Modemagasinet Trenden

The Rubz armbånd

Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet The rubz armbånd fra adskillige online forhandlere, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle surfe rundt på hver enkelt shop.

The Rubz armbånd er det perfekte accessories på højde med dameure der kan kombineres med stort set alt lige fra de lækre kjoler, skjorter og bluser til kvinder. Kvinder elsker at fuldføre outfittet til punkt og prikke, for det perfekte outfit gør at man kan klare alt.

For at skabe det perfekte outfit, så skal du selvfølgelig bruge accessories som armbånd.  

The Rubz armbånd er et must have for enhver kvinde

Det meget populære brand The Rubz har formået at lave de populære og flotte armbånd, som du sikkert har set en masse kvinder gå rundt med.

Armbåndet er lavet i mange forskellige farver, mønstre og materiale af metal og silikone. Du kan holde til at have armbåndet på hele dagen, frem for andre, da dette ikke genere eller strammer på nogen måde. Og så er armbåndet naturligvis meget blødt, da de som sagt er lavet af silikone.

Det dejlige ved dette armbånd, er, at du kan bruge dem uanset hvor du skal hen.

Om det så er på arbejdet, skolen eller til den helt store fest. Der er virkelig lagt vægt på holdbarheden, at det skal være originalt og ikke mindst, at det skal være luksuriøst til hende der gerne vil lære hvordan man finder sin tøj stil.

 

The Rubz Cuffsili

 • Et af de nye armbånd fra The Ruz er denne Cuffsili model.

  Armbåndet adskiller sig fra den originale brede model med tydelig spænde. Et flot og diskret armbånd der kan bruges til alt.    

  Mini sort/guld armbånd m. sten

 • Elegant armbånd til den luxuriøse kvinde. Perfekt til festen, da detaljerne med stenene passer godt hertil.

  Og det kan kombineres med stort set alt i hverdagen som aftenbrugen.

  Diskret og enkelt med den lille finesse med stenene der kan gøre både 2018 og 2019 flottere.

     

  Sølv og sort armbånd

 • Her får du et andet armbånd der kan bruges til alle anledninger. Perfekt som accessories til skole, arbejde, fritid og selvfølgelig også de mere festlige lejligheder eller byturen.

     

  Guld metal armbånd

 • Dette armbånd er lidt anderledes i forhold til de andre, da det er metal armbånd i rustfri stål. Og som sådan, kræver armbåndet at du finder det rette outfit at kombinerer med, for at både du og armbåndet kommer til sin ret.

     

  Leopard armbånd

 • Er du typen der går meget i sort/mørkt tøj? Så er dette flotte armbånd i leopard farve rigtig god til at friske det hele lidt op. Hvis du har overvejet en smart blazer, så er armbåndet måske det perfekte at tilsætte.    

  Mini rosa og guld armbånd

 • Dette mini rosa og guld armbånd er et sødt og feminint armbånd.

  Det kan sagtens gå til arbejdet, som til den lange gallakjole, korte sexet ting eller slet og ret de helt afslappet dame jeans.

  Kombinerer med de smarte dame solbriller, sommerkjolen og så ellers ud i det fri.    

  Beige armbånd

 • Her får du det afdæmpede armbånd. Diskret men kommer dog i super flotte farver, der gør det utroligt elegant og samtidig meget enkelt.

  Kan tilsættes til nytårskjolen som den afslappet skjortekjole til arbejdet.

     

  Mini slange armbånd

 • Er du helt vild med ‘slangeskind’? Så kan dette mini slange armbånd fra The Rubz måske være lige dig. Armbåndet som du kan se, kommer med slange’print’ der giver den lidt rå stil.

  Måske oplagt at kombinerer med et par læderbukser og den lette jakke.

     

  Navy armbånd

 • Klassisk men stilet armbånd til de flotte stiletter og byturen, en dag på arbejdet, skolen eller måske fritiden med veninderne. Modellen giver det eksklusive og elegante snert, men dog samtidig i en nedtonet stil.

     

  Mini flettet armbånd

 • Hvis du leder efter et mere unikt The Rubz armbånd, så er det mini flettet armbånd måske lige sagen for dig. Det er enkelt, stilfuldt og samtidig ret unikt med sit flet i både sølv og guld mellem det mørke udsnit.

     

  Blå flettet armbånd

 • Dette er også et rigtig fint armbånd, og igen i flet. Dette er dog i original størrelse. Super flot og lidt speciel blå farve der kan kombineres med et unikt outfit

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt