Modemagasinet Trenden

Striktrøjer til mænd

Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Striktrøje til mænd, nemt og simpelt.

Søger du en flot striktrøje? Vi har fundet et udvalg af fede striktrøjer til mænd i en god kvalitet, som du enten kan bruge til et par jeans eller en flot frakke til mænd. Vi har nemlig været på mode jagt, og fisket efter fede herretrøjer til fornuftige priser.

Du kan naturligvis også bruge bruge striktrøjerne i om foråret eller med andre ord præcis når der passer dig. Vi håber du bliver inspireret af vores artikel, og du finder en masse fede herretrøjer, som passer til garderobeskabet i 2021.

 

Blåsort Tommy Hilfiger striktrøje

 • Find trøjen til 800,- kr.

  her Alle kender til Tommy Hilfiger lækre designer tøj, og det er helt klart en af vores favoritter.

  Man er ikke i tvivl om hvad Tommy Hilfiger står for. Den blå farve er populær, og den kraftige farve er seriøs maskulin.

  Brug den sammen med en moderne herre skjorte eller for sig selv.    

  Sort Lacoste striktrøje

 • Find trøjen til 800,- kr.

  her Lacoste fremstiller også fede striktrøjer til mænd i lækre designs.

  Den sorte model er mere neutral, men kan give dig et råt look med de rigtige jeans og et par moderne vinterstøvler de kolde perioder. Derudover kan du mikse den sammen med så meget andet lækkert modetøj til mænd. Og der er kun fantasien der sætter grænsen.

     

  Grå Jack & Jones striktrøje

 • Find trøjen til 499,95 kr. her Jack & Jones kan sommetider bliver overskygget af de større internationale brands som Tiger of Sweden, Hugo Boss, Lacoste osv. Bortset fra det så er Jack & Jones’s kvalitet utroligt holdbart, som man ikke skal undervurdere.

  Selv efter mange vask så bliver holder formen, og farverne stadigvæk. Det er ihvertfald vores indtryk og vi er ganske tilfredse. Vil du pimpe look op, så kan du gå en ekstra halstørklæde og en hue på de rigtig kolde dage.

     

  Ralph Lauren striktrøje i lækker kvalitet

 • Find trøjen til 1300,- kr. her Designer guruen Ralph Lauren har gennem tiden haft mange fede striktrøjer til mænd.

  Generelt er deres design meget stilrent, og med et minimalistisk udtryk, som falder i god smag hos mange mænd. Ralph Lauren er ekstremt dygtige til, at kombinere rene linjer og fedt design, der passer modebevidste skandinaviske mænd.

     

  Grå Hugo Boss striktrøje

 • Find trøjen til 1200,- kr. her Hugo Boss har efterhånden forsynet mange garderobeskabe med fede striktrøjer til mænd. Og de bliver stadig ved med, at lancere nye modeller i rigtig lækkert kvalitet. I modsætning til de rene og stilrene striktrøjer til mænd, er denne Hugo Boss striktrøje præget af et råt, og casual look som vil passe elegant sammen med et par blå sejlersko og par moderne jeans. Med andre ord får du en fed trøje, som du har glæde af det næste lange stykke tid.    

  Klassisk Ralph Lauren striktrøje

 • Find trøjen til 1200,- kr. her Udvalget af fede striktrøjer til mænd fra Ralph Lauren, er dejligt bredt hvor du finder alle typer trøjer, i forskellige farver og mønstre. Denne model har har præcis de klassiske mønstre, som bliver præsenteret i diverse mode magasiner.

  En kombination af en de klassiske striktrøjer til mænd, og en blazer samt et par lækre business sko  giver det ultimative look, som mange går rundt og drømmer om. Prøv det selv og du kan være endnu mere kreativ ved, at kombinere forskellige farver på kryds og tværs.    

  Kronstadt striktrøjer til mænd

 • Find trøjen til 399,- kr. her Skal din næste trøje være billig, pæn og i god kvalitet? Tjek eventuelt denne pæne Kronstadt striktrøje, som egentligt er rigtig fin og som også kan bruges til finere sammenkomster. Den også kombineres sammen med et par fede sko, støvler eller hvide sommersko når det bliver varmere eller vejret tillader det.

     

  Selected Homme striktrøje

 • Find trøjen til 450,- kr. her Endnu engang har vi en af disse striktrøjer til mænd, som hører til under kategorien “klassisk” Den minder en Ralph Lauren kollektion, som er stærkt repræsenteret blandt mode entusiaster.

  Men denne gang befinder i en prisklasse, som stort alle kan være med på. Om du vælger, at kombinere den sammen med en pæn skjorte eller Ralph Lauren polo, er stort set underordnet da denne striktrøje fra Selected ser hamrende godt ud.    

  Rød striktrøje fra Lyle & Scott

 • Find trøjen til 493,- kr. her Er du vild med fede striktrøjer til mænd i kraftige farver? Denne model fra Lyle & Scott er nemlig en af de populæreste røde trøjer, som topper op til efteråret og vinteren. Den røde farve gør, at du kan mikse alt andet af dit tøj, der giver et helt specielt look. Det kan desuden stærkt anbefales, at blande sorte farver, sammen de en rød skjorte, rød bluse eller som denne flotte røde striktrøje fra Lyle & Scott.    

  Striktrøjer til mænd fra Gant

 • Find trøjen til 1000,- kr. her Som den sidste i dette indlæg har vi en stor international designer guru på på banen. Nemlig modehuset Gant, som står bag denne gule striktrøje.

  Efteråret eller vinteren behøver nu slet ikke være så kedeligt, og med denne afslappende farve vil med meget stor sandsynlighed skille dig helt ud af menneskemængden.

  Gant striktrøjen har nemlig også en talent for, at passe helt perfekt sammen mørkt modetøj, som kan gå hen og blive helt vildt lækkert.

   

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange