Modemagasinet Trenden

Sommerjakker til børn

Som du kan se nedenfor er der mange Sommerjakker til børn at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi startet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Søger du inspiration til smarte sommerjakker til børn fordi pigen eller drengen skal have en ny let jakke til den varme tid? Det er ikke nemt at finde en jakke som barnet kan lide, er praktisk og som samtidig ligger i den rigtige pris i forhold til budgettet.

Du kan dog heldigvis finde lidt inspiration i dette udvalg af sommerjakker til piger og drenge i alle aldre, som vi har fundet her. Jakker til sommeren kan købes i mange lækre brands som Me Too, Danefæ, Molo, Color Kids, Mini A Ture, Ticket to Heaven og mange andre, som du kan se i de nedenstående modeller til 2021 der kommer i forskellige stile, priser og brands.

 

Calvin Klein bomberjakke

 • Find jakken til 749,95 kr. her Hvis du leder efter en smart Calvin Klein sommerjakke, så finder du denne rosa bomberjakke til piger i fra 8 – 16 år. En dejlig enkel og fed jakke der kan kombineres med både kjoler og bukser i pigetøj udvalget. Tøj til børn skal være praktisk men hvorfor ikke også i den flotte stil, som du får med denne jakke der kan findes på udsalg.

   

  Mini A Ture sommerjakke

 • Find jakken til 669,95 kr. her Ligesom med regntøj til børn, så skal der selvfølgelig også findes den nye lette jakke, hvor denne fra Mini a Ture er en klassisk sød model til børn.

  Jakken der kommer i størrelse 1 år op til 3 år er både åndbar, vindbar, vandtæt og med justerbar talje og ribkanter.  

  Nike Sportswear

 • Find jakken til 500,- kr. her Hvid Windrunner jakke fra Nike til børn fra 9 – 16 år.

  Den lette jakke til ham eller hende gennem sommeren, som også findes i den mørke farve. Jakken er med mesh på ryggen til ventilation og i et slidstærk materiale.  

  Mini Rodini sommerjakke

 • Find jakken til 999,95 kr.

  her En af de søde billige sommerjakker til børn, kunne være denne grønne anorak der både kan bruges som sommer og forårsjakker til børn. En både sød, vandafvisende, åndbar og vindtæt jakke der ikke bliver for varm, som kan bruges både sammen med et par  gummistøvler og de lette sommersko.  

  Wheat sommerjakke

 • Find jakken til 649,95 kr. her Hvis du leder efter en af de seje sommerjakker til drenge, kunne denne navy Wheat jakke være det helt rigtige valg. Du får en sej jakke med Wheat reflekser, elastiske kanter ved håndled og aftagelige hætte der bruges med trykknapper og elastik i åbningen.

  En lækker vand- og vindtæt jakke der er dejlig åndbar og god pasform.

   

  Rosa Hummel jakke

 • Find jakken til 349,95 kr. her Der findes mange fede Hummel sommerjakker til børn, hvor denne Jamie model i rosa og bordeaux detaljer, kan være den rigtige jakke til den lille pige fra 0 – 2 år.

  Jakken i den flotte look er fremstillet med bomulds for og hovedmateriale i polyester.  

  Hust and Clair

 • Find jakken til 349,95 kr. her En let jakke til sommebrug til hende, kan være denne deninjakke fra Hust and Claire. Jakken uden foring kommer i bomuld og det perfekte overtøj til pigen eller drengen på de sommerdage hvor overtøjet skal være let, hvilket f.eks. er om morgenen når han eller hun skal i skole.

  Rykken er dekoreret med broderet blomster og sommerfugl i forskellige farver.  

  Reima jakke

 • Find jakken til 549,95 kr.

  her En af de mere smarte sommerjakker til børn, kan være denne Reima sommerjakke med aftagelig hætte. En fed vindjakke der kommer i vandtæt materiale med vandsøjletryk på 10.000 mm.

  og åndbarhed på 3000-5000 g. Du får en yderst komfortabel og åndbar jakken til barnet fra 4 år til 12 år.

   

  Småfolk sommerjakke

 • Find jakken til 419,96 kr. her Vendbar Småfolk sommerjakke med print af æbler der er velegnet til de mindste fra 1 – 3 år.

  Jakken har aftagelig hætte med indsyet elastik. Modellen er vandtæt med vandsøjletryk på 3000 mm. og åndbarhed på 3000 g.

   

  Molo bomberjakke

 • Find jakken til 599,95 kr. her Molo bomberjakke til pigen der findes i størrelser fra 4 år til 12 år. Sommerjakken i rosa har forskellige farver til stjernemotiver som du finder både foran og på ryggen.

  Her er stjerner i farverne gul, grøn, rosa og fuchsia. Foran har jakken til lommer og lukkes med gennemgående lynlås

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange