Modemagasinet Trenden

Tøj til teenagepiger

Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi lavet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Hvis du er på udkig efter fedt tøj til teenagepiger, så viser du her på Tøjlisten, alle de fede steder der dækker over alderen 10 – 18 år, og som sælger ret fedt, billigt, smart, trendy og populært modetøj til pigerne i teenagealderen.  

Hvor finder du det fede tøj til teenagepiger?

Der findes jo efterhånden en hel del forskellige steder hvor man kan købe tøj, men ved denne samling af forhandlere, kan du finde det store udvalg i både smart og billigt modetøj til piger i alle aldersgrupper.

 • Besøg Bubbleroom.dk – Stor svensk forhandler med super mart og billigt tøj til de lidt ældre teenagepiger
 • Besøg Nelly.dk – Lidt en pendant til Bubbleroom bare med større udvalg i dyrt og billigt tøj til de ældre piger og yngre kvinder
 • Besøg Stylepit.dk – Danske Stylepit konkurrerer lidt med Nelly og har nogenlunde samme udvalg af lækkert modetøj
 • Besøg Teenstyle.dk – En af de førende forhandlere i Danmark med tøj til tweens og teens – Stort, lækkert og billigt udvalg i mange fede mærker.
 • Zalando.dk – Alle kender jo Zalando, for her finder du det største udvalg af alle og til alle, hvilket også gælder til teenagepiger i alderen 9 til 16-18 år.

Ved disse 5 forhandlere kan du med garanti finde det fede tøj til både forår, sommer, efterår og vinter, som er tøjet der virker for de fleste. Du skal selvfølgelig også have inspiration til fedt tøj, som du kan se lige her.

 

Fede bukser og jeans til piger

Vi starter ud med et udvalg af fede bukser i forskellige former der samtidig også dækker bredt i teenagealdersgruppen. Måske en af disse bukser er lige noget for dig.

 

New Look 915 Generation

 • Hvis du leder efter et par smarte jeans i størrelse 134 til 170, så kunne disse skinny jeans i denim look være det perfekte par. Et par fede bukser med slid motiver, som tager sig gode ud med et par afslappet sneakers

  Jacqueline de Yong bukser

 • De disse fede bukser fra Jacqueline de Yong i bomuld og med almindelig pasform, kan du finde kun 150,- kr. ved Stylepit, og det er jo et super godt køb.

  Perfekte at kombinerer med f.eks. et par lækre sneakers til teenagepiger.

     

  Hummel pants

 • Hvis du elsker det afslappet og casual look, som er de lækre Hummel bukser til piger jo et oplagt valg.

  Du kan købe bukserne til 350,- kr. hvilket nok ikke findes meget billigere andre steder. Perfekte til at kombinerer med det store udvalg af lækre billige sko til teenagepiger.    

  Sand Inwear Deena pants

 • Til looket der både skal være smart, feminint og elegant så er disse klassiske Inwear bukser til kvinder og piger et super lækkert valg.

  Bukserne der kommer i forskellige farver, er super elegante og kan købes til 700,- kr.

     

  Adidas Performance tights

 • Til den casual ungdommelige stil som pige, så kunne du købe et par fede Adidas Performance bukser. Skab den afslappet stil der også er behagelig at gå i, som selvfølgelig står sig til en enkel top eller t-shirt.

   

  Lækre bluser, toppe m.m

  Tøj til den øverste del af kroppen skal selvfølgelig også opdateres engang imellem, og her er det smarte udvalg af toppe, t-shirts eller strik måske det, som du leder efter inspiration til.

   

  Nike Performance sweatshirt

 • Ligesom med Adidas så er også Nike Performance sports stilen i et lækkert afslappet look. Hættetrøjen er perfekt til at holde varmen, og samtidig give dig det sporty og casual udtryk som ung pige. En dejlig trøje i 80% bomuld og 20% polyester der kommer til en ganske billig pris.

     

  Hummel t-shirt

 • Hvis du leder efter en sporty med dog i den elegante pigestil, så laver Hummel lækkert casual designs i deres hverdagstøj kollektioner.

  Denne t-shirt er nemlig en dejlig dekorativ, feminin og afslappet t-shirt

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange