Modemagasinet Trenden

Sweatshirts med lynlås til mænd

Vi har lavet Trenden.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Sweatshirt med lynlås til mænd. Frem for selv at skulle undersøge forskellige onlinebutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden

Sweatshirts med lynlås til mænd er en populær tendens, især når der bliver lidt koldere. Du kan efterhånden få zip throughs i alverdens farver, design og stilart.

Alt efter hvilken type modetøj til mænd du går i, så kan du blandt andet bruge en sweatshirt med lynlås til mænd med er par eksklusive eller billige jeans/bukser, sorte sko eller en klassisk herrefrakke. Fordi en sweatshirt er åben i midten giver det pludseligt ubegrænsede mulighed for, at skabe dit helt eget personlige look. Der kan være mange måder, at gøre det på, og alt efter hvilken stil du ønsker. Du kan blandt andet bære en fed Ralph Lauren polo trøje eller en moderne herreskjorte, hvor lynlåsen er helt åben.

Det kan være sjovt at eksperimentere med ens tøjstil og få helt nye ideér til et stilrent look.

For at gøre det nemmere har vi i denne artikel fundet 10 sweatshirts med lynlås til mænd, der passer til den moderne og stilede mand i 2021.  

Lacoste sweatshirts med lynlås

 • Find trøjen til 800,- kr. her Vi starter ud med den Franske modeguru Lacoste, der har designet denne unikke sweatshirts med lynlås.

  Egentlig behøver vi ikke, at skrive ret meget da folk er bekendt med deres subtile kontrast og den høje kvalitet. Lacoste formår virkeligt, at skabe lækre sager til damer og herre.

     

  Jack & Jones sweatshirts med lynlås

 • Find trøjen til 149,- kr. her Denne klassiske sweatshirt fra Jack & Jones er ganske fin, og til en pris som stort set alle kan være med på.

  Designet har efterhånden eksisteret ret længe, og dermed er der ikke noget nyt på den front.

  Det vigtigste er, at den holder dig varm og du kan bruge den med et afslappede jeans eller fritidsbukser. Lynlåstrøjen findes i 4 forskellige farver og kan købes hos Stylepit.

     

  Hugo Boss sweatshirt med lynlås

 • Find trøjen til 699,- kr.

  her Ovenstående model er en super fed sweatshirt til manden, der stiller krav til både kvalitet og stilrent design. Udover de flotte detaljer, er denne Hugo Boss sweatshirt utroligt funktionel.

  Trøjen kan bruges som en let overgangsjakke på de lunere dage der kan kombineres med den lette herre læderjakke eller lignede. Med andre ord får du en luksus og unik model der bare er federe end de andre modeller.    

  Grå sweatshirts med lynlås fra Solid

 • Find trøjen til 240,- kr. her Alle yngre mænd har i deres unge teenage dage gået med tøj fra Solid. Og derfor er det næsten utænkeligt, at ikke have denne billige trøje med i vores artikel. Kort fortalt er Solid et budgetvenlig brand, der primært henvender til sig til det unge segment, som ønsker modetøj til lave priser.

  Designet er pænt, og passer helt perfekt til et casual look eller træningsbukser.

  En del vælger, at bruge den som et fritids sweatshirt eller fitness. Kvaliteten er udmærket, der kan holde til lidt af hvert.

     

  Oscar Jacobson lynlåstrøje

 • Find trøjen til 1.299,- kr. her Lyseblå zip trøje fra svenske Oscar Jacobson.

  Brandet der blev grundlagt i 1903 i svenske Borås, skaber tidløs og gedigent håndværk. Hvilken denne trøje med ribstrikkede kanter der lukkes med to-vejs lynlås og i en almindelig pasform. Perfekt trøje til det casual look og milde vejr, hvor den kan fungerer som det lette overtøj.

     

  Navy Soft Goat Cashmere trøje

 • Find trøjen til 1.349,- kr.

  Her Full zip cashmere strikket trøje fra svenske Soft Goat. Et enkel design i 100% kashmir der er strikket i 12 gauge. Trøjen med lynlås er med ribstrikkende kanter. Trøjen kan bruges til det varme brug gennem den danske vinter sammen med herre vinterjakken, handsker og det varme halstørklæde til mænd.    

  Brun Stenströms lynlås trøje

 • Find trøjen til 1.499,- kr.

  her Stenströms Merino strikket zip-trøje i brun nuance. Du får en trøje i et blødt og fint garn af merino uld fra Italien.

  Stenströms trøjen findes i navy, brun og mørkegrøn farver. Designet er med ribstrikket kant på ærmer, hals og nederst på zip-trøjen.

  Kombinerer den smarte sweatshirt med en af de populære Stenströms skjorter.    

  EA7 full zip sweatshirt

 • Find trøjen til 699,- kr. her EA7 Regular sweatshirt med gennemgående lynlås i oliven farve. Du finder modellen i andre farver.

  Sweatshirten er med høj hals, 2 stiklommer, logo på brystet og kontrastfarvet lynlås. En tidløs og smart trøje med lynlås der er ganske velegnet til efterår og vinter brug sammen med vinterjakken og smarte læderhandsker til mænd.    

  Boss Athleisure sweatshirt med høj krave

 • Find trøjen til 1.099,- kr. her Boss Athleisure sweatshirt med lynlås, høj krave og 2 stiklommer.

  En sporty og ungdommelige sweatshirt i grå farve der kan bruges til hverdag og fritid, hvor du også finder matchende sweatpants hvis så.    

  Polo Ralph Lauren track jacket

 • Find trøjen til 1.400,- kr.

  her Polo Sport – Ralph Lauren track trøje i navy med gennemgående lynlås. En let og enkel trøje i sports udtryk som også bruges som overtrækstrøje til sport. Trøjen kommer med det klassiske logo på venstre bryst og logobånd ned langs begge ærmer. Du finder modellen i både navy og rød farve.

  Trøjen er med 2 stiklommer og ribstrikket bund, ærmer og hals.    

  Gant full zip sweatshirt

 • Find trøjen til 900,- kr. her Gant der er kendt for deres høje kvalitet i design og materiale, laver også zip sweatshirts som denne The Original trøje i blå. En trøje i det klassiske udtryk med høj hals, lynlås, 2 stiklommer og ribstrikket bund, ærmer og hals. Du finder også trøjen i den lyse grå nuance, hvis navy ikke er dig

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange