Modemagasinet Trenden

Solbriller skal passe til dit ansigt – Få tips som kvinde her

Er du på udkig efter et par nye lækre dame solbriller? måske de gamle solbriller er gået i stykker, blevet umoderne eller du bare føler trang til et par nye smarte solbriller, så skal du enten være spontan eller vide hvilket type solbrille du skal gå efter.

Solbriller til kvinder kræver, at du ikke er i tvivl om de er for runde, firkantet eller store, for solbriller skal passe til dit ansigt ellers kan det blive et ret irriterende køb. Du kan heldigvis få et par tips til at finde den helt rigtige solbrille, der også passer til din ansigtsform.  

Kend din ansigtsform for at solbriller passer til dit ansigt

 • For at finde nye solbriller søger vi ofte efter de billige priser eller tilbud på lækre Ray Ban eller måske Gucci solbriller til kvinder. Men prisen er en ting, først og fremmest skal du vide, hvordan brillerne vil se bedst ud på dig. For at finde den rigtige solbrille skal du altid finde solbrillen der er modsat din ansigtsform. Et eksempel kan være at du har rundt ansigt; Her skal du bruge et par firkantet briller, for at det ser rigtigt ud.

  Dit ansigtsform vil være en af disse nedenstående muligheder, der kræver den rigtige form på en solbrille.  

  Hvis du har et rundt ansigt

  Hvis du er kvinde med et rundt ansigt, betyder det, at du har runde kinder og hage.

  Dit ansigt vil højest sandsynlig have samme højde som bredde.

  Undgå at bruge runde solbriller til denne ansigtsform.

  For at skabe den gode kontrast til de runde former, skal du gå efter rektangulære eller firkantet solbriller med et kraftig stel, som du f.eks. kan finde i det lækre og ret billige udvalg af Le Specs solbriller til kvinder.  

  De gode tips til kvinder med firkantet ansigt

 • Hvis du har ansigt ligesom Jennifer Aniston, så har du højest sandsynlig et firkantet ansigt. Det betyder at du har en bred pande, firkantet hårgrænse og kæbelinje.

  Brug ovale, runde eller katteøje formet solbriller med tyndt stel der kommer i bløde kanter. Undgå at bruge solbriller der har firkantet glas og stel.  

  Er du en kvinde med ovalt ansigt?

  Kendetegn for kvinder med ovalt ansigt er en rund og blød hårgrænse, og også en pande der er bredere end hagen.

  Hvis du har denne ansigtsform, så kan du faktisk gå efter alle slags former indenfor solbriller. Kvinder med denne ansigtsform som f.eks.

  Kate Moss, kan bære alle typer briller og stadig se godt ud.  

  Brug disse solbriller hvis du har hjerteformet ansigt

  Et hjerteformet ansigt betyder en markant smal hage, brede tydelige kindben og det bredeste sted i ansigtet vil være ved panden. Du kan faktisk bruge de fleste typer solbriller til denne ansigtsform, men du skal dog gå efter at finde solbriller der kan trække opmærksomheden nedefter, som f.eks. oversize solbriller eller dråbeformet aviator solbriller.  

  Har du et aflangt ansigt?

  En kvinde med et aflangt ansigt, vil være et ansigt der er længere end bredt logisk nok, og smal omkring området ved kinderne. For at skabe det gode look med et aflangt ansigt, skal du gå efter at bruge brede solbriller med et bredt stel også som f.eks. et par store afrundende solbriller

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt