Striktrøjer til mænd

Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Striktrøje til mænd, nemt og simpelt.

Søger du en flot striktrøje? Vi har fundet et udvalg af fede striktrøjer til mænd i en god kvalitet, som du enten kan bruge til et par jeans eller en flot frakke til mænd. Vi har nemlig været på mode jagt, og fisket efter fede herretrøjer til fornuftige priser.

Du kan naturligvis også bruge bruge striktrøjerne i om foråret eller med andre ord præcis når der passer dig. Vi håber du bliver inspireret af vores artikel, og du finder en masse fede herretrøjer, som passer til garderobeskabet i 2021.

 

Blåsort Tommy Hilfiger striktrøje

 • Find trøjen til 800,- kr.

  her Alle kender til Tommy Hilfiger lækre designer tøj, og det er helt klart en af vores favoritter.

  Man er ikke i tvivl om hvad Tommy Hilfiger står for. Den blå farve er populær, og den kraftige farve er seriøs maskulin.

  Brug den sammen med en moderne herre skjorte eller for sig selv.    

  Sort Lacoste striktrøje

 • Find trøjen til 800,- kr.

  her Lacoste fremstiller også fede striktrøjer til mænd i lækre designs.

  Den sorte model er mere neutral, men kan give dig et råt look med de rigtige jeans og et par moderne vinterstøvler de kolde perioder. Derudover kan du mikse den sammen med så meget andet lækkert modetøj til mænd. Og der er kun fantasien der sætter grænsen.

     

  Grå Jack & Jones striktrøje

 • Find trøjen til 499,95 kr. her Jack & Jones kan sommetider bliver overskygget af de større internationale brands som Tiger of Sweden, Hugo Boss, Lacoste osv. Bortset fra det så er Jack & Jones’s kvalitet utroligt holdbart, som man ikke skal undervurdere.

  Selv efter mange vask så bliver holder formen, og farverne stadigvæk. Det er ihvertfald vores indtryk og vi er ganske tilfredse. Vil du pimpe look op, så kan du gå en ekstra halstørklæde og en hue på de rigtig kolde dage.

     

  Ralph Lauren striktrøje i lækker kvalitet

 • Find trøjen til 1300,- kr. her Designer guruen Ralph Lauren har gennem tiden haft mange fede striktrøjer til mænd.

  Generelt er deres design meget stilrent, og med et minimalistisk udtryk, som falder i god smag hos mange mænd. Ralph Lauren er ekstremt dygtige til, at kombinere rene linjer og fedt design, der passer modebevidste skandinaviske mænd.

     

  Grå Hugo Boss striktrøje

 • Find trøjen til 1200,- kr. her Hugo Boss har efterhånden forsynet mange garderobeskabe med fede striktrøjer til mænd. Og de bliver stadig ved med, at lancere nye modeller i rigtig lækkert kvalitet. I modsætning til de rene og stilrene striktrøjer til mænd, er denne Hugo Boss striktrøje præget af et råt, og casual look som vil passe elegant sammen med et par blå sejlersko og par moderne jeans. Med andre ord får du en fed trøje, som du har glæde af det næste lange stykke tid.    

  Klassisk Ralph Lauren striktrøje

 • Find trøjen til 1200,- kr. her Udvalget af fede striktrøjer til mænd fra Ralph Lauren, er dejligt bredt hvor du finder alle typer trøjer, i forskellige farver og mønstre. Denne model har har præcis de klassiske mønstre, som bliver præsenteret i diverse mode magasiner.

  En kombination af en de klassiske striktrøjer til mænd, og en blazer samt et par lækre business sko  giver det ultimative look, som mange går rundt og drømmer om. Prøv det selv og du kan være endnu mere kreativ ved, at kombinere forskellige farver på kryds og tværs.    

  Kronstadt striktrøjer til mænd

 • Find trøjen til 399,- kr. her Skal din næste trøje være billig, pæn og i god kvalitet? Tjek eventuelt denne pæne Kronstadt striktrøje, som egentligt er rigtig fin og som også kan bruges til finere sammenkomster. Den også kombineres sammen med et par fede sko, støvler eller hvide sommersko når det bliver varmere eller vejret tillader det.

     

  Selected Homme striktrøje

 • Find trøjen til 450,- kr. her Endnu engang har vi en af disse striktrøjer til mænd, som hører til under kategorien “klassisk” Den minder en Ralph Lauren kollektion, som er stærkt repræsenteret blandt mode entusiaster.

  Men denne gang befinder i en prisklasse, som stort alle kan være med på. Om du vælger, at kombinere den sammen med en pæn skjorte eller Ralph Lauren polo, er stort set underordnet da denne striktrøje fra Selected ser hamrende godt ud.    

  Rød striktrøje fra Lyle & Scott

 • Find trøjen til 493,- kr. her Er du vild med fede striktrøjer til mænd i kraftige farver? Denne model fra Lyle & Scott er nemlig en af de populæreste røde trøjer, som topper op til efteråret og vinteren. Den røde farve gør, at du kan mikse alt andet af dit tøj, der giver et helt specielt look. Det kan desuden stærkt anbefales, at blande sorte farver, sammen de en rød skjorte, rød bluse eller som denne flotte røde striktrøje fra Lyle & Scott.    

  Striktrøjer til mænd fra Gant

 • Find trøjen til 1000,- kr. her Som den sidste i dette indlæg har vi en stor international designer guru på på banen. Nemlig modehuset Gant, som står bag denne gule striktrøje.

  Efteråret eller vinteren behøver nu slet ikke være så kedeligt, og med denne afslappende farve vil med meget stor sandsynlighed skille dig helt ud af menneskemængden.

  Gant striktrøjen har nemlig også en talent for, at passe helt perfekt sammen mørkt modetøj, som kan gå hen og blive helt vildt lækkert.

   

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  6 gode gaveideer til hende der elsker tøj og mode

  6 gode gaveideer til hende der elsker tøj og mode

  Når man skal finde på en god gave til en person, som man holder meget af, så er det altid en ret god tommelfingerregel at vælge en gave ud fra det, de interesserer sig for. Det kunne eksempelvis være fodbold, kreative ting – eller måske noget som mode, som rigtig mange gå op i for

  10 Virtuelle Aktiviteter Til At Bekæmpe Kedsomhed

  10 Virtuelle Aktiviteter Til At Bekæmpe Kedsomhed

  Underholdingen har ingen ende, når du er online på internettet. Du ved sikkert allerede, at du har et hav af muligheder for at undgå at kede dig. Alligevel kan det være, at du mangler idéer til at komme i gang. Her kommer vi ind i billedet, og nedenfor kan du få ti gode tips til

  Kontorstole til modeentusiaster

  Kontorstole til modeentusiaster: 10 bud på stilfulde og funktionelle stole

  Det handler både om god stil, komfort og det praktiske, når man skal vælge sig en ny kontorstol. Mange kontorstole kan komme til at se store og kluntede ud, og det ødelægger den gode stil i ens moderigtige hjem. Derfor er der mange som leder med lys og lygte efter en kontorstol, som både ser ordentlig

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  En trend der virkelig har overtaget Danmark, er lydbøger. Der er utroligt mange folk, der er begyndt at lytte til bøger. Enten i stedet for at læse dem eller som supplement hertil. For mange mennesker er det nemmere at lytte til en lydbog. Det kan du for eksempel gøre, mens du kører bil til og

  Valg af bedste gamer stol hvad er vigtigt

  Tips til dig – Vælg en god gamer stol

  Før i tiden var gaming noget, der blev set ned på. Det var grelle tilfælde af teenagefyre der aldrig blev voksne, og som låste sig inde på værelset og spillede hele natten. I dag er der flere og flere, som slapper af med gaming, uden det behøver være et tabu. Og der er endda mange

  Vil du gerne starte din egen modeblog

  Vil du gerne starte din egen modeblog? Sådan kommer du i gang

  Er du en modeentusiast, der ønsker at dele dine stiltips og råd med verden? At oprette en modeblog er den perfekte måde at gøre netop det på! Selvom det kan virke som en skræmmende opgave, kan du med de rigtige trin hurtigt få din egen modeblog i gang. I denne artikel vil vi lede dig

  Styling af de yderste lag tøj og komfort inde på huden

  Dette indhold er sponsoreret Hvem siger, at det er umuligt være blødt og lækkert klædt på og samtidig ligne en, der er med til Copenhagen Fashion Week! Det er i hvert fald ikke dig. Specielt ikke, når du går i tøj fra Copenhagen Bamboo, som laver tøj, der får dig til at tænke på angorakaniner og

  Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

  Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge