Modemagasinet Trenden

Tamaris ankelstøvler

Er du også træt af at skulle besøge shops én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Tamaris ankelstøvle, nemt og simpelt.

Hvis du ønsker et par lækre nye støvletter indenfor det store udvalg til kvinder, bør du måske overveje Tamaris ankelstøvler. Med Tamaris sko får du både design og god kvalitet. Her er det i priser der ikke er i den helt billige ende men heller ikke i den dyre. For med Tamaris får du høj kvalitet i pasform og materialer, der samtidig kommer til mellemklasse priser som f.eks.

Pavement støvletter. Et par ankelstøvler skal både tage sig godt ud og være gode at gå i.

Det får du med det tyske brand, som vi har fundet et lille udvalg af lækre modeller til brug i 2021.  

Tamaris Astaldo støvle

 • Hvis du søger den feminine støvle der nok er bedst velegnet til efterår/vinter frem for den varme sommer, er denne Astaldo støvle i sort måske lige det rigtige. Støvlen kommer med en hælhøjde på 7 cm. og skafthøjde på 5 cm.

  der giver det rå og feminine udtryk.    

  Tamaris Lila støvlette

 • Find støvlen til 669,- kr. her En smart støvlette til forår og sommer brug, kan være denne Lila støvlette i et rå look. Ankelstøvlen til dig der vil udstråle en rå og feminin stil fuld af overskud og glæde. Flot og elegant støvle med 5,5 cm.

  hælhøjde og en dejlig pasform til foden, der kan kombineres både med den lette blusekjole til sommer eller de mere casual dame jeans.    

  Tamaris 25401 ankelstøvle

 • Find støvlen til 401,- kr.

  her Er du mere til outdoor looket, kan denne støvler i ruskind overdel måske være en af de gode støvler til efteråret og vintersæsonen. En flot støvle der kommer i tre forskellige farve nuancer, hvis ikke denne beige farve er dig.    

  Tamaris Izi

 • Find støvlen til 468,- kr.

  her En klassisk støvle i det unikke design der giver dig det fede look. Støvlen kommer med skafthøjde på 7 cm.

  og med remmen, bagside og den klassiske sorte front får du en fed støvle til de koldere tidspunkter i Danmark. Mærket fra Tyskland skaber ikke bare det smarte design, men også en god pasform til foden.

     

  Tamaris Sarah ankelstøvle

 • Find støvlen til 499,- kr.

  her Hvis du søger en smart og varm dame vinterstøvle, kan denne støvle være det billige alternativ til de populære UGG Australia vinterstøvler. Støvlen kommer i brun cognac nuance med slangemønster, hvor foring er i syntetisk pels, og den klassiske syntetiske overdel.    

  Tamaris Troxli støvle

 • Find støvlen til 669,- kr.

  her Hvis du elsker den brune støvle, kan denne støvlette med slangeskindsstruktur måske være det perfekte at have i garderoben? En flot støvle i syntetisk læder med hæl- og skafthøjde på 5 cm. der er ganske behagelig at gå i.    

  Tamaris IMA ankelstøvle

 • Find støvlen til 522,- kr. her En casual støvle der kommer med tekstil foring og overdel i ruskind.

  Den grønne støvle kommer i tre andre farver, som på højde med Tamaris sneakers, sandaler og sko, giver dig gode materialer der er rare for fødderne

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange