Modemagasinet Trenden

Bedste Hummel Badebukser: Se top 8 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde Hummel badebukser. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hummel badebukser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hummel Badebukser – HMLSabri – UV50+ – Pink – 62/68 – Hummel Badetøj

 • Dagens pris: 107,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179.00, nu kun 107,-.
  Du sparer 72 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Hummel

Vores første anbefaling er “Hummel Badebukser – HMLSabri – UV50+ – Pink – 62/68 – Hummel Badetøj” som lige nu er på tilbud hos Kids world.dk.

Her er prisen sat ned med 40 % og kan altså fås for kun 107,- – en besparelse på 72 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel Badebukser – HMLSabri – UV50+ – Pink…

Se hos Kids world.dk ❯❯

2: Hummel Badebukser – HMLBeach – UV50+ – Gul m. Blomster – 62/68 – Hummel Badetøj

 • Dagens pris: 107,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179.00, nu kun 107,-.
  Du sparer 72 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Hummel

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids world.dk, hvor du kan købe Hummel Badebukser – HMLBeach – UV50+ – Gul m. Blomster – 62/68 – Hummel Badetøj til kun 107,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel Badebukser – HMLBeach – UV50+ – Gul m. Blomster…

Se hos Kids world.dk ❯❯

3: Hummel Badebukser – HMLSabri – UV50+ – Pink – 74/80 – Hummel Badetøj

 • Dagens pris: 107,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179.00, nu kun 107,-.
  Du sparer 72 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Hummel

Næste anbefaling er “Hummel Badebukser – HMLSabri – UV50+ – Pink – 74/80 – Hummel Badetøj”.

Dagens bedste tilbud på “Hummel Badebukser – HMLSabri – UV50+ – Pink – 74/80 – Hummel Badetøj” har vi fundet hos Kids world.dk hvor prisen lige nu er 107,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel Badebukser – HMLSabri – UV50+ – Pink…

Se hos Kids world.dk ❯❯

4: Hummel Beach Badebukser, Findes I Flere Farver

Produkt nummer 4 på vores “Hummel badebukser-liste” er Hummel Beach Badebukser, Findes I Flere Farver som du lige nu kan købe for 89,95 hos Legekammeraten.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel Beach Badebukser Super fine badebukser fra Hummel, i rigtig flotte farver.
UV 50+ 80% Polyamid, 20% Elastan…

Se hos Legekammeraten.dk ❯❯

8: Hummel Badebukser – HmlMalibu – Black Iris – 11 år (146) – Hummel Badetøj

Sidste produkt på vores liste er Hummel Badebukser – HmlMalibu – Black Iris – 11 år (146) – Hummel Badetøj som vi har fundet til 249,- hos Kids world.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel Badebukser – HmlMalibu – Black Iris…

Se hos Kids world.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Hummel badebukser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Hummel badebukser:

Dyreste Hummel Badebukser på listen er Hummel Malibu Badebukser Black Iris fra Legekammeraten.dk med en pris på 249.95. Billigste udvalgte Badebukser er Hummel Beach Badebukser, Findes I Flere Farver som du kan købe for 89.95 hos Legekammeraten.dk. Forskellen på de to priser er 160 kr. – de 8 Hummel Badebukser vi har fundet koster i gennemsnit 406.36 kr.
Ovenstående Hummel Badebukser data og priser er hentet fra 3 butikker (Kids world.dk, Legekammeraten.dk, Kids world). Alle Hummel Badebukser tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badebukser guides:

Fandt du ikke det rigtige Badebukser blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badebukser:

Sommerferien står for døren, og selvom det danske vejr ikke altid lige egner sig til stranden, mon ikke der bliver brug for fede Hummel badebukser til børn. Hummel er det populære danske kvalitets brand, der er populært både blandt børn og voksne, og derfor har vi selvfølgelig fundet nogen lækre badebukserne som børnene kan bruge på stranden, søen eller swimmingpoolen. Du får nemlig med Hummel badetøj både kvalitet og god stil, og det er noget de fleste ønsker sig. Det danske mærke har nemlig fået genetableret sig ovenpå deres store nedtur i 80’erne, og forstår at producerer kollektioner som folk nyder at have på, samtidig med at det ser smart ud.

Det gør sig gældede for de fede hummel sommerjakker til børn, ligesom det gør sig gældende indenfor badetøjet, hvor deres udvalg af lækre shorts hitter. Du finder både de korte hipster bukser, samt de længere shorts indenfor bademoden, som de fleste finder særdeles lækre at have på og hvad der skaber det gode badetøj til børn.  

Lyserøde Hummel Ponto badebukser

 • Disse lyserøde badebukser til pigen kunne være et hit. Du finder disse bukser i den klassiske stil, til kun 179 kr. ved Stylepit, hvor størrelse og pris ved Kids-world lige her, er lidt anderledes med her kan du dog finde dem i omvendt farvekombination.

  De smarte shorts kommer selvfølgelig med UV 50 beskyttelse mod solen.

     

  Hummel Balder badeshorts

 • Et par seje badeshorts til drenge er denne Balder model i mørke camouflage mønster.

  Et par fede shorts med de velkendte Hummel striber på siden, samt en god elastikkant i livet til at holde bukserne på plads. Disse bukser kommer også med UV50+ som beskyttelsesfaktor.    

  Hummel Fashion Pamela bukser

 • Et andet par smarte Hummel bukser til piger, er bukserne i modellen Pamela. Den viste model er i ensfarvet sort/lyserød, men du finder også modellen i mere mønstret udgave. Det er et par smarte og stilrene badebukser der koster omkring 200 kr.

     

  Milo bermuda badeshorts

 • Milo bermuda badeshorts kommer i en fed stil som tiltaler de fleste drenge.

  Du finder forskellige farvekombinationer udover den viste model med gul, for du kan også købe med sort/blå variant og andre klasisske farver. Bermuda shorts er jo den klassiske ting til drenge i alle aldre, og Hummel har formået at lave et par fede bukser med denne model

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

  Mere med Hummel:

  Er du vild med Hummel, men Badebukser var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Hummel:

 • Del gerne

  Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email