Modemagasinet Trenden

Bedste Drikkedunk: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde drikkedunk. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle drikkedunk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Abilica drikkedunk Gul

Første anbefaling på listen er fra mærket Abilica.

Det bedste tilbud på “Abilica drikkedunk Gul” vi har fundet er hos Abilica Online hvor prisen lige nu er 69,-

Forhandlerens beskrivelse:
Abilica WaterBottle er i smarte farver, hvor den gule bærer teksten "squeeze me" Flaskerne er "sunde" flasker, da de ikke indeholder farlige stoffer.
De er produceret efter FDA / EEC / Rohs standarden.Drikkedunken kan indeholde 700 ml og k…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Drikkeflaske 300 ml – Blå

Anden anbefaling har vi fundet hos Min Egen Verden, hvor du kan købe Drikkeflaske 300 ml – Blå til kun 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte drikkedunk er med no spill, så du slipper for gennemvædet tøj.Det kræver ikke meget af barnet at få væsken ud, så barnet behøver ikke at suge og suge for at få noget at drikke.Er med låg som beskytter tuden i tasken. Ekstra tud&nbsp…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

3: Blå/grøn Drikkeflaske med 2 rum fra Brother Max

Næste anbefaling er “Blå/grøn Drikkeflaske med 2 rum fra Brother Max”.

Dagens bedste tilbud på “Blå/grøn Drikkeflaske med 2 rum fra Brother Max” har vi fundet hos Min Egen Verden hvor prisen lige nu er 89,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
2-i-1 Drikkeflaske fra Brother Max med to kamre…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

4: Pink/grøn Drikkeflaske med 2 rum fra Brother Max

Sidste produkt på vores liste er Pink/grøn Drikkeflaske med 2 rum fra Brother Max som vi har fundet til 89,- hos Min Egen Verden.

Forhandlerens beskrivelse:
2-i-1 Drikkeflaske fra  Brother Max  med to kamre…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste drikkedunk i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse drikkedunk:

Dyreste Drikkedunk på listen er 16 Licens Spiderman cykel med drikkedunk fra Netcentret.dk med en pris på 1099.00. Billigste udvalgte Drikkedunk er WaterTracker 0,3 L Green BPA-fri drikkedunk af Tritan som du kan købe for 37.95 hos Helsam. Forskellen på de to priser er 1061.05 kr. – de 4 Drikkedunk vi har fundet koster i gennemsnit 10640.36 kr.
Ovenstående Drikkedunk data og priser er hentet fra 39 butikker (Abilica Online, Min Egen Verden, Babadut.dk, Luksushund, PetLux.dk, Smartkidz.dk, Helsegrossisten.dk, Helsam, Netspiren, Helsebixen.dk, Naturebaby.dk, Well.dk, Kids world.dk, Koeletaske.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, Takforgaven.dk, Curvii.dk, Youryogashop, ModernHouse.dk, Ayaida.dk, Buump, Kun Det Bedste, Nemmegaver.dk, Barlife.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Dorch Danola AS, Netcentret.dk, Brodersen Kobborg, KitchenOne.dk, Emmalys, Coop.dk, Friluftsland.dk, 55Nord.dk, Økofamilien, Coolshop.dk, Erling Christensen Møbler, Satana.dk). Alle Drikkedunk tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Drikkedunk guides:

Fandt du ikke det rigtige Drikkedunk blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Drikkedunk:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

Del gerne

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email