Sommerjakker til børn

Som du kan se nedenfor er der mange Sommerjakker til børn at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi startet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Søger du inspiration til smarte sommerjakker til børn fordi pigen eller drengen skal have en ny let jakke til den varme tid? Det er ikke nemt at finde en jakke som barnet kan lide, er praktisk og som samtidig ligger i den rigtige pris i forhold til budgettet.

Du kan dog heldigvis finde lidt inspiration i dette udvalg af sommerjakker til piger og drenge i alle aldre, som vi har fundet her. Jakker til sommeren kan købes i mange lækre brands som Me Too, Danefæ, Molo, Color Kids, Mini A Ture, Ticket to Heaven og mange andre, som du kan se i de nedenstående modeller til 2021 der kommer i forskellige stile, priser og brands.

 

Calvin Klein bomberjakke

 • Find jakken til 749,95 kr. her Hvis du leder efter en smart Calvin Klein sommerjakke, så finder du denne rosa bomberjakke til piger i fra 8 – 16 år. En dejlig enkel og fed jakke der kan kombineres med både kjoler og bukser i pigetøj udvalget. Tøj til børn skal være praktisk men hvorfor ikke også i den flotte stil, som du får med denne jakke der kan findes på udsalg.

   

  Mini A Ture sommerjakke

 • Find jakken til 669,95 kr. her Ligesom med regntøj til børn, så skal der selvfølgelig også findes den nye lette jakke, hvor denne fra Mini a Ture er en klassisk sød model til børn.

  Jakken der kommer i størrelse 1 år op til 3 år er både åndbar, vindbar, vandtæt og med justerbar talje og ribkanter.  

  Nike Sportswear

 • Find jakken til 500,- kr. her Hvid Windrunner jakke fra Nike til børn fra 9 – 16 år.

  Den lette jakke til ham eller hende gennem sommeren, som også findes i den mørke farve. Jakken er med mesh på ryggen til ventilation og i et slidstærk materiale.  

  Mini Rodini sommerjakke

 • Find jakken til 999,95 kr.

  her En af de søde billige sommerjakker til børn, kunne være denne grønne anorak der både kan bruges som sommer og forårsjakker til børn. En både sød, vandafvisende, åndbar og vindtæt jakke der ikke bliver for varm, som kan bruges både sammen med et par  gummistøvler og de lette sommersko.  

  Wheat sommerjakke

 • Find jakken til 649,95 kr. her Hvis du leder efter en af de seje sommerjakker til drenge, kunne denne navy Wheat jakke være det helt rigtige valg. Du får en sej jakke med Wheat reflekser, elastiske kanter ved håndled og aftagelige hætte der bruges med trykknapper og elastik i åbningen.

  En lækker vand- og vindtæt jakke der er dejlig åndbar og god pasform.

   

  Rosa Hummel jakke

 • Find jakken til 349,95 kr. her Der findes mange fede Hummel sommerjakker til børn, hvor denne Jamie model i rosa og bordeaux detaljer, kan være den rigtige jakke til den lille pige fra 0 – 2 år.

  Jakken i den flotte look er fremstillet med bomulds for og hovedmateriale i polyester.  

  Hust and Clair

 • Find jakken til 349,95 kr. her En let jakke til sommebrug til hende, kan være denne deninjakke fra Hust and Claire. Jakken uden foring kommer i bomuld og det perfekte overtøj til pigen eller drengen på de sommerdage hvor overtøjet skal være let, hvilket f.eks. er om morgenen når han eller hun skal i skole.

  Rykken er dekoreret med broderet blomster og sommerfugl i forskellige farver.  

  Reima jakke

 • Find jakken til 549,95 kr.

  her En af de mere smarte sommerjakker til børn, kan være denne Reima sommerjakke med aftagelig hætte. En fed vindjakke der kommer i vandtæt materiale med vandsøjletryk på 10.000 mm.

  og åndbarhed på 3000-5000 g. Du får en yderst komfortabel og åndbar jakken til barnet fra 4 år til 12 år.

   

  Småfolk sommerjakke

 • Find jakken til 419,96 kr. her Vendbar Småfolk sommerjakke med print af æbler der er velegnet til de mindste fra 1 – 3 år.

  Jakken har aftagelig hætte med indsyet elastik. Modellen er vandtæt med vandsøjletryk på 3000 mm. og åndbarhed på 3000 g.

   

  Molo bomberjakke

 • Find jakken til 599,95 kr. her Molo bomberjakke til pigen der findes i størrelser fra 4 år til 12 år. Sommerjakken i rosa har forskellige farver til stjernemotiver som du finder både foran og på ryggen.

  Her er stjerner i farverne gul, grøn, rosa og fuchsia. Foran har jakken til lommer og lukkes med gennemgående lynlås

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  6 gode gaveideer til hende der elsker tøj og mode

  6 gode gaveideer til hende der elsker tøj og mode

  Når man skal finde på en god gave til en person, som man holder meget af, så er det altid en ret god tommelfingerregel at vælge en gave ud fra det, de interesserer sig for. Det kunne eksempelvis være fodbold, kreative ting – eller måske noget som mode, som rigtig mange gå op i for

  10 Virtuelle Aktiviteter Til At Bekæmpe Kedsomhed

  10 Virtuelle Aktiviteter Til At Bekæmpe Kedsomhed

  Underholdingen har ingen ende, når du er online på internettet. Du ved sikkert allerede, at du har et hav af muligheder for at undgå at kede dig. Alligevel kan det være, at du mangler idéer til at komme i gang. Her kommer vi ind i billedet, og nedenfor kan du få ti gode tips til

  Kontorstole til modeentusiaster

  Kontorstole til modeentusiaster: 10 bud på stilfulde og funktionelle stole

  Det handler både om god stil, komfort og det praktiske, når man skal vælge sig en ny kontorstol. Mange kontorstole kan komme til at se store og kluntede ud, og det ødelægger den gode stil i ens moderigtige hjem. Derfor er der mange som leder med lys og lygte efter en kontorstol, som både ser ordentlig

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  En trend der virkelig har overtaget Danmark, er lydbøger. Der er utroligt mange folk, der er begyndt at lytte til bøger. Enten i stedet for at læse dem eller som supplement hertil. For mange mennesker er det nemmere at lytte til en lydbog. Det kan du for eksempel gøre, mens du kører bil til og

  Valg af bedste gamer stol hvad er vigtigt

  Tips til dig – Vælg en god gamer stol

  Før i tiden var gaming noget, der blev set ned på. Det var grelle tilfælde af teenagefyre der aldrig blev voksne, og som låste sig inde på værelset og spillede hele natten. I dag er der flere og flere, som slapper af med gaming, uden det behøver være et tabu. Og der er endda mange

  Vil du gerne starte din egen modeblog

  Vil du gerne starte din egen modeblog? Sådan kommer du i gang

  Er du en modeentusiast, der ønsker at dele dine stiltips og råd med verden? At oprette en modeblog er den perfekte måde at gøre netop det på! Selvom det kan virke som en skræmmende opgave, kan du med de rigtige trin hurtigt få din egen modeblog i gang. I denne artikel vil vi lede dig

  Styling af de yderste lag tøj og komfort inde på huden

  Dette indhold er sponsoreret Hvem siger, at det er umuligt være blødt og lækkert klædt på og samtidig ligne en, der er med til Copenhagen Fashion Week! Det er i hvert fald ikke dig. Specielt ikke, når du går i tøj fra Copenhagen Bamboo, som laver tøj, der får dig til at tænke på angorakaniner og

  Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

  Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge