Modemagasinet Trenden

Solbriller med røde glas til kvinder

Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Solbriller med røde glas til kvinder, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Solbrille med røde glas til kvinder. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere.

Solbriller med røde glas til kvinder er til dig, der ikke er bange for at skille dig ud. Smarte solbriller med spejlglas er ikke bare noget tilbage fra 1980’erne. De er derimod et bevidst stil valg til at skabe det unikke eller måske mere rå look. Brillen med det rød glas egner sig til mange med dog ikke alle.

Hvis du har mange røde pigmenter i ansigtet, skal du ikke vælge denne farve. At vælge den rigtige solbrille som kvinde kan kort skæres ned til, at du skal vælge solbriller i sarte farver hvis du har lys teint. Hvis du har mellemteint så vælg de brune eller grønlige nuancer. Og vælg klare farver hvis du har mørk teint. Herunder har vi fundet forskellige solbriller til kvinder der kan give dig den gode inspiration her i 2021.  

Gucci solbrille med røde glas

 • Find brillen til 1.995,- kr.

  hos Smartbuyglasses Italienske Gucci er verdenskendt for deres høje klasse i design og materiale. Her får du disse solbriller i rød design med et retro-inspireret design.

  Stellet er sprøjtestøbt plastikstel og elegante metaldetaljer. Et par feminine Gucci dame solbriller i den velkendte Gucci stil som kan passe sammen med stort set alt.    

  Michael Kors solbrille

 • Find solbrillen til 989,- kr. her Hvis du er en pige/dame der ønsker den unikke solbrille, kan denne Michael Kors model måske være lige dig.

  Brillen kommer med lyserød, guld og brun stel og glas i den røde nuance. En dejlig solbrille der samtidig signaler stil og kommer med UV400-beskyttende spejlglas.

     

  Polaroid solbriller med rød glas

 • Find Polaroid brillen til 443,- kr. her Polaroid solbriller til kvinder kommer i den billige prisklasse men byder på flot design.

  Brillerne er perfekte til det aktive udendørs liv som slappe af. Du får UV400 brilleglas, der kommer i den røde farve og store størrelse.

  Stilformen er firkant og i sort.

  Passer godt til den varme jakke og udvalget af flotte huer til kvinder.    

  Spektre m. rød spejlglas

 • Find den unikke røde brille til 751,- kr.

  her Denne brille med den unikke stil og røde spejlglas kunne måske være den perfekte type brille til dig.

  En holdbar og trendy solbrillen i plastic materiale der giver solbrillen meget længere holdbarhed og en klassisk stil.

     

  Ray Ban aviator brille

 • Find den klassiske solbrille til 1.005,- kr. her Aviator Flash Lenses RB3025 167/2K kommer i den klassiske model med sit helt eget udtryk i en trendy og tidløs stil. Linse farven er i red mirror nuance og full-rim stelfarve i brun. Brillen der kommer både til kvinder og mænd er ikke polariseret.

     

  Rød Fossil solbrille

 • Find den fede Fossil solbrille 625,- kr. her Sommerfugle solbriller med gule glas, blå glas eller måske de rødlige glas giver dig et sofistikeret og feminint look nogenlunde i samme grad som katteøjne solbriller. Denne røde Fossil solbrille der også kommer i sort farve, er solbrillen der giver dig det helt rigtige kvindelige snit både til den søde eller rå stil.    

  Oakley cat eye solbrille

 • Find Oakley brillen til 834,- kr. her Oakley er kendt for deres høje kvalitet og gode pasform i deres sko, tøj og accessories. Denne Oakley solbrille kommer med det runde røde glas i cat eye solbrille typen.

  Her kommer brillen med en fladere kurvatur over fronten. 100% blokering for UV-strålerne for dine øjne.

  Oakley er perfekte til det udendørs brug sammen med både det lækre strandtøj til kvinder, vandretøj, fint tøj eller hverdagstøj.    

  Runde Ray Ban med rød glas

 • Find de runde Ray Ban briller til 1.195,- kr. her Du finder runde solbriller både i den store version til diva looket, eller den lille model som denne Ray Ban til det mere cool trendy look. Ray Ban solbrillen giver dig nemlig et ret unikt udtryk der skiller dig ud fra mængden. En solbrille med det tynde stel der kommer i guld/rød nuancer.    

  Fed Michael Kors solbrille

 • Find designer brillen til 881,- kr. her En fed aviator model der måske nok ikke er helt rød, men med sin rose gold farve hører den under farve nuance. Da den smarte pilot solbrille med det spinkle stel er ret fed, så skal den selvfølgelig være med. At solbrillen samtidig er på tilbud gør ikke brillen mindre fed. Perfekt brille du kan bære med stort set alt, hvad end du søger det tidløse, elegante eller rå look.    

  Tom Ford Morgan

 • Find Tom Ford brillen til 1.164,- kr. her Tom Ford solbriller med det ikoniske navn, er produceret i Italien. Brillen kommer i plastik med fuldt indfattet stel med metal detalje.

  De røde brilleglas kommer i gradvist udtonede glas der giver et eksklusivt og flot look.    

  Celine solbriller

 • Find de smarte briller til 1.931,- kr. her Et par runde briller i en must have style.

  Den stilrene og elegante solbriller kommer med plastik frame og tonede glas i det rødlige skær. Enkelt næsestykke og guld farve på stellet.

  Designer solbriller i den klassiske italienske stil med elegance og moderne snit over designet

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt