Modemagasinet Trenden

Sommerjakker til børn

Som du kan se nedenfor er der mange Sommerjakker til børn at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi startet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Søger du inspiration til smarte sommerjakker til børn fordi pigen eller drengen skal have en ny let jakke til den varme tid? Det er ikke nemt at finde en jakke som barnet kan lide, er praktisk og som samtidig ligger i den rigtige pris i forhold til budgettet.

Du kan dog heldigvis finde lidt inspiration i dette udvalg af sommerjakker til piger og drenge i alle aldre, som vi har fundet her. Jakker til sommeren kan købes i mange lækre brands som Me Too, Danefæ, Molo, Color Kids, Mini A Ture, Ticket to Heaven og mange andre, som du kan se i de nedenstående modeller til 2021 der kommer i forskellige stile, priser og brands.

 

Calvin Klein bomberjakke

 • Find jakken til 749,95 kr. her Hvis du leder efter en smart Calvin Klein sommerjakke, så finder du denne rosa bomberjakke til piger i fra 8 – 16 år. En dejlig enkel og fed jakke der kan kombineres med både kjoler og bukser i pigetøj udvalget. Tøj til børn skal være praktisk men hvorfor ikke også i den flotte stil, som du får med denne jakke der kan findes på udsalg.

   

  Mini A Ture sommerjakke

 • Find jakken til 669,95 kr. her Ligesom med regntøj til børn, så skal der selvfølgelig også findes den nye lette jakke, hvor denne fra Mini a Ture er en klassisk sød model til børn.

  Jakken der kommer i størrelse 1 år op til 3 år er både åndbar, vindbar, vandtæt og med justerbar talje og ribkanter.  

  Nike Sportswear

 • Find jakken til 500,- kr. her Hvid Windrunner jakke fra Nike til børn fra 9 – 16 år.

  Den lette jakke til ham eller hende gennem sommeren, som også findes i den mørke farve. Jakken er med mesh på ryggen til ventilation og i et slidstærk materiale.  

  Mini Rodini sommerjakke

 • Find jakken til 999,95 kr.

  her En af de søde billige sommerjakker til børn, kunne være denne grønne anorak der både kan bruges som sommer og forårsjakker til børn. En både sød, vandafvisende, åndbar og vindtæt jakke der ikke bliver for varm, som kan bruges både sammen med et par  gummistøvler og de lette sommersko.  

  Wheat sommerjakke

 • Find jakken til 649,95 kr. her Hvis du leder efter en af de seje sommerjakker til drenge, kunne denne navy Wheat jakke være det helt rigtige valg. Du får en sej jakke med Wheat reflekser, elastiske kanter ved håndled og aftagelige hætte der bruges med trykknapper og elastik i åbningen.

  En lækker vand- og vindtæt jakke der er dejlig åndbar og god pasform.

   

  Rosa Hummel jakke

 • Find jakken til 349,95 kr. her Der findes mange fede Hummel sommerjakker til børn, hvor denne Jamie model i rosa og bordeaux detaljer, kan være den rigtige jakke til den lille pige fra 0 – 2 år.

  Jakken i den flotte look er fremstillet med bomulds for og hovedmateriale i polyester.  

  Hust and Clair

 • Find jakken til 349,95 kr. her En let jakke til sommebrug til hende, kan være denne deninjakke fra Hust and Claire. Jakken uden foring kommer i bomuld og det perfekte overtøj til pigen eller drengen på de sommerdage hvor overtøjet skal være let, hvilket f.eks. er om morgenen når han eller hun skal i skole.

  Rykken er dekoreret med broderet blomster og sommerfugl i forskellige farver.  

  Reima jakke

 • Find jakken til 549,95 kr.

  her En af de mere smarte sommerjakker til børn, kan være denne Reima sommerjakke med aftagelig hætte. En fed vindjakke der kommer i vandtæt materiale med vandsøjletryk på 10.000 mm.

  og åndbarhed på 3000-5000 g. Du får en yderst komfortabel og åndbar jakken til barnet fra 4 år til 12 år.

   

  Småfolk sommerjakke

 • Find jakken til 419,96 kr. her Vendbar Småfolk sommerjakke med print af æbler der er velegnet til de mindste fra 1 – 3 år.

  Jakken har aftagelig hætte med indsyet elastik. Modellen er vandtæt med vandsøjletryk på 3000 mm. og åndbarhed på 3000 g.

   

  Molo bomberjakke

 • Find jakken til 599,95 kr. her Molo bomberjakke til pigen der findes i størrelser fra 4 år til 12 år. Sommerjakken i rosa har forskellige farver til stjernemotiver som du finder både foran og på ryggen.

  Her er stjerner i farverne gul, grøn, rosa og fuchsia. Foran har jakken til lommer og lukkes med gennemgående lynlås

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt