Modemagasinet Trenden

3 tips til at finde de rigtige jeans så du får det helt rigtige look som kvinde

Kender du til problemet med ikke at kunne finde de rigtige dame jeans, når du er ude og shoppe? Selvfølgelig gør du det, for det gør vi alle sammen.

Man bruger ufattelig meget tid på at kigge og kigge, men den her utilfredse følelse som man har, den vil bare ikke forsvinde, og shoppingturen ender ofte med at blive ret irriterende og langtrukken kedelig. Heldigvis findes der tips til at finde de rigtige jeans, så du kan undgå eventuel ærgrelse over at have lavet et fejlkøb af et par nye bukser der uden nogen tilfredshed bliver smidt ind i klædeskabet. Hvis du har en af de nedenstående “problemer”, så brug disse råd med snilde når du f.eks.

køber de næste par fede hullede dame jeans, og det kan være med at du ikke laver dumme dyre fejlkøb indenfor modetøjet

Har du mave?

Hvis du har lidt for meget på maven, så kan det godt være svært at finde de rigtige jeans, men du kan få rigtig god vejledning til jeans på Woman:

Problemet: Du har svært ved at finde jeans, der sidder pænt om bagen og som samtidig kan lukkes over maven.

 • Det skal du gå efter:
 • Bootcut jeans eller jeans med lige ben er de mest slankende og flatterende jeans, du kan ønske dig.
 • Vil du i skinny jeans? Så vælg et par leggings med masser af strech – ellers passer de ikke over din mave. Et andet godt tip: Prøv gravid-jeans! Det lyder kikset, men de er lavet til at holde på formerne. Og både H&M og Asos har altså masser af cool af slagsen.

  Stop så dine skinny jeans ned i et par ankel støvler med hæl – det afbalancerer din kropsfacon, så din overkrop ikke virker tung i forhold til dine smalle ben.<

 • Mørke jeans er perfekte til dig.
 • Hold dig fra lav taljet jeans for at undgå side-frikadeller.

  Vælg bukser med medium talje og gerne nogle der strammer maven lidt ind og holder på formerne.

 • Sørg for at din bluse er løs og går et godt stykke ned over dine jeans. Toppe med empiresnit (skåret under busten) udglatter maven.

Lange ben?

Hvis du har lange ben og mangler hjælp til at vælge de rigtige jeans, så kan du se en rigtig god hjælp her fra Woman.dk:

 • Problemet: De fleste kvinder ønsker sig lange ben – men hører du til de heldige, der har lange, labre stænger, ved du også, at det kan være supersvært at finde jeans, der er lange nok.
 • Det skal du gå efter:
 • Alle jeans-specialister og en hel del high street-butikker har efterhånden jeans i lange længder – se for eksempel H&M, Only, Vero Moda og Vila, der ofte har jeans i lange længder. Hvis du shopper i en engelsk butik som for eksempel Topshop, så gå efter de jeans, der hedder tall.
 • Skinny jeans ser fantastiske ud på dig, fordi de fremhæver dine lækre stænger.
 • En lysere vask er perfekt til at fremhæve dine ben uden at gøre dem alt for lange. De mange kulørte jeans er også perfekte til dig!
 • Se efter jeans med tekstur – folder, slid, huller eller lignende. Det tiltrækker nemlig øjet og bryder den lange flade, så dine ben ikke ser helt så lange ud.
 • Hvis du ikke vil gøre dine ben længere at se på, så vælg en flad sko i en anden farve end dine jeans.

  Sko med pynt på snuden er også god til at bryde lange ben og tiltrække øjet.

 • En top med et iøjenfaldende mønster trækker øjet væk fra dine lange stænger – og striber på tværs trækker øjet på tværs i stedet for op og ned.
 • Undgå: Jeans, der stumper. Det er superpopulært lige nu, men det får dine ben til at se endnu længere ud – på den ranglede, ufikse måde!

Hvis du er lille eller har kurver

Find de perfekte jeans hvis du er lille og har kurver ved hjælp af denne guide fra femina:

Er du lille og uden de mange kurver, er du heldig at kunne iføre dig alle farver og materialer. Dog bør du gå efter at forlænge dine ben med stiletter.

Bukser med et lille svaj, som netop er oppe i tiden med referencer til 70’erne, kan også være gode til lige netop dig. Buksebenet vil nemlig gå ud over dine sko og dermed forlænge dine ben yderligere. Forsøg at vælge korte overdele, det vil få dig til at virke højere.

Et par jeans med høj talje er også værd at gå efter, da det igen giver mere længde.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt