Modemagasinet Trenden

Bedste Badesandaler: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Trenden.dk, det helt rigtige sted at finde badesandaler. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle badesandaler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: adidas Originals Badesandaler – Adilette – Sort m. Øjne – 35,5 – adidas Originals Badesandal

 • Dagens pris: 239,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399.00, nu kun 239,-.
  Du sparer 160 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Adidas

Vores første anbefaling er “adidas Originals Badesandaler – Adilette – Sort m. Øjne – 35,5 – adidas Originals Badesandal” fra mærket Adidas.

Produktet er lige nu på tilbud hos Kids world.dk hvor prisen er sat ned fra 399.00 til 239,- – en besparelse på 160 kr. / 40 %

Forhandlerens beskrivelse:
adidas Originals Badesandaler – Adilette – Sort m. Øjne…

Se hos Kids world.dk ❯❯

2: Liewood Badesandaler – Blumer – Blue Wave/Black – 34 – Liewood Badesandal

 • Dagens pris: 119,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 199.00, nu kun 119,-.
  Du sparer 80 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Liewood

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids world.dk, hvor du kan købe Liewood Badesandaler – Blumer – Blue Wave/Black – 34 – Liewood Badesandal til kun 119,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Liewood Badesandaler – Blumer – Blue Wave/Black…

Se hos Kids world.dk ❯❯

3: adidas Originals Badesandaler – Adilette – Active Red m. Øjne – 38 – adidas Originals Badesandal

 • Dagens pris: 239,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399.00, nu kun 239,-.
  Du sparer 160 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Adidas

Næste anbefaling er “adidas Originals Badesandaler – Adilette – Active Red m. Øjne – 38 – adidas Originals Badesandal”.

Dagens bedste tilbud på “adidas Originals Badesandaler – Adilette – Active Red m. Øjne – 38 – adidas Originals Badesandal” har vi fundet hos Kids world.dk hvor prisen lige nu er 239,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
adidas Originals Badesandaler – Adilette – Active Red m. Øjne…

Se hos Kids world.dk ❯❯

4: adidas Originals Badesandaler – Adilette – Active Red m. Øjne – 40 1/2 – adidas Originals Badesandal

 • Dagens pris: 239,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399.00, nu kun 239,-.
  Du sparer 160 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids world.dk
 • Mærke: Adidas

Sidste produkt på vores liste er adidas Originals Badesandaler – Adilette – Active Red m. Øjne – 40 1/2 – adidas Originals Badesandal som vi har fundet til 239,- hos Kids world.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
adidas Originals Badesandaler – Adilette – Active Red m. Øjne…

Se hos Kids world.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste badesandaler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse badesandaler:

Dyreste Badesandaler på listen er Dolce & Gabbana Badesandaler – Sort m. Print – 38 – Dolce & Gabbana Badesandal fra Kids world.dk med en pris på 1399.00. Billigste udvalgte Badesandaler er Aqua Lung Badesandaler – Asone Junior – Blå – 29 – Aqua Lung Badesandal som du kan købe for 99.00 hos Kids world.dk. Forskellen på de to priser er 1300 kr. – de 4 Badesandaler vi har fundet koster i gennemsnit 15022.22 kr.
Ovenstående Badesandaler data og priser er hentet fra 5 butikker (Kids world.dk, Babysam.dk, Parcellet, Legekammeraten.dk, Watery.dk). Alle Badesandaler tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badesandaler guides:

Fandt du ikke det rigtige Badesandaler blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badesandaler:

Når det er sommer og turen går til stranden, eller du er på årets badeferie, er der en enkel ting, som gør oplevelsen af turen meget bedre. Ja, det kan måske undværes, men det ikke diskuteres, at et par badesandaler/klip klapper altså er prikken over i’et sammen med badedragten eller badebukserne. Så undgår du ulækkert tang på strandbunden, at få sten op i fødderne og at brænde dig på varmt sandt. Og ved poolen slipper du for en øv omgang smitte af diverse fodsygdomme ved at tage sandaler på.

Har du endnu ikke et par, skulle du gerne allerede være overbevist om at anskaffe dig et. De er rare og bekvemmelige, og du kan læse med her for at få alt det at vide, som du har brug for

Find sandalen til ham, hende eller dem

 • Badesandaler Sportmaster

  De populære mærker til mænd, kvinder og børn Find her

 • Badesandaler Billigsport24

  H2O,Adidas, Nike og Hummel brands Find her

 • Badesandaler til børn

  Bestseller sandaler til børn hos Kids-World Find her

 • Dame badesandaler

  Crocs, Emporio Armani, Superdry og andre brands til kvinder Find her

 • Tøfler Bubbleroom

  Forskellige smarte tøfler til det ungdommelig look Find her

 • Klipklappere til mænd

  Badesandaler til mænd hos Asos der har mange brands Find her

  Hvad skal en badesandal kunne?

  Badesandalen til damer, mænd og børn, går også under betegnelse klip klap, flip flop og nogen gange tøfler.

  Det er klart, at en badesandal skal kunne holde til vand. Dine dyre Birkenstock eller sneakers duer jo ikke ude i vandet, så vil du omgås strandens krabber med en vis beskyttelse, skal der altså et par vandtætte sandaler til. Det er også smart, hvis dine badesandaler kan tørre hurtigt. Nogle badesandaler er lavet af materialer, som er vandtætte, men som til gengæld skal stå i solen i flere timer, før du har lyst til at tage dem på igen.

  Derfor er det en god ide at kigge efter badesandaler, der er lavet af et syntetisk materiale som fx gummi. Vil du gå lange ture på stranden i dine badesandaler, så kan du med de fleste kvalitetssandaler også gøre dette. Der er nemlig meget fokus på pasformen, og sålen er oftest lavet af en slags skum, som er med til at øge ventilationen samtidig med dine fødder beskyttes fra det værste sammenstød med jorden. Det er altså en god ide at kigge efter badesandaler af høj kvalitet.

  Så slipper du også for usunde kemikalier, der ellers kan findes i billige plastikmaterialer

  Hvilke badesandaler skal jeg vælge?

  Når du skal finde det perfekte par badesandaler, så gælder det både om at vælge praktisk og vælge stilfuldt. Badesandaler er ikke nødvendigvis det, der bliver lagt mest mærke til, når du er på stranden. Til gengæld kan det dog se ekstra koordineret ud, hvis dit badetøj passer godt til dine badesandaler. De fleste badesandaler, som er populære i dag, laves også i de mest basis farver, sort og hvid, for at de netop ikke kræver for meget opmærksomhed.

  Det er dermed let at finde et par som er praktiske, behagelige og vandtætte. Hvis du gerne vil købe et par virkelig fine badesandaler som dermed også kan bruges, når du skal slentre gennem shopping gader eller ud om aftenen, så er klipklappere også et godt alternativ.

  Almindelige badesandaler, der lukkes over foden kan selvfølgelig også fås i nogle lækre farver som fx rød og guld, så der er noget til enhver smag. De fleste badesandaler laves desuden i unisex modeller, så udvalget til både mænd og kvinder er stort. Vil du hellere i den praktiske retning eller leder du måske efter et par badesandaler til børn, så er badesko et godt alternativt.

  Disse er en helt lukket sko, som kan tåle vand og beskytter godt mod solens stråler

  Hvilke mærker laver gode badesandaler?

  De mærker som laver solide badesandaler er de store sportsmærker. Mærker som Hummel, Nike og Adidas laver de fineste sorte og hvide variationer, hvor der virkelig er fokus på, at skoene er gode og ser sporty ud.

  Også et mærke som H2O er værd at tjekke ud for deres lækre retro modeller.

  Så har du ikke fundet er godt par badesandaler, er det ud og finde det. De er uundværlige til sommer, men også rigtig gode at bruge til hverdag, fx efter træning eller når du hopper ud af badet.

  Det er ikke et køb, der kommer til at samle støv, det er helt sikkert

  Guide & Inspiration

  H2O Badesandaler med Velco

  H2O Badesandaler i Sort med Guld

  Anmeldelse: De Bedste Flip Flops til Mænd 2017-2018

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Trenden.dk

 • Del gerne

  Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email