Modemagasinet Trenden

Tom Ford solbriller til kvinder

Hvis du leder efter Tom ford solbriller til kvinder behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde priserne på forskellige internetbutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Tom Ford solbriller til kvinder har logisk nok den praktiske funktion at de giver en god beskyttelse mod solen. Men udover UV-filter mod solens stråler som et par dame solbriller skal have, så er Tom Ford også indbegrebet af flot design.

Solbriller i dag er ikke kun praktiske men i lige så høj eller højere grad, en del af ens personlighed og stil. Solbriller er nemlig en af de populære accessories på højde med herre og dameure som både kvinder og mænd vælger ud fra stil og udseende.

Der findes heldigvis mange forskellige modeller. Du vælger solbriller der skal passe til dit ansigt, og her er Tom Ford et rigtig godt brand. Vi har fundet 10 fede Tom Ford dame solbriller. Modellerne er til dig der ønsker den eksklusiv stil og høj kvalitet.

Hvis du ønsker kvalitet frem for kvantitet, kan dette eksklusive brand på højde med Gucci, Bvlgari og lignede måske være det helt rigtige valg.  

Tom Ford Penelope

 • Tom Ford Penelope FT0320 solbrillen kommer i katteøjne model. En elegant metal solbrille i guld og brun farve.

  Designer solbrillen er perfekt til runde, ovale og hjerteformede ansigter. Brug den ovale brille både til hverdag og aftenbrug til stort set alle styles.

     

  Tom Ford unixsex brille

 • Find solbrillen til 1.373,- kr.

  her Hvis du ønsker en rå pilot brille, er denne Tom Ford Sean model måske en du vil elske? Et par fede briller i den høje kvalitet. De egner sig til dig der har overskud og ønsker det casual udtryk.

  Du finder modellen med grøn, lilla og grå brilleglas også, hvis denne model med brun linsefarve ikke lige er dig.    

  Tom Ford Edita

 • Find solbrillen til 1.371,- kr. her Edita modellen står sig godt til den lange feminine frakke som en Michael Michael Kors dunjakke af den varme slags til vinteren.

  Helt ligesom den gør sig godt til den lette sommerkjole eller måske til stranden gennem de varme sommermåneder. Cat Eye modellen fra 2015 kommer i brun helt indfattet stel og linsefarve.

     

  Tom Ford Riley

 • En af de meget populære modeller i brandet er denne Riley unisex solbrille, der kommer i forskellige trendy farver. Du kan kombinerer den sorte solbrille med stort set alt, og stadigvæk få det lækre stilfuld og rå look som modellen giver. En brille der i udtryk, elegance og materiale kan minde om mange Bvlgari dame solbrille modeller.

     

  Tom Ford Frank brille

 • Find solbrillen til 1.780,- kr.

  her Tom Ford Phillipa solbrillen kommer i det klassiske design der giver dig det feminine og en stil der emmer af kvalitet. Brillen kommer i tre forskellige farver, for du finder også modellen i smoke grå nuance og den næsten sorte farve. Det giver muligheden for at finde farven der passer til dig, hvad end det er i den lyse eller mørke ende af skalaen.

     

  Tom Ford pilot solbrille

 • Find solbrillen til 1.495,- kr. her Hvis du er på jagt efter den unikke og rå pilot solbrille, så er denne fede model måske lige sagen. Stel i sølv og de grå glas giver et fedt tidløst og eksklusivt look, der kan kombineres både med den rå dame læderjakke som den fine festkjole.

     

  Tom Ford Snowdon

 • Snowdon solbrillen fra 2012 er en anden populær model fra tom Ford. Du får en solbrille i skildpaddefarvet stel og med graduerede grøn glas.

  Solbrillen kommer med acetate stel og glas i højkvalitets polycarbonat.

  En lækker unik brille der giver sofistikeret og stilfuld look, og selv om den selvfølgelig ikke hører under de billige solbriller til kvinder, er den alle pengene værd.    

  Tom Ford Jennifer

 • Jennifer er endnu en populær model i det amerikanske brand der blev stiftet i 2005 af Tom Ford fra Austin, Texas. Modellen her i de grå nuancer står godt i kontrast til den sorte stelfarve, og noget der skaber et ret elegant og feminint look på en og samme tid. Jennifer pris ligger på omkring 1500 kr. men ligesom med de andre modeller som Whitney m.m. så er der altid mulighed for at finde dem både udsalg eller outlet ved en forhandler i Danmark.

     

  Anoushka brille

 • Køb en flot Anousha dame solbrille hvis du vil have et unikt katteøjne look. En fed og trendy full-rim brille i den moderne tidløse stil der især er blevet populær til storbypigen som også går igen i Gucci solbriller til kvinder.

  Du finder modellen i sort som brun nuancer alt efter smag.    

  Tom Ford Tamara

 • Tamara er en en brille der giver det selvstændige og rå udtryk. En fed unik butterfly brilleform i brun der er populær blandt piger og unge kvinder.

  Brillen kommer i acetat til det smidige og lette materiale.

  Køb denne brille der kan kombineres med de fede sneakers og jeans til kvinder i det casual udtryk.  

  Design med Tom Ford

  Tom Ford har skabt sig en gloværdig karriere i modebranchen. Han er født i 1961 i Texas og startede ud med at studere kunsthistorie i New York.

  Det skippede han efter et år for at studerer til indretningsarkitekt.

  Og under dette studie tilbragte han tid i Paris hvor han kom i lag med modebranchen. Herfra tog karrieren egentlig fart, for han har arbejdet for mange af de største modehuse i Europa, og dette gav ham afsættet til at starte sit andet brand i 2004.

  Brandet der især er kendt for herretøj, er beundret og kendt for sit ikoniske design og her er solbrille kollektionen ingen undtagelse.

  Du får nemlig et klassisk og moderne design der holder både nu og i fremtiden. Detaljer og kvaliteten i stilen er der blevet kræset om, helt ligesom du får absolut topkvalitet som beskyttelse mod solen

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt