Trænger din garderobe til fornyelse? Tips til hvordan

Trænger din garderobe til fornyelse? tips til hvordan

Trænger din garderobe til fornyelse? Det er altid lækkert med nyt tøj, men nogle gange kan der være behov for en total udskiftning. Uanset hvorfor der måtte være behov for at forny garderoben, er det dog ikke bare lige at gøre. Der kan være flere ting, der skal tages hensyn til for at sikre, du får det tøj, der passer perfekt til dig.

Din garderobe skal afspejle din personlighed og fremhæve dine skønne naturlige træk. Det må du aldrig gå på kompromis med.

Vi giver her tips til, hvordan du fornyer din garderobe bedst muligt

Hvilket motiv ligger bag?

Inden du begynder, kan det være en god idé at sætte dig ned og overveje, hvad det er, der ligger bag, siden du har behov for at forny hele din garderobe. Der kan være mange forskellige behov, og ingen er mere rigtig eller forkert end noget andet. Eksempler på motiver bag kan være vægttab eller vægtøgning, stilforvirring, nyt sted i livet i forhold til karriere eller familie eller noget helt andet.

Uanset hvad det måtte være, skal du huske at have det med, når du skal finde ud af, hvad din nye garderobe skal bestå af

Hvad er din stil?

Det er nu tid til at finde ud af, hvad din nye stil skal være. Det behøver ikke nødvendigvis at være en drastisk forandring fra din tidligere stil, men lidt justeringer og finpudsning kan give dig en mere gennemført stil, hvor der er harmoni imellem dine outfits. Har din garderobe bestået af mange forskellige stilarter, og har du været en smule stilforvirret, kan det være en god idé at starte fra bunden og finde ud af, hvilken stil der passer til dig.

Her er det en god idé at finde inspiration fra magasiner, blogs og websider.

Her kan du finde alverdens forskellige stilarter, hvor der er inspiration til, hvordan du får netop dette look.

Mulighederne er uendelige, og det er derfor også vigtigt at stoppe i tide. Fordyber du dig for meget i det, kan du ende med at blive mere forvirret, end du var før, og det er bestemt ikke meningen. Det kan derfor også være en god idé at spørge familie og venner, hvad de mener ville passe perfekt til dig. De kender dig jo trods alt rigtig godt.

De vil derfor være gode sparringspartnere til at komme med gode idéer til, hvad der ville passe til netop din personlighed

Ny stil til ethvert budget

Du tænker måske, at det kan blive en dyr omgang, hvis du skal ud at forny din garderobe.

Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvor meget budgettet tillader, at du kan skeje ud. Har du et begrænset budget, skal du ikke være bange for kun at få fornyet halvdelen af garderoben.

Det kan sagtens lade sig gøre at forny garderoben med få midler. Du kan købe tøjet brugt. Du sagtens få ordentligt tøj, der ikke er blevet brugt særlig meget til en god pris.

Selvom der ikke er prismærke i nakken, vil det stadig virke nyt for dig.

Rigtig mange køber og sælger deres tøj brugt. Der er derfor ingen skam i at spare nogle penge ved at vælge second-hand tøj. Derudover kan du også gå på tilbudsjagt.

Der kan nogle gange være mange penge at spare, hvis man går efter de gule rabatmærker. Derudover findes der alverdens rabatkoder til forskellige hjemmesider, hvor du kan spare en hel del penge. Find rabatkoder til din nye garderobe her, hvor Rabatbanditten har samlet alle tænkelige rabatter.

Det kan også være en fordel at gå på jagt efter gode priser, når sæsonen er ved at være slut. Sæsonudsalg byder typisk på vilde rabatter, når forretningerne skal have gjort plads til næste sæsons nye varer

Relaterede indlæg: