Tips til at købe de rigtige jeans

Tips til at købe de rigtige jeans

Har du en krise, når du shopper efter jeans, fordi det er så forbandet svært at finde ud af, hvilket bukser du skal købe? Den nemme måde er, at bruge de gode tips til at købe de rigtige dame jeans med et par velmente og gode råd, som tager højde for, at du er lille, høj, tyk, tynd, almindelig, petite eller anden kropstype, fordi alle lige meget hvordan de ser ud, og er bygget, har problemer med at vælge de rigtige jeans. For at finde de helt rigtige jeans skulle du bruge disse tips, så du også vælger de korrekte stilarter.

Så vil du ingen problem have med at finde de rigtige jeans fremover

Vælg de rigtige sko til

Hvad hjælper det, at du har de helt rigtige par bukser, men dine sko er helt ved siden af. Sko og bukser går hånd i hånd for at du fremstår bedst muligt, så for at vælge de helt rigtige jeans er det vigtigt, at vælge de rigtige sko først. Grunden til dette skyldes, at skoen har en hæl, der bestemmer, hvordan dine jeans vil fremstå. Dernæst er der en helt masse små ting som du skal observerer og tage højde for

Brug disse tips til at få de perfekte jeans

Tag højde for alle disse ting når du køber jeans og du vil få købt de helt rigtige:

  • Alle bukser krymper så vælg ud fra det, da det ville være skidt at bukserne bare er mindre, når de er vasket første gang.
  • Lave jeans fremviser din mave, da de sidder lavt på taljen, så tag højde for dette.
  • Tag højde for benene på jeans da der findes både åbne, stramme, bredde osv. og det er ret vigtigt, hvordan disse er i forhold til hvilket sko der passer dertil.
  • Mørke jeans vil altid kunne gå til alting og alle lejligheder i forhold til stonewashed, lyse og andre.
Stonewashed jeans er som regel lyse og der skal tages højde for, at de ikke kan passe til alt f.eks. årstider og sammensætning af farver. Hvad der spicer tingene op og får dine bukser til at se sig bedst ud er, at finde den rigtige t-shirt som matcher dine bukser, helt ligesom den rigtige lækre jakke vil få dine nye jeans til at fremstå endnu bedre

Relaterede indlæg: