Tom Ford solbriller til kvinder

Tom ford solbriller til kvinder

Hvis du leder efter Tom ford solbriller til kvinder behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde priserne på forskellige internetbutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Udvalgte Tilbud på Tom ford solbriller til kvinder

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Tom ford solbriller til kvinder i 2021, og derfor har vores robot hele natten selv kravlet adskillige sikre online forhandlere igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Trenden.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Tom Ford solbrille til kvinder tilbud du kunne bruge.

Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores prisrobot. Prisrobotten finder derfor ikke alle produkter. Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte onlinebutik.

Du kan også komme tilbage snart og se hvad vi har fundet af gode Tom Ford solbriller til kvinder der. Fortæl også meget gerne dem du taler med om Trenden.dk - det bliver vi meget glade for.


Tom Ford solbriller til kvinder har logisk nok den praktiske funktion at de giver en god beskyttelse mod solen. Men udover UV-filter mod solens stråler som et par dame solbriller skal have, så er Tom Ford også indbegrebet af flot design.

Solbriller i dag er ikke kun praktiske men i lige så høj eller højere grad, en del af ens personlighed og stil. Solbriller er nemlig en af de populære accessories på højde med herre og dameure som både kvinder og mænd vælger ud fra stil og udseende.

Der findes heldigvis mange forskellige modeller. Du vælger solbriller der skal passe til dit ansigt, og her er Tom Ford et rigtig godt brand. Vi har fundet 10 fede Tom Ford dame solbriller. Modellerne er til dig der ønsker den eksklusiv stil og høj kvalitet.

Hvis du ønsker kvalitet frem for kvantitet, kan dette eksklusive brand på højde med Gucci, Bvlgari og lignede måske være det helt rigtige valg.  

Tom Ford Penelope

 • Tom Ford Penelope FT0320 solbrillen kommer i katteøjne model. En elegant metal solbrille i guld og brun farve.

  Designer solbrillen er perfekt til runde, ovale og hjerteformede ansigter. Brug den ovale brille både til hverdag og aftenbrug til stort set alle styles.

     

  Tom Ford unixsex brille

 • Find solbrillen til 1.373,- kr.

  her Hvis du ønsker en rå pilot brille, er denne Tom Ford Sean model måske en du vil elske? Et par fede briller i den høje kvalitet. De egner sig til dig der har overskud og ønsker det casual udtryk.

  Du finder modellen med grøn, lilla og grå brilleglas også, hvis denne model med brun linsefarve ikke lige er dig.    

  Tom Ford Edita

 • Find solbrillen til 1.371,- kr. her Edita modellen står sig godt til den lange feminine frakke som en Michael Michael Kors dunjakke af den varme slags til vinteren.

  Helt ligesom den gør sig godt til den lette sommerkjole eller måske til stranden gennem de varme sommermåneder. Cat Eye modellen fra 2015 kommer i brun helt indfattet stel og linsefarve.

     

  Tom Ford Riley

 • En af de meget populære modeller i brandet er denne Riley unisex solbrille, der kommer i forskellige trendy farver. Du kan kombinerer den sorte solbrille med stort set alt, og stadigvæk få det lækre stilfuld og rå look som modellen giver. En brille der i udtryk, elegance og materiale kan minde om mange Bvlgari dame solbrille modeller.

     

  Tom Ford Frank brille

 • Find solbrillen til 1.780,- kr.

  her Tom Ford Phillipa solbrillen kommer i det klassiske design der giver dig det feminine og en stil der emmer af kvalitet. Brillen kommer i tre forskellige farver, for du finder også modellen i smoke grå nuance og den næsten sorte farve. Det giver muligheden for at finde farven der passer til dig, hvad end det er i den lyse eller mørke ende af skalaen.

     

  Tom Ford pilot solbrille

 • Find solbrillen til 1.495,- kr. her Hvis du er på jagt efter den unikke og rå pilot solbrille, så er denne fede model måske lige sagen. Stel i sølv og de grå glas giver et fedt tidløst og eksklusivt look, der kan kombineres både med den rå dame læderjakke som den fine festkjole.

     

  Tom Ford Snowdon

 • Snowdon solbrillen fra 2012 er en anden populær model fra tom Ford. Du får en solbrille i skildpaddefarvet stel og med graduerede grøn glas.

  Solbrillen kommer med acetate stel og glas i højkvalitets polycarbonat.

  En lækker unik brille der giver sofistikeret og stilfuld look, og selv om den selvfølgelig ikke hører under de billige solbriller til kvinder, er den alle pengene værd.    

  Tom Ford Jennifer

 • Jennifer er endnu en populær model i det amerikanske brand der blev stiftet i 2005 af Tom Ford fra Austin, Texas. Modellen her i de grå nuancer står godt i kontrast til den sorte stelfarve, og noget der skaber et ret elegant og feminint look på en og samme tid. Jennifer pris ligger på omkring 1500 kr. men ligesom med de andre modeller som Whitney m.m. så er der altid mulighed for at finde dem både udsalg eller outlet ved en forhandler i Danmark.

     

  Anoushka brille

 • Køb en flot Anousha dame solbrille hvis du vil have et unikt katteøjne look. En fed og trendy full-rim brille i den moderne tidløse stil der især er blevet populær til storbypigen som også går igen i Gucci solbriller til kvinder.

  Du finder modellen i sort som brun nuancer alt efter smag.    

  Tom Ford Tamara

 • Tamara er en en brille der giver det selvstændige og rå udtryk. En fed unik butterfly brilleform i brun der er populær blandt piger og unge kvinder.

  Brillen kommer i acetat til det smidige og lette materiale.

  Køb denne brille der kan kombineres med de fede sneakers og jeans til kvinder i det casual udtryk.  

  Design med Tom Ford

  Tom Ford har skabt sig en gloværdig karriere i modebranchen. Han er født i 1961 i Texas og startede ud med at studere kunsthistorie i New York.

  Det skippede han efter et år for at studerer til indretningsarkitekt.

  Og under dette studie tilbragte han tid i Paris hvor han kom i lag med modebranchen. Herfra tog karrieren egentlig fart, for han har arbejdet for mange af de største modehuse i Europa, og dette gav ham afsættet til at starte sit andet brand i 2004.

  Brandet der især er kendt for herretøj, er beundret og kendt for sit ikoniske design og her er solbrille kollektionen ingen undtagelse.

  Du får nemlig et klassisk og moderne design der holder både nu og i fremtiden. Detaljer og kvaliteten i stilen er der blevet kræset om, helt ligesom du får absolut topkvalitet som beskyttelse mod solen


 • Se også: