Få styr på det fede basistøj som ung mand - Brug disse tips

Få styr på det fede basistøj som ung mand - brug disse tips

Få styr på det fede basistøj som ung mand, så din garderobe følger tidens trend. Du kan købe dig fattig i de moderne styles, for det med moderne tøj er, at det moderne har en forholdsvis kort levetid. Hvis du har økonomi til at købe de nyeste hele tiden, så er det selvfølgelig en hurtig og nem løsning.

Det er dog noget som de færreste af os har. Du kan skabe en garderobe der kan passe ind i den moderne stil, helt uden at købe nyt. Basistøjet er nemlig hvad der gør forskellen på din stil og om denne følger med. Tidløst tøj er altid moderne, og det tidløse skabes først og fremmest med basistøjet

Kig i garderoben

Det første skridt for enhver opgradering, er en gennemgang af det eksisterende. Hvordan kan du skabe den gode stil med din eksisterende garderobe og er det overhovedet muligt? Har du mange t-shirts og bukser liggende i skabet? Hvis du er helt ærlig, bruger du så dem alle, eller bruger du i bund og grund de samme par bukser 50% af tiden, og et andet andet par jeans de sidste 50%. De sidste 4 par bukser ligger bare i skabet. Ser det lige sådan ud med t-shirt og bluser? Hvordan er stilen og beskaffenheden i tøjet? Er dine t-shirts spraglede, med mange mærkelige motiver og måske hullet?

Basistøjet

Hvis du vil skabe en tidløs stil, så skal basistøjet som t-shirts, jeans og bluser være i det enkle snit uden motiver og farverige nuancer. Sort, hvid og grå er farverne der var moderne for 200 år siden, er i dag og vil være trendy om 200 år også. Her vil den lyserøde t-shirts nok ikke være tidssvarende ret ofte. Byg fundamentet rigtigt og det vil stå i mange år. Det gør sig også gældende med den rigtige basis garderobe, hvor den eneste udskiftning skal gøres, når slidtagen i tøjet bliver for meget. Fyld garderoben op med især de hvide t-shirts, for disse kan bruges til både badeshorts, elegante lange bukser, med herre læderjakken, under forretningsskjorten eller til de casual jeans. Med mindre du lider gevaldigt af solmangel, så kan du ligesom stort set alle andre, bære at gå i hvid t-shirt. T-shirts kan købes til både 500 som 1000 kr. men du kan såmænd også købe dem til under 100 kr. Der er ingen årsag til at bruge hverken 500 eller 1000 kr. på t-shirt som basistøj, for så længe kvaliteten er fin nok, er mærket fuldstændig ligegyldigt.

Kombination med det ydre

Hvis du har basistøjet med t-shirt og bukser i orden, kan du skabe en stil der måske følger tidens trend eller satse på det tidløse og elegante look som kendetegner dig. Her er den rigtige jakke, sko og accessories til din alder det rigtige. På 2trendy her kan du finde fedt modetøj til unge mænd tidens trend.

Du finder nemlig det helt rigtige indenfor sko, jakker og moderne skjorter til unge mænd

Relaterede indlæg: