Solbriller skal passe til dit ansigt – Få tips som kvinde her

Er du på udkig efter et par nye lækre dame solbriller? måske de gamle solbriller er gået i stykker, blevet umoderne eller du bare føler trang til et par nye smarte solbriller, så skal du enten være spontan eller vide hvilket type solbrille du skal gå efter.

Solbriller til kvinder kræver, at du ikke er i tvivl om de er for runde, firkantet eller store, for solbriller skal passe til dit ansigt ellers kan det blive et ret irriterende køb. Du kan heldigvis få et par tips til at finde den helt rigtige solbrille, der også passer til din ansigtsform.  

Kend din ansigtsform for at solbriller passer til dit ansigt

 • For at finde nye solbriller søger vi ofte efter de billige priser eller tilbud på lækre Ray Ban eller måske Gucci solbriller til kvinder. Men prisen er en ting, først og fremmest skal du vide, hvordan brillerne vil se bedst ud på dig. For at finde den rigtige solbrille skal du altid finde solbrillen der er modsat din ansigtsform. Et eksempel kan være at du har rundt ansigt; Her skal du bruge et par firkantet briller, for at det ser rigtigt ud.

  Dit ansigtsform vil være en af disse nedenstående muligheder, der kræver den rigtige form på en solbrille.  

  Hvis du har et rundt ansigt

  Hvis du er kvinde med et rundt ansigt, betyder det, at du har runde kinder og hage.

  Dit ansigt vil højest sandsynlig have samme højde som bredde.

  Undgå at bruge runde solbriller til denne ansigtsform.

  For at skabe den gode kontrast til de runde former, skal du gå efter rektangulære eller firkantet solbriller med et kraftig stel, som du f.eks. kan finde i det lækre og ret billige udvalg af Le Specs solbriller til kvinder.  

  De gode tips til kvinder med firkantet ansigt

 • Hvis du har ansigt ligesom Jennifer Aniston, så har du højest sandsynlig et firkantet ansigt. Det betyder at du har en bred pande, firkantet hårgrænse og kæbelinje.

  Brug ovale, runde eller katteøje formet solbriller med tyndt stel der kommer i bløde kanter. Undgå at bruge solbriller der har firkantet glas og stel.  

  Er du en kvinde med ovalt ansigt?

  Kendetegn for kvinder med ovalt ansigt er en rund og blød hårgrænse, og også en pande der er bredere end hagen.

  Hvis du har denne ansigtsform, så kan du faktisk gå efter alle slags former indenfor solbriller. Kvinder med denne ansigtsform som f.eks.

  Kate Moss, kan bære alle typer briller og stadig se godt ud.  

  Brug disse solbriller hvis du har hjerteformet ansigt

  Et hjerteformet ansigt betyder en markant smal hage, brede tydelige kindben og det bredeste sted i ansigtet vil være ved panden. Du kan faktisk bruge de fleste typer solbriller til denne ansigtsform, men du skal dog gå efter at finde solbriller der kan trække opmærksomheden nedefter, som f.eks. oversize solbriller eller dråbeformet aviator solbriller.  

  Har du et aflangt ansigt?

  En kvinde med et aflangt ansigt, vil være et ansigt der er længere end bredt logisk nok, og smal omkring området ved kinderne. For at skabe det gode look med et aflangt ansigt, skal du gå efter at bruge brede solbriller med et bredt stel også som f.eks. et par store afrundende solbriller

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange

  Billige sko til teenagepiger

  Billige sko til teenagepiger

  Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Sko til teenagepiger, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Sko til teenagepiger.