Modemagasinet Trenden

Sommerjakker til mænd

Er du også træt af at skulle besøge online forhandlere én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Sommerjakke til mænd, nemt og simpelt.

De fede sommerjakker til mænd skal overvejes, når fuglene bliver forårskåde og solen begynder at varme på den gode måde. Den lette jakke er heldigvis noget der kommer i brug hver år, og her gælder det om at finde den helt rigtige.

Vi har fundet 13 forskellige lækre sommerjakker til 2021, hvor du finder forskellige styles, farver og priser.

De mere farverige jakker har vi udeladt, da det mere stilrene i blå, sort og sand farver er noget som du kan bruge år efter år.

 

Gant jakke

 • Find jakken til 1.500,- kr. her Måske denne blå bomberjakke fra Gant er lige din stil.

  Du får en klassisk jakke med gennemgående lynlås,2 stiklommer og elastisk ribkant i bund, hals og ærmer. Jakken kommer med broderet tone-i-tone logo på brystet, og en jakke der f.eks. kan kombineres med jeans og de fede solbriller til mænd.

   

  Closed skindjakke

 • Find jakken til 4.000,- kr.

  her Køb den eksklusive lammeskinds jakke fra Closed til de varme tider i Danmark. Jakken er velegnet til sommer og som forårsjakke til mænd også. Jakken kommer med to sidelommer, lynlåslukning og normal pasform i almindelig størrelse.

   

  Tommy Hilfiger jakke

 • Find jakken til 1.800,- kr.

  her Den blå farve er moderne og tidløs, og hvorfor ikke denne farve til den lette quiltet bomberjakke. Tommy Hilfiger jakken er åndbar, vandafvisende og med TH-Tech Insulation der gør jakken velegnet som overgangsjakke.  

  Jack & Jones læderjakke

 • Find jakken til 1.119,- kr.

  her En let herre læderjakke som denne fra Jack & Jones i bikerstil, har altid været populær overtøj til den varmere tid i Danmark. En fed moto-cross inspireret model i 100% lammeskind der findes i brun og sort farve. Jakken kan kombineres både med en afslappet herreskjorte eller den gode kvalitets T-shirt og stadig give stil der viser kvalitet.  

  Boss Athleisure jakke

 • Find jakken til 2.300,- kr. her Boss Athleisure vandafvisende jakke i tynd materiale.

  En let sommerjakke med høj hals, to stiklommer og kontrastfarvet stribe på ærmer.

  Velegnet til hverdag, grillfesten eller med som den lette jakke på sommerferien.  

  Paul Smith vindjakke

 • Find vindjakken til 2.900,- kr. her Hvis du søger en jakke i det behagelige kvalitet, så er Paul Smith garant for kvalitet i deres kollektioner.

  Denne navy vindjakke er ingen undtagelse.

  Du får en jakke der går til hoften som måske også er den perfekte forårsjakke på de gode dage.

  Helt ligesom jakken er perfekt til at holde varmen på de mange sommerdage i Danmark, hvor en let jakke er nødvendig. Jakken kommer med signatur stribe, justerbar hætte og sidelommer. En jakke der er perfekt sammen med et par fede hvide sommersko til mænd.  

  Stone Island jakke

 • Find jakken til 3.600,- kr.

  her Stone Island giver dig denne vind- og vandtætte jakke i let soft shell kvalitet. Du får en praktisk jakke i åndbar kvalitet, og perfekt til at holde dig tør og komfortabel gennem sommeren og ganske velegnet forårsjakke også. Hvis du ønsker den praktiske jakke til det danske vejr, kan denne vindjakke med aftagelig hætte være det eksklusive valg.  

  Helmut Lang cowboyjakke

 • Find jakken til 3.100,- kr. her Helmut Lang Heritage denim til mænd.

  En let jakke i det klassiske udtryk med brystlommer, sidelommer og knaplukning.

  En jakke hvis du ønsker det casual eller cool look, der er ideel til cowboybukser, afslappet sko og måske en skovmandsskjorte.  

  Allan Clark frakke

 • Find jakken til 1.499,- kr.

  her Det er godt nok en frakke og ikke en jakke, men ingen udvalg uden den knælange frakke der er ganske velegnet til vores danske sommervejr.

  En elegant trenchcoat fra Allan Clark med enkeltslids og velegnet til både den afslappet trøje som blazer indenunder.

   

  Parajumpers Miles jakke

 • Find jakken til 2.700,- kr. her Hvis du er til bomberjakke stilen, kan denne sorte vandtætte Miles model fra Parajumpers model måske være den helt rigtige.

  Du får en høj kvalitet med en jakke der er åndbar 10.000 g/m2/24h og vandtæt til 10.000 mm. Jakken kommer med hætte i kraven, ribkanter, og to stiklommer med knaplukning.  

  Selected Ruskindsjakke

 • Find jakken til 1.799,95 kr. her Der findes rigtig mange fede skindjakker til mænd, hvor denne klassisk ruskindsjakke fra Selected måske er det helt rigtige. Du får en jakke i minimalistisk look med det 100% ruskind.

  Ulempen er selvfølgelig at jakke ikke må vaskes, stryges, tørretumbles eller renses, men ruskind giver dog et rigtig flot og unikt udtryk.

   

  Moncler sommerjakke

 • Find jakken til 3.800,- kr. her Hvis du ønsker den eksklusive stil, så er Moncler brandet garant for dette. Denne Keralle Giubbotto vindjakke er en let og praktisk jakke med integreret hætte i nakken. Perfekt til de varme sommermåneder i både kvalitet og design.

   

  Theory skindjakke

 • Find jakken til 7.700,- kr.

  her

  Læderjakke i 100% lammeskind fra Theory i et enkelt udtryk.

  Den eksklusive læderjakke i lammeskind har en normal pasform, to sidelommer og almindelig lynlåslukning.  En kort jakke med længde til omkring hoften som er velegnet til hverdagen gennem de varme måneder

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

  Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge

  Hav klimaet med i tankerne, når du renoverer dit køkken

  Sponsoreret indhold: Hvis du står overfor en større eller mindre renovering af dit køkken, er der flere ting du kan overveje. Hvordan skal det se ud, hvilke materialer skal vælges, og hvad skal vægtes højest? Ofte behøver man ikke at udskifte alle dele i køkkenet, men man kan nøjes med at udskifte nogle få, essentielle

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Når julegaveræset rigtig går i gang, så er der mange, der nok godt kan opleve lidt sved på panden. Der er nemlig mange, som har en masse gaver, der skal købes ind, inden juleaften nærmer sig, og det vil man jo helst gerne gøre så nemt, hurtigt og billigt som muligt. Nemt fordi det godt

  kvinder køber tøj

  Hvad har danske kvinder i fokus, når de køber nyt tøj?

  Det er ikke alle kvinder, der har det samme i fokus, når de køber nyt tøj. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der går igen. En stor del af danske kvinder har nemlig fokus på de samme ting. Er du i tvivl om, hvad der egentlig er i

  Fire slags live underholdning du kan opleve derhjemme

  Fire slags live underholdning du kan opleve derhjemme

  Takket være internettet kan du nu få meget bedre underholdning derhjemme. Alt er blevet mere interaktivt, og det føles som om, at du har verden ved dine fingerspidser. Naturligvis er der underholdning, som er bedre end andet. Det kigger vi på nedenfor, hvor vi giver dig fire gode idéer til underholdning, som du kan opleve

  Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

  Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

  Du er ikke ordentlig klar til jul, hvis ikke du har en rigtig grim julesweater at iføre dig til julefrokosten. Intet skriger julestemning som en julesweater med rensdyr, snemænd, lys eller små bjælder på. Sørg for at du bliver midtpunktet til alle højtidens julefrokoster med en mindeværdig julesweater, der kun kan få smil og grin frem på

  Sådan finder du en flot kjole til juleaften til både piger og damer

  Sådan finder du en flot kjole til juleaften til både piger og damer

  Julen er en vigtig, hvis ikke den vigtigste, højtid for mange danskere, og det er der flere oversager til. For mange er julen den højtid, hvor man samles hele familien, ligger gamle problemer og lignende bag sig og fokusere på hyggen. Derfor er det også vigtigt, at julen er som den altid har været for

  Sådan opnår du succes online med din webshop

  Sådan opnår du succes online med din webshop

  Alt viden du opnår om online kommunikation, IT og generelt digitale maskiner er en stor fordel. Flere folk bliver nysgerrige omkring brugen af internettet og det kan kun gavne specielt virksomheder på den lange bane. Det er begyndt at være en større trend at promovere for produkter og services online i nye nuancer igennem nye

  Få inspiration til en unik og moderne indretning i hjemmet

  Få inspiration til en unik og moderne indretning i hjemmet

  Har du svært ved at få det moderne udtryk ind i dit hjem, eller ønsker du måske blot, at stilen bliver mere iøjnefaldende samt personlig? Så er du landet det helt rette sted. Indretning kan for mange være en tjørn i siden, også selvom man har en god ide, om hvordan hjemmet skal stå og