Tips til dig – Vælg en god gamer stol

Før i tiden var gaming noget, der blev set ned på. Det var grelle tilfælde af teenagefyre der aldrig blev voksne, og som låste sig inde på værelset og spillede hele natten. I dag er der flere og flere, som slapper af med gaming, uden det behøver være et tabu. Og der er endda mange som efterhånden kan leve af at game fuldtid. Gaming er altså blevet sejt igen, og kan endda være en karrierevej. Tag dén, forældre!

Men med gaming som noget mere socialt acceptabelt, og noget du skal stå noget mere ved, så er det også nu, du skal begynde at tænke over, om du kan optimere forholdene for din gaming. Og her starter vi med at kigge på gamer stolen. Den er nemlig essentiel for din gamingoplevelse, og endda også for dine gaming evner. For det kræver øvelse og mange, mange timers øvning at blive rigtig god, og det kan du kun få, hvis du har en stol der er beregnet til mange timers sidden.

Ergonomi frem for alt

Det er nærmest et skældsord når man er ung, men ergonomi er bare vigtigt. Det er det både når det gælder stolene i skolen, din taske, din cykel og så sandelig også din gamerstol. Og faktisk især din gamerstol, som du reelt set bruger mere tid i, end de tre andre ting tilsammen.

Mange ting kan fås på nettet med stor succes, men lige med en gamerstol skal du nok være lidt forsigtig. Det er nemlig ikke altid en god idé at købe dem uden at have prøvet dem først. Alle mennesker er forskellige, og det samme gælder vores måde at sidde på og vores kroppe. Så bare fordi en gamerstol slås op til at være en af de bedste der findes, er det ikke sikkert den passer lige netop dig. Mange onlinebutikker har tit en god returneringspolitik, eller har showrooms hvor du kan komme og prøve møbler inden du køber dem.

Indret dit gamerværelse med stolthed

Vil du gøre gaming til en karriere, så skal du også have dit eget gamerkontor derhjemme. Og eftersom du kommer til at bruge mange timer i det, så kan du lige så godt indrette dig i noget du gider kigge på. Der er meget at gøre ved belysning, tilbehør og bord – men så sandelig også med stolen.

For udover det ergonomiske aspekt når du vælger en stol, kan du også tænke på hvordan den passer ind i hjemmet. Hvis du primært har røde farver på dit øvrige gamerudstyr, hvorfor så ikke vælge en stol med røde kanter som passer ind? Så ser det hele lidt mere professionelt ud. Tag for eksempel et kig på gamer-stole.dk og se de mange forskellige farver du kan få gamerstole i.

Har du allerede købt en stol, du er glad for, men passer den ikke ind, så er der to ting at gøre: Enten tilpasser du resten af gamerværelset til stolen – maler, dekorerer og pynter – eller også tilpasser du stolen til gamerværelset. Der skal sjældent særligt meget til, så du kan nemt få det hele til at matche nok til, at du kan koncentrere dig fuldt ud om gamingen.

Materialet er vigtigt

Når du vælger din nye stol er materialet også yderst vigtigt, og det er der flere grunde til. Først og fremmest hvis du går op i dyrevelfærd og derfor gerne vil undgå læder. Her skal du så undgå de mange læderstole der findes på markedet og i stedet gå efter stof eller kunstigt læder. Det er heldigvis også muligt at få stole i høj kvalitet, selvom de ikke er i læder.

Noget andet du skal overveje er, hvad din hud siger til materialet. Her er der primært tale om armlænene, hvor dine arme skal hvile meget af tiden. Er det læder, som huden klistrer til på en varm dag, når du er lige ved at opnå dit højeste antal kills nogensinde? Eller er det plastik som på sigt giver mærker og er ubehageligt at hvile armene på?

Apropos varme sommerdage, så skal du også overveje hvilket klima du normalt spiller i. Foretrækker du et varmt lokale, skal du have materiale der kan ånde, så du ikke koger mens du spiller. Foretrækker du derimod at spille i et køligere rum, kan du sagtens vælge typisk varmere materialer. Her kan det også være en god idé at købe en stol der er stor nok til, at du sagtens kan være pakket ind i dyner og tæpper, hvis du alligevel skulle fryse.

Vægt og højde

En sidste ting at tage højde for, når du vælger stol, er din vægt og højde. Mange stole er nemlig designet til en vis kropsbygning. For det første skal du tænke over, om du kan sidde i stolen. Nogle stole er lavet smallere end andre, og det er ingen skam at have lidt ekstra på sidebenene. Sidebenene skal bare ikke føle sig klemt inde mens du spiller.

Nogle stole har et maksimum antal kilo de er beregnet til, og her handler det om at være realistisk. For det kan godt være du går på kur lige om lidt, og derfor snart vejer 20 kilo mindre, men hvis du lige nu vejer for meget til stolen, kommer du til at slide unødigt på den. Det er derfor altid godt at indregne en buffer når du tjekker stolens vægt.

Hvis du planlægger at bo i stolen og leve af chips og cola det næste lange stykke tid, så skal du nok forvente at lægge lidt til. Det samme gælder højden – nogle stole er bare ikke skabt til alt for høje mennesker, og insisterer du på at bruge en af disse, selvom du er over gennemsnittet, så kommer du hurtigt til at slide på enten dig selv eller stolen.

Her er altså lidt at tænke over – og husk at give dig tid til at finde den perfekte stol. For hvorfor lade din kommende gamingkarriere blive ødelagt af din egen stædighed eller forfængelighed? Din gamerstol og dig skal jo trods alt bruge en hel masse tid sammen i de næste år, så du kan lige så godt starte på god fod med den.

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

En trend der virkelig har overtaget Danmark, er lydbøger. Der er utroligt mange folk, der er begyndt at lytte til bøger. Enten i stedet for at læse dem eller som supplement hertil. For mange mennesker er det nemmere at lytte til en lydbog. Det kan du for eksempel gøre, mens du kører bil til og

Valg af bedste gamer stol hvad er vigtigt

Tips til dig – Vælg en god gamer stol

Før i tiden var gaming noget, der blev set ned på. Det var grelle tilfælde af teenagefyre der aldrig blev voksne, og som låste sig inde på værelset og spillede hele natten. I dag er der flere og flere, som slapper af med gaming, uden det behøver være et tabu. Og der er endda mange

Vil du gerne starte din egen modeblog

Vil du gerne starte din egen modeblog? Sådan kommer du i gang

Er du en modeentusiast, der ønsker at dele dine stiltips og råd med verden? At oprette en modeblog er den perfekte måde at gøre netop det på! Selvom det kan virke som en skræmmende opgave, kan du med de rigtige trin hurtigt få din egen modeblog i gang. I denne artikel vil vi lede dig

Styling af de yderste lag tøj og komfort inde på huden

Dette indhold er sponsoreret Hvem siger, at det er umuligt være blødt og lækkert klædt på og samtidig ligne en, der er med til Copenhagen Fashion Week! Det er i hvert fald ikke dig. Specielt ikke, når du går i tøj fra Copenhagen Bamboo, som laver tøj, der får dig til at tænke på angorakaniner og

Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge

Hav klimaet med i tankerne, når du renoverer dit køkken

Sponsoreret indhold: Hvis du står overfor en større eller mindre renovering af dit køkken, er der flere ting du kan overveje. Hvordan skal det se ud, hvilke materialer skal vælges, og hvad skal vægtes højest? Ofte behøver man ikke at udskifte alle dele i køkkenet, men man kan nøjes med at udskifte nogle få, essentielle

Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

Når julegaveræset rigtig går i gang, så er der mange, der nok godt kan opleve lidt sved på panden. Der er nemlig mange, som har en masse gaver, der skal købes ind, inden juleaften nærmer sig, og det vil man jo helst gerne gøre så nemt, hurtigt og billigt som muligt. Nemt fordi det godt

kvinder køber tøj

Hvad har danske kvinder i fokus, når de køber nyt tøj?

Det er ikke alle kvinder, der har det samme i fokus, når de køber nyt tøj. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der går igen. En stor del af danske kvinder har nemlig fokus på de samme ting. Er du i tvivl om, hvad der egentlig er i