Tankini

Tankini

Som du kan se nedenfor er der mange Tankini at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi lavet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Dagens Tankini Tilbud

Man kan ikke lave Trenden.dk uden at vise de bedste tilbud på Tankini i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem selv kravler adskillige danske internetbutikker igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Alt for i dag

Hvis du læser dette har du nu set alle de tankini vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte butik.

Vi sender vores robot ud efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og besøg os snart for endnu flere gode tilbud.


Tankini badetøj er to-delt, og består af en top og en underdel. Tanikini slog igennem i halvfemserne hvor den amerikanske designer Anne Cole, der har lavet badetøj kollektioner i eget navn, er 'opfinderen' af tankini badetøjet. Det to-delte badetøj med trusse og top giver en dejlig afslappet frihed, samtidig med at det også giver den gode beskyttelse af overkroppen for solen, eller hvis du gerne vil skjule kroppen lidt. Brugen af tankini kan gælde alle der er ikke føler sig komfortable i deres krop på grund af vægt, operation, sygdom og andet, som du kan læse mere om på Wikipedia.

Helt ligesom den er velegnet til dig der ønsker det casual eller sporty udtryk. Her har vi fundet fem forskellige modeller der dækker over tankini til store kvinder, tankini med bøjle og andre modeller som både kommer på tilbud og i mere dyre priser, der kan være det gode alternativ til f.eks.

badedragter.

 

Ellos Collection tankini m. blonde

 • Find modellen til 150,- kr. på tilbud her Ellos Collection tankini i sort og med blonde foran. Du får en sporty og stilfuld model med bindebånd i nakken og spænde i ryggen. Foran får du en top med udtagelig vattering. En lækker top der f.eks.

  kan kombineres med en af de lækre badeshorts til kvinder eller trusse model.    

  Ellos collection Marita

 • Find modellen til 209,- kr. her En farverig og flot tankini fra Ellos Collection.

  Du får en billig tankini med denne Marita model med rynkeeffekter i siderne og drapering foran. Modellen er meshforet foran og kommer med regulerbare skulderstropper og vatterede skåle.

     

  Panos Emporio tankini

 • Find modellen til 379,- kr. her Panos Emporio tankini med smart grafisk marine mønster. Modellen hører under det friske og sporty badetøj til kvinder med draperet foran og tvist over skålene.

  Badetoppen er med Magic Fit som gør den velegnet til A, B, C og D skåle.    

  Ellos Collection Magdalena

 • Find modellen til 244,- kr. her Ellos Collection Magdalena er en enkel tankini i det elegante udtryk. Modellen kommer med drapering over skålene og foran. Du får vatterede skåle med bøjle i toppen og er også med udtagelige puder.

  Toppen lukkes med spænde i ryggen.    

  Ellos Collection Sara

 • Find modellen til 209,- kr. her Sara bandeaumodellen fra Ellos Collection er en mere farverig model med mønster på.

  Sara Tankinien er med drapering og formpressede vatterede skåle der også kommer med drapering.

  Sara tankinien er foret med powermesh foran for shaping effekt


 • Se også: