Modemagasinet Trenden

Bedste Hummel Sommerjakke: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde Hummel sommerjakke. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hummel sommerjakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Capulet Olive – 8 år (128) – Hummel Sommerjakke

 • Dagens pris: 384,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 549.00, nu kun 384,-.
  Du sparer 165 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Hummel

Vores første anbefaling er “Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Capulet Olive – 8 år (128) – Hummel Sommerjakke” som lige nu er på tilbud hos Kids world.dk.

Her er prisen sat ned med 30 % og kan altså fås for kun 384,- – en besparelse på 165 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Capulet Olive…

Se hos Kids world.dk ❯❯

2: Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Copper Brown – 6 år (116) – Hummel Sommerjakke

 • Dagens pris: 384,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 549.00, nu kun 384,-.
  Du sparer 165 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Hummel

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids world.dk, hvor du kan købe Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Copper Brown – 6 år (116) – Hummel Sommerjakke til kun 384,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Copper Brown…

Se hos Kids world.dk ❯❯

3: Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Copper Brown – 5 år (110) – Hummel Sommerjakke

 • Dagens pris: 384,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 549.00, nu kun 384,-.
  Du sparer 165 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Hummel

Næste anbefaling er “Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Copper Brown – 5 år (110) – Hummel Sommerjakke”.

Dagens bedste tilbud på “Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Copper Brown – 5 år (110) – Hummel Sommerjakke” har vi fundet hos Kids world.dk hvor prisen lige nu er 384,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Copper Brown…

Se hos Kids world.dk ❯❯

4: Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Copper Brown – 4 år (104) – Hummel Sommerjakke

 • Dagens pris: 384,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 549.00, nu kun 384,-.
  Du sparer 165 kr. / 30 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Hummel

Sidste produkt på vores liste er Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Copper Brown – 4 år (104) – Hummel Sommerjakke som vi har fundet til 384,- hos Kids world.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Copper Brown…

Se hos Kids world.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Hummel sommerjakke i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Hummel sommerjakke:

Dyreste Hummel Sommerjakke på listen er Hummel Sommerjakke – hmlSOUTH – Capulet Olive – 8 år (128) – Hummel Sommerjakke fra Kids world.dk med en pris på 384.00. Billigste udvalgte Sommerjakke er Hummel Sommerjakke – hmlOjo – Copper Brown – 3 år (98) – Hummel Sommerjakke som du kan købe for 279.00 hos Kids world.dk. Forskellen på de to priser er 105 kr. – de 4 Hummel Sommerjakke vi har fundet koster i gennemsnit 3648.25 kr.
Ovenstående Hummel Sommerjakke data og priser er hentet fra 3 butikker (Kids world.dk, Babysam.dk, Kids world). Alle Hummel Sommerjakke tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sommerjakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Sommerjakke blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sommerjakke:

Hummel sommerjakker til børn? Sommeren står for døren her i 2021, og tiden for at tøjet skal gå fra enten den varme vinter- eller forårsjakke til børn, til det mere lette kan man vel godt sige, så småt har indfundet sig. Derfor er det også på tide at kigge på barnets eller børnenes overtøj, hvor der måske skal tænkes i at investerer i en af de lækre og lette Hummel jakker til sommer brug. Hummel er det velkendte danske brands, der fik et ordentlig dyk efter de glade dage, hvor den stod på høj cigarføring med f.eks. sponsorering af udenlandske topklubber indenfor fodbold.

Hummel rejste sig dog, og er i dag blevet kendt for et lækkert brand til alle aldre indenfor både sportstøj og modetøj, og selvfølgelig også de fede softshell eller modejakker. Vi har her på Tøjlisten fundet 5 forskellige lækre og fede modeller indenfor jakker til børn i forskellige aldre, som kunne være det helt rigtige overtøj for dit barn eller børn gennem sommeren, hvor vejret vil være køligt eller vådt til tider.  

Let Hummel jakke

 • Find jakken til 349,- kr.

  her En lækker model til den helt lille pige fra 0-3 år, kan denne Rosa Jamiejakke i den lette stil. Jakken der er velegnet til sommer brug for piger, er fremstillet i bomuld og polyester.

  Jakken har bordeaux striber og det klassiske logo på brystet. Den kan også bruges som en af de lækre forårsjakker til børn på de varmere dage, men skal ikke tages som termo, hvor du står bedre stillet med f.eks.

  det billige og gode kvalitets mikk-line termotøj.  

  Hummel Softshell jakke

 • Find jakken til 699,95 kr. her Hvis du vil have en lækker softshell jakke, så er den Frederik model måske det helt rigtige til barne fra 4-12 år. En smart jakke med aftagelig hætte.

  Softshelljakken er vandtæt med vandsøjletryk på 8000 mm og åndbarhed på 3000 g. Dejlig vandafvisende, hvilket er ret nødvendigt i Danmark både til fritid, skole og børnehave for børnene.

   

  August børnejakke

 • Find jakken til 699,95 kr. her Hummel August sommerjakke med aftagelig hætte. Jakken er åndbar og vandtæt med et vandsøjletryk på 8000 mm. Modellen der også findes i andre farver end den sorte, kan købes i størrelser fra 4 år og op til 16 års alderen.

  Jakken har miljøvenlig smuds- og vandafvisende coating uden brug af flour, så perfekt til vores omskiftelige danske vejr gennem sommeren.  

  Hummel denimjakke

 • Find jakken til 499,95 kr.

  her Til den varme årstid kan en denim- / cowboyjakke være det lette overtøj. Og til børn finder du denne smarte mørkeblå denim med grå ærmer. Jakken findes i størrelser fra 4 -10 år, og vil være velegnet til både drenge og piger.

  Jakken er fremstillet i 64% bomuld, 34% polyester og 2% elastan.

  Jakken har den klassiske krave og trykknap lås.  

  Hummel Bassa jakke

 • Find jakken til 549,95 kr.

  her En sød jakke til den lille pige, der kan købes i størrelse 1 -4 år.

  Hummel Bassa sommerjakken i kobber kommer med de klassiske Hummel vinkler og logo på brystet. Det er en super lækker jakke, som kommer med aftagelig hætte der tages af via tryknapper ved halsåbningen. Jakken er vandtæt, åndbar, uden vattering og selvfølgelig udstyret med reflekser.  

  sommerjakke

 • Find jakken til 499,95 kr.

  her Hummel Fashion sommerjakke til teenagere og tweenagere.

  Den lette sommerjakke kan købes i størrelse 10 – 16 år.

  En fed model der kan bruges både af drenge og piger til de varme dage, eller måske som overtræk til sportspladsen eller andet.  

  Hummel cardigan

 • Find jakken til 259,95 kr. her Hummel cardigan jakke til de helt små.

  Modellen findes i størrelse 56 – 98 og fremstillet i bomuld og polyester.

  Kan holde den lille varm på de sommerdage, hvor solen måske er fraværende men vejret er fint nok.

  Det er en fed jakke som giver den gode stil, og så kan det samtidig også være en overgangsjakke til junior.  

  Gode råde om Hummel softshell jakker

  Softshell er blevet populært til børnene fremfor termotøj i overgangsperioderne, hvor der både kan være varmt men samtidig også ret koldt.

  Fordelen ved Softshell er at du får både vind- og vandtæt materiale, samtidig med at det er mere åndbart end regntøj med tapede sømme. Udover de gode egenskaber mod vejret, så er softshell også blødt i materialet og strækbart, hvilket er en hel del mere komfortabelt at bære fremfor det mere stive regntøj til børn, og så er det også ganske holdbart mod børns ‘test’ af tøjets holdbarhed. Man vinder meget med softshell materialerne fremfor termotøj og regntøj.

  Du behøver nemlig ret tit, kun at bruge softshell, for det holder godt mod det meste regnvejr, og det skal virkelig regne til, før rendyrket regntøj er nødvendigt. Så du slipper for at pakke begge sæt tøj med, hvis du holder dig til et sæt softshell

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

  Mere med Hummel:

  Er du vild med Hummel, men Sommerjakke var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Hummel:

 • Del gerne

  Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email