Solbriller med røde glas til kvinder

Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Solbriller med røde glas til kvinder, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Solbrille med røde glas til kvinder. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere.

Solbriller med røde glas til kvinder er til dig, der ikke er bange for at skille dig ud. Smarte solbriller med spejlglas er ikke bare noget tilbage fra 1980’erne. De er derimod et bevidst stil valg til at skabe det unikke eller måske mere rå look. Brillen med det rød glas egner sig til mange med dog ikke alle.

Hvis du har mange røde pigmenter i ansigtet, skal du ikke vælge denne farve. At vælge den rigtige solbrille som kvinde kan kort skæres ned til, at du skal vælge solbriller i sarte farver hvis du har lys teint. Hvis du har mellemteint så vælg de brune eller grønlige nuancer. Og vælg klare farver hvis du har mørk teint. Herunder har vi fundet forskellige solbriller til kvinder der kan give dig den gode inspiration her i 2021.  

Gucci solbrille med røde glas

 • Find brillen til 1.995,- kr.

  hos Smartbuyglasses Italienske Gucci er verdenskendt for deres høje klasse i design og materiale. Her får du disse solbriller i rød design med et retro-inspireret design.

  Stellet er sprøjtestøbt plastikstel og elegante metaldetaljer. Et par feminine Gucci dame solbriller i den velkendte Gucci stil som kan passe sammen med stort set alt.    

  Michael Kors solbrille

 • Find solbrillen til 989,- kr. her Hvis du er en pige/dame der ønsker den unikke solbrille, kan denne Michael Kors model måske være lige dig.

  Brillen kommer med lyserød, guld og brun stel og glas i den røde nuance. En dejlig solbrille der samtidig signaler stil og kommer med UV400-beskyttende spejlglas.

     

  Polaroid solbriller med rød glas

 • Find Polaroid brillen til 443,- kr. her Polaroid solbriller til kvinder kommer i den billige prisklasse men byder på flot design.

  Brillerne er perfekte til det aktive udendørs liv som slappe af. Du får UV400 brilleglas, der kommer i den røde farve og store størrelse.

  Stilformen er firkant og i sort.

  Passer godt til den varme jakke og udvalget af flotte huer til kvinder.    

  Spektre m. rød spejlglas

 • Find den unikke røde brille til 751,- kr.

  her Denne brille med den unikke stil og røde spejlglas kunne måske være den perfekte type brille til dig.

  En holdbar og trendy solbrillen i plastic materiale der giver solbrillen meget længere holdbarhed og en klassisk stil.

     

  Ray Ban aviator brille

 • Find den klassiske solbrille til 1.005,- kr. her Aviator Flash Lenses RB3025 167/2K kommer i den klassiske model med sit helt eget udtryk i en trendy og tidløs stil. Linse farven er i red mirror nuance og full-rim stelfarve i brun. Brillen der kommer både til kvinder og mænd er ikke polariseret.

     

  Rød Fossil solbrille

 • Find den fede Fossil solbrille 625,- kr. her Sommerfugle solbriller med gule glas, blå glas eller måske de rødlige glas giver dig et sofistikeret og feminint look nogenlunde i samme grad som katteøjne solbriller. Denne røde Fossil solbrille der også kommer i sort farve, er solbrillen der giver dig det helt rigtige kvindelige snit både til den søde eller rå stil.    

  Oakley cat eye solbrille

 • Find Oakley brillen til 834,- kr. her Oakley er kendt for deres høje kvalitet og gode pasform i deres sko, tøj og accessories. Denne Oakley solbrille kommer med det runde røde glas i cat eye solbrille typen.

  Her kommer brillen med en fladere kurvatur over fronten. 100% blokering for UV-strålerne for dine øjne.

  Oakley er perfekte til det udendørs brug sammen med både det lækre strandtøj til kvinder, vandretøj, fint tøj eller hverdagstøj.    

  Runde Ray Ban med rød glas

 • Find de runde Ray Ban briller til 1.195,- kr. her Du finder runde solbriller både i den store version til diva looket, eller den lille model som denne Ray Ban til det mere cool trendy look. Ray Ban solbrillen giver dig nemlig et ret unikt udtryk der skiller dig ud fra mængden. En solbrille med det tynde stel der kommer i guld/rød nuancer.    

  Fed Michael Kors solbrille

 • Find designer brillen til 881,- kr. her En fed aviator model der måske nok ikke er helt rød, men med sin rose gold farve hører den under farve nuance. Da den smarte pilot solbrille med det spinkle stel er ret fed, så skal den selvfølgelig være med. At solbrillen samtidig er på tilbud gør ikke brillen mindre fed. Perfekt brille du kan bære med stort set alt, hvad end du søger det tidløse, elegante eller rå look.    

  Tom Ford Morgan

 • Find Tom Ford brillen til 1.164,- kr. her Tom Ford solbriller med det ikoniske navn, er produceret i Italien. Brillen kommer i plastik med fuldt indfattet stel med metal detalje.

  De røde brilleglas kommer i gradvist udtonede glas der giver et eksklusivt og flot look.    

  Celine solbriller

 • Find de smarte briller til 1.931,- kr. her Et par runde briller i en must have style.

  Den stilrene og elegante solbriller kommer med plastik frame og tonede glas i det rødlige skær. Enkelt næsestykke og guld farve på stellet.

  Designer solbriller i den klassiske italienske stil med elegance og moderne snit over designet

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  En trend der virkelig har overtaget Danmark, er lydbøger. Der er utroligt mange folk, der er begyndt at lytte til bøger. Enten i stedet for at læse dem eller som supplement hertil. For mange mennesker er det nemmere at lytte til en lydbog. Det kan du for eksempel gøre, mens du kører bil til og

  Valg af bedste gamer stol hvad er vigtigt

  Tips til dig – Vælg en god gamer stol

  Før i tiden var gaming noget, der blev set ned på. Det var grelle tilfælde af teenagefyre der aldrig blev voksne, og som låste sig inde på værelset og spillede hele natten. I dag er der flere og flere, som slapper af med gaming, uden det behøver være et tabu. Og der er endda mange

  Vil du gerne starte din egen modeblog

  Vil du gerne starte din egen modeblog? Sådan kommer du i gang

  Er du en modeentusiast, der ønsker at dele dine stiltips og råd med verden? At oprette en modeblog er den perfekte måde at gøre netop det på! Selvom det kan virke som en skræmmende opgave, kan du med de rigtige trin hurtigt få din egen modeblog i gang. I denne artikel vil vi lede dig

  Styling af de yderste lag tøj og komfort inde på huden

  Dette indhold er sponsoreret Hvem siger, at det er umuligt være blødt og lækkert klædt på og samtidig ligne en, der er med til Copenhagen Fashion Week! Det er i hvert fald ikke dig. Specielt ikke, når du går i tøj fra Copenhagen Bamboo, som laver tøj, der får dig til at tænke på angorakaniner og

  Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

  Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge

  Hav klimaet med i tankerne, når du renoverer dit køkken

  Sponsoreret indhold: Hvis du står overfor en større eller mindre renovering af dit køkken, er der flere ting du kan overveje. Hvordan skal det se ud, hvilke materialer skal vælges, og hvad skal vægtes højest? Ofte behøver man ikke at udskifte alle dele i køkkenet, men man kan nøjes med at udskifte nogle få, essentielle

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Når julegaveræset rigtig går i gang, så er der mange, der nok godt kan opleve lidt sved på panden. Der er nemlig mange, som har en masse gaver, der skal købes ind, inden juleaften nærmer sig, og det vil man jo helst gerne gøre så nemt, hurtigt og billigt som muligt. Nemt fordi det godt

  kvinder køber tøj

  Hvad har danske kvinder i fokus, når de køber nyt tøj?

  Det er ikke alle kvinder, der har det samme i fokus, når de køber nyt tøj. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der går igen. En stor del af danske kvinder har nemlig fokus på de samme ting. Er du i tvivl om, hvad der egentlig er i