Dame imiteret læderjakke – Sort – Størrelse S som du kan købe for 325.00 hos DanskOutlet.dk. Forskellen på de to priser er 1172 kr. – de 18 Læderjakke vi har fundet koster i gennemsnit 755.67 kr.
Nedenstående Læderjakke data og priser er hentet fra 5 butikker (Superlove, Kids world.dk, Marcus.dk, DanskOutlet.dk, Celinakollektion). Alle Læderjakke tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Billede af MDK Læderjakke, Seattle, Bungee Cord

1: MDK Læderjakke, Seattle, Bungee Cord

Tilbud: Kun 2695.00 1347.50 hos Superlove. Spar 1347 kr. / 50 %

Den skønne MDK læderjakke Seattle i blødt skind med en varm, grå nuance.Jakken har asymmetrisk lynlås, trykknapper og fire lommer på forsiden.Pasformen er tætsiddende, og selvom skindet giver sig, anbefaler vi at gå en størrelse op.  100% læder For: 100%… læs mere hos Superlove >>

Billede af MDK Læderjakke, Kassandra, Green

2: MDK Læderjakke, Kassandra, Green

Tilbud: Kun 2200.00 1100.00 hos Superlove. Spar 1100 kr. / 50 %

Rå og feminin MDK læderjakke med en smuk grøn nuance.MDK Kassandra har en slank krave og fire lynlåse lommer. Ydre: 100% lammeskinidFor: 100% bomuld Professionel læderrens Mål størrelse 38:Brystvidde: 90 cmLængde: 52 cm Brand: MDKStyle: k-pm21-017 – kassa… læs mere hos Superlove >>

Billede af MDK Læderjakke, Frida, Dark Green

4: MDK Læderjakke, Frida, Dark Green

Tilbud: Kun 2495.00 1497.00 hos Superlove. Spar 998 kr. / 40 %

Super cool MDK læderjakke med asymmetrisk lynlås og en mørk, grøn nuance.Læderjakken har lynlåslommer og en lomme med trykknap på forsiden. Kraven har revers og trykknapper. Almindelig i størrelsen. Ydre:100% fåreskindFor:65% polyester35% bomuld Mål str…. læs mere hos Superlove >>

Billede af MDK Læderjakke, Bubble Biker u/lomme, Black

5: MDK Læderjakke, Bubble Biker u/lomme, Black

Tilbud: Kun 2495.00 1497.00 hos Superlove. Spar 998 kr. / 40 %

Lækker MDK læderjakke i blødt læder med rustik struktur.Bubble Biker jakken har en tætsiddende pasform, med asymmetrisk lukning samt tre skrå lynlåslommer foran.Desuden der er revers med trykknapper på kraven.100% læderRenses med produkter beregnet på læd… læs mere hos Superlove >>

Billede af Gnious - Brantley lammeskinds læderjakke - Herre - Medium

6: Gnious – Brantley lammeskinds læderjakke – Herre – Medium

Tilbud: Kun 1499.00 1199.20 hos Marcus.dk. Spar 299 kr. / 20 %

Brantley læderjakken er lavet i en fantastisk lammeskindskvalitet som er utrolig slidstærk, og føles blød og behagelige. Produktet er tidsløst og har et klassisk design…. læs mere hos Marcus.dk >>

Billede af Gnious - Brantley lammeskinds læderjakke - Herre - Large

7: Gnious – Brantley lammeskinds læderjakke – Herre – Large

Tilbud: Kun 1499.00 1199.20 hos Marcus.dk. Spar 299 kr. / 20 %

Brantley læderjakken er lavet i en fantastisk lammeskindskvalitet som er utrolig slidstærk, og føles blød og behagelige. Produktet er tidsløst og har et klassisk design…. læs mere hos Marcus.dk >>

Billede af Gnious - Brantley lammeskinds læderjakke - Herre - Small

8: Gnious – Brantley lammeskinds læderjakke – Herre – Small

Tilbud: Kun 1499.00 1199.20 hos Marcus.dk. Spar 299 kr. / 20 %

Brantley læderjakken er lavet i en fantastisk lammeskindskvalitet som er utrolig slidstærk, og føles blød og behagelige. Produktet er tidsløst og har et klassisk design…. læs mere hos Marcus.dk >>

Billede af Ida Biker Kunst Læderjakke

18: Ida Biker Kunst Læderjakke

Bedste pris: 379.00 hos Celinakollektion

Beskrivelse Biker jakke i blødt, imiteret læder og flotte patchwork detalje. Jakken har rund halsudskæring med trykknapper og lynlås foran. 2 lommer med lynlås og jakken er med for. Information: Fås i størrelse: 36/S, 38/M, 40/L, 42/XL. Farve: Sort Materi… læs mere hos Celinakollektion >>

Flere Læderjakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Læderjakke blandt de 18 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Læderjakke:

Når man taler om trends, kan de være flyvske, kortlivede og udskiftet på ingen tid.

Ikke desto mindre kan man vide sig sikker på, at en trend er helt solid, når den består tidens test og bliver et fænomen. Er der nogen modetrend nogensinde, der har gjort dette, så er det læderjakken.

Læderjakken har været meget igennem, men dens popularitet overlever – og med god grund. Har du endnu ikke fået anskaffet dig en læderjakke eller har du brug for inspiration til at finde endnu en? Så læs med her for alt, hvad du skal vide.

 • Se udvalget af læderjakker til mænd

 • Se udvalget af læderjakker til kvinder

  Hvilke typer af læderjakker findes der?

  Som du nok kan høre på læderjakkens mange personligheder, findes der mange forskellige typer af en læderjakke, både mht.

  farve, materiale og type. Der findes selvfølgelig jakker af ganske almindeligt læder i brun og sort, hvor læderet kommer fra dyrets ydre hud. Herunder findes mange forskellige slags læder afhængigt af hvordan man behandler huden – deriblandt nubuck, anilin og kernelæder og ruskind, som laves af de inderste hudlag og har en ru overflade. Derudover er jakker af imiteret læder også rigtig populære – både for dem, der af årsager ikke ønsker at gå klædt i dyr og dem, som gerne vil spare lidt penge.

  Læder kan selvsagt være lidt af en investering og syntetiske fibre er oftest et billigere alternativ. Jakketypen er også helt afgørende for looket.

  Til mænd ses oftest netop bomber jakken, hvor kraven er i fokus og snittet helt lige. Til kvinder er især ruskindsjakken i biker stil populær.

  Denne er kort, har mange detaljer og en skæv lynlås.

  Dog findes begge jakketyper til begge køn, da læderjakken generelt er en unisex trend

  Hvilken farve læderjakke skal jeg vælge?

  De mest naturtro og altså de jakker, som går mindst igennem fra dyrets hud til den færdige jakke, det er de jakker, som er brune og sorte.

  Disse fremstår ikke syntetiske, selvom der stadig skal en del bearbejdning til for at det kan tåle vind og vejr og ikke er så stift.

  Men læder kan altså yderligere indfarves, så du kan også få læderjakker i andre farver. Blandt de mest populære, finder du helt klart den røde læderjakke. Denne giver virkelig edge til dit outfit.

  Også farver som lyserød og blå ses meget i modebilledet, så vil du virkelig være bold er det bare med at afprøve nogle af disse farver

  Hvad passer godt til læderjakker?

  Fordi en læderjakke er forbundet med så mange lettere intimiderende grupper, giver det et særpræget cool look at have en læderjakke på. Vil du gerne se og føle dig lidt badass, så er læderjakken helt klart vejen frem. Ikke desto mindre kan læderjakken også sagtens udtrykke andet afhængig af hvordan du styler den. Også Hollywood er stadig helt med på, hvor fede læderjakker er.

  Til mænd er det et casual look, hvis du ganske simpelthen tager læderjakken udover en t-shirt og matcher med et par rå jeans.

  Til kvinder kan der virkelig skabes noget feminint med en farvet ruskindsjakke til en blomstret kjole. Eller du kan gøre noget helt andet og finde din egen stil med denne fantastisk alsidige jakke

  Hvad er læderjakkens historie?

  Læderjakkens popularitet går helt tilbage til begyndelsen af 1900, hvor den blev brugt af mænd i flyvevåbnet. Disse blev lavet af brunt læder og gik under navnet ‘flight jackets’. Under 2. verdenskrig blev selvsamme type jakke kaldt for bomberjakker.

  Det var især jakkerne evne til at holde piloternes kroppe varme, der var vigtige. Efter 2. verdenskrig blev læderjakken populær blandt folket, fordi den så mange gange blev set brugt i Hollywood film, at den simpelthen blev et ikon.

  Film som Night Passage, Indiana Jones og Grease er alle eksempler, hvor hovedkaraktererne er badass med en læderjakke på. Også flight jacket-typen, som set i Top Gun, er stadig fashionable, netop på grund af filmen, for Tom Cruise er for kvinder ikke til at stå for i den jakke. Foruden at være cool i Hollywood, har jakken været associeret med en række grupper, som både har givet jakken et positivt og negativt rep. Fx er grupper som rednecks, motorcyklister, mobsters, goths og metalheads alle forbundet med at have læderjakke på delvist for at se intimiderende ud

  Guide & Inspiration

  How To Style – Læderjakken

  https://youtu.be/5z3LLVBGLWk

  Zizzi Læderjakke

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

 • Del gerne

  Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email