Modemagasinet Trenden

Solbriller til kvinder

Vi har grundlagt Trenden.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Solbrille til kvinder. Frem for selv at skulle besøge forskellige webshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse

Søger du efter de nye billige, designer eller smarte solbriller til kvinder der passer i 2021 stilen? Hvis du er en dame der ønsker den gode stil, så er solbrillen absolut også en nødvendig tilføjelse til modestilen. Derfor skal du have nye briller engang imellem.

Der kommer nye modeller indenfor de fleste designer mærker, og det kan være at dit nye par briller findes indenfor disse. Vi har fundet et udvalg af fede dame solbriller, der kan give dig den hurtige og nemme inspiration til at finde dit nye par briller.

Udvalget kommer i både den helt dyre prisklasse som den billige ende.

 

Brun Ray-Ban Erika

 • Hvis du skal finde den populære og smarte designer brille, så er Ray-Ban Erika modellen altid med på bestseller listen. Modellen som de fleste kvinder elsker, hvor den brune model adskiller sig lidt fra de normalt mørke brille modeller. En lækker solbrille der signaler stil og kvalitet, og den kan bruges både til det store vintertøj samt til det lette sommertøj.    

  Linda Farrow solbriller

 • Find solbrillen til 4.105,- kr.

  her Linda Farrow er det eksklusive og elegante brand, der henvender sig til kvinder, der kun ønsker det absolutte top kvalitet indenfor solbriller. En dyr men også unik dame brille der kommer i titanium med gradvist udtonede glas. Linda Farrow solbriller kan være perfekte at sammensætte med både de casual dame jeans eller mere elegante bukser og Just Cavalli damesko.    

  Ralph Lauren solbrille

 • Find solbrillen til 1.017,- kr. her Ralph Lauren RL8160 solbriller med cat-eye brilleform.

  Et par feminine og elegante solbriller med fuldt indfattet stel og gradvis udtonede glas, som giver et lækker look i det populære brand.    

  Triwa Midnight Ernest

 • Du finder mange lækre modeller i Triwa, hvor du både kan finde den unikke, sofistikeret eller den elegante solbrille model og form til kvinder.

  Prisen på de mange lækre modeller ligger omkring 1000 kr. hvor det selvfølgelig varierer lidt fra model til model.

  Stilen er lig med andre mærker som Tom Ford solbriller til kvinder.    

  Gucci solbriller

 • Find solbrillen til 2.178,- kr. her

  Elegante solbriller der signaler stil og klasse er, hvad man forbinder med designer brands som Dior, Tiffany & Co. Marc Jacobs, Prada og selvfølgelig også Gucci.

  Gucci der er verdensberømt for det absolutte topklasse især indenfor kvinde mode, skaber fede solbriller ligesom denne model. En lækker solbrille der kan gå både til dame strandtøjet helt ligesom brillen også er perfekt til det fine business look.

     

  Valentino solbrille

 • Find solbrillen til 1.655,- kr.

  her En anden aviator model er disse solbriller fra Valentino. Kommer i den klassiske italienske stil hvor glasset og former på stellet, giver dig den rå og tidløse italienske modestil, som du finder i rigtig mange designer brands fra støvlelandet. Perfekte briller til det lidt mere rå look, hvor de gør sig godt til f.eks. en af de fede skindjakker til kvinder.

     

  Bvlgari solbrille

 • Find solbrillen til 1.833,- kr. her Bvlgari kommer i den absolutte høje klasse hvor prisen ligger i top.

  Denne  er en af de meget populære styles, som selvfølgelig er for de få.

  Brillen er til dig der har overskud og ønsker den feminine stil.    

  Le Specs No Smirking

 • Le Specs er det innovative franske mærke der laver trendy og nyskabende solbriller i designer kvalitet. Forskellen på Le Specs solbriller og mange designer brands er prisen, for Le Specs har gjort en dyd ud af, at deres solbriller skal være i top kvalitet men samtidig ikke ligge i den dyre ende af solbriller.

     

  Sorte Prada dame briller

 • En lækker trapez model i moderigtig designer brand, er disse sorte Prada solbriller til omkring 2.000,- kr.

  Du får en smart brille både i den gode stil og kvalitet, der kan kombineres lige fra smarte Rosemunde kjoler til mere business look med blazer eller jakkesæt.    

  Quad Australia solbrille

 • Find brillen til 429,- kr. hos Nelly her En elegant solbrille i katteøjne model fra Quay Australia x Finders Keepers.

  Solbrillen kommer med en bredde på 15 cm.

  og højde på 4 cm. Der medfølger etui til brillen der giver dig det feminine og sofistikeret udtryk.    

  Sølv Pieces briller

 • Hvis du er på udkig efter de ungdommelige solbriller der samtidig kommer til den billige pris, så er Pieces mærket der kan give dig dette.

  Du finder alverdens lækre ting i Pieces, hvor også deres solbriller giver god kvalitet til få penge, og man kan virkelig gøre det gode køb her.    

  Michael Kors

 • Michael Kors er garant for god designer kvalitet i både stil og materiale, og disse brune solbriller i sommerfugl form er ingen undtagelse.

  Et par super lækre solbriller i den feminine farver som du kan kombinerer med de fleste styles som kvinde.    

  Dior Mercurial

 • Dior er brandet på højde med f.eks.

  Gucci, hvor stilen også kan ligne hinanden. Du får dog en lidt mere feminin stil med Dior, hvor denne Mercurial brille giver dig det unikke og feminine look. Brillen i optyl materiale som er unikt og fantastisk til brillestel, da det tilpasser sig dit ansigt og er super holdbart. En fed brille med katteøjne form til storby pigen der ønsker klasse.

     

  Ray Ban Original Wayfarer

 • En lækker designer solbrille som vi sikkert alle sammen kender, er den fede RB2140 wayfarer model fra Ray Ban.

  En super lækker brille som både de unge og ældre kan bære, hvor prisen på 1200 kr. selvfølgelig ikke er billig, men samtidig er ganske fin indenfor prisniveauet i disse designer briller.    

  Rød Celine solbrille

 • Celine producerer de fede briller i Italien, hvor stilen selvfølgelig kommer i det velkendte italienske design med dog er denne model meget vintage inspireret. En lækker afslappet og feminin brille der med sin røde farve og tonede glas giver dig det helt unikke udtryk.    

  Tiffany & Co. solbriller

 • Tiffany & Co. er eksponent for høj klasse i stil og materiale, og denne lidt rå brille der især er populære blandt de unge kvinder, er ingen undtagelse.

  Du får en super lækker solbrille i den fede unikke stil og kommer selvfølgelig også i gode kvalitets materialer, hvilket også gør at prisen ligger i den højere ende. En fed brille der kan bæres både med de rå støvletter og læderjakke, helt ligesom den gør sig godt med et par søde sandaler og en afslappet Desigual sommerkjole gennem de varme måneder.

     

  Miu Miu solbriller

 • Miu Miu er kendt for det helt unikke udtryk, hvor stilen er en blanding af det helt feminine og nutidens mode hvor det unikke bliver sat i højsædet. Et populært brand blandt kvinder der gerne vil vise sin feminine side, samtidig med at stilen skal komme i det unikke og elegante look.    

  Burberry solbrille

 • Burberry er ligesom andre lignede brands, kendt for deres høje klasse og ikoniske brand.

  Det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor deres solbrille kollektioner. Her får du det stilrene og feminine udtryk, hvor materialet og stilen også giver det æstetiske og elegante som mærket er kendt for.

   

  Hvorfor vælge solbriller i en god kvalitet?

  Grunden til at bruge solbriller er at beskytte mod solens uv-stråler. Dine øjne ligesom huden kan tage skade af solens stråler, da du kan få øjenbetændelse, sneblindhed, grå stær og andre øjensygdomme.

  Solen har også en anden bivirkning, da du faktisk har større chance for at skabe rynker, og derfor er hænger skønheden også sammen med sikkerheden. Derfor er dit solbrille valg ikke helt tilfældigt, for du skal både vælge den rigtige kvalitet, glastype og farve samt selvfølgelig, den rigtige stil der passer til dig.  

  Den rigtige solbrille model for dig?

  Den rigtige stil skal selvfølgelig også være på plads, for selv om solbrillen skal være beskyttende, så skal brillen også være i tråd med din stil. Solbrillen skal passe til dit ansigt, hvor man kan inddele os som mennesker ud fra bygningen.  

  Hvilket solbrille stel?

  Solbrillestellet skal vælges ud fra ansigts formen:

  • Rundt ansigt: Rektangulære og firkantet solbriller i kraftig stel
  • Aflangt ansigt: De brede solbriller
  • Firkantet ansigt: Ovale og briller med bløde kanter i let stel
  • Ovalt ansigt: Her passer alle solbriller

   

  Solbrille glasfarve?

  Farven på brilleglasset vælger du ud fra disse kriterier:

  • Blåt glas: Absorberer og kontrasten øges
  • Brunt glas: giver et varmt lys
  • Grønt glas: Giver en god balance i farve nuancer
  • Gråt glas: Giver det grålige syn
  • Gult glas: God til at fremme kontraster i dårlige lys forhold
  • Rød glas: God til fremme kontraster f.eks. motion i skoven

  Vælg den rigtige type i stel ud fra hvordan formen er på dit ansigt, og find den rette farve i glas, som passer til dit behov for solbrille brug. Disse er de to væsentlige ting du skal tage højde for, hvilket selvfølgelig kun gør sig gældende ved de gode kvalitets briller, hvor UV-beskyttelsen er en selvfølgelig, da det jo er første prioritet i valg af ens solbrille

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Når julegaveræset rigtig går i gang, så er der mange, der nok godt kan opleve lidt sved på panden. Der er nemlig mange, som har en masse gaver, der skal købes ind, inden juleaften nærmer sig, og det vil man jo helst gerne gøre så nemt, hurtigt og billigt som muligt. Nemt fordi det godt

  kvinder køber tøj

  Hvad har danske kvinder i fokus, når de køber nyt tøj?

  Det er ikke alle kvinder, der har det samme i fokus, når de køber nyt tøj. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der går igen. En stor del af danske kvinder har nemlig fokus på de samme ting. Er du i tvivl om, hvad der egentlig er i

  Fire slags live underholdning du kan opleve derhjemme

  Fire slags live underholdning du kan opleve derhjemme

  Takket være internettet kan du nu få meget bedre underholdning derhjemme. Alt er blevet mere interaktivt, og det føles som om, at du har verden ved dine fingerspidser. Naturligvis er der underholdning, som er bedre end andet. Det kigger vi på nedenfor, hvor vi giver dig fire gode idéer til underholdning, som du kan opleve

  Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

  Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

  Du er ikke ordentlig klar til jul, hvis ikke du har en rigtig grim julesweater at iføre dig til julefrokosten. Intet skriger julestemning som en julesweater med rensdyr, snemænd, lys eller små bjælder på. Sørg for at du bliver midtpunktet til alle højtidens julefrokoster med en mindeværdig julesweater, der kun kan få smil og grin frem på

  Sådan finder du en flot kjole til juleaften til både piger og damer

  Sådan finder du en flot kjole til juleaften til både piger og damer

  Julen er en vigtig, hvis ikke den vigtigste, højtid for mange danskere, og det er der flere oversager til. For mange er julen den højtid, hvor man samles hele familien, ligger gamle problemer og lignende bag sig og fokusere på hyggen. Derfor er det også vigtigt, at julen er som den altid har været for

  Sådan opnår du succes online med din webshop

  Sådan opnår du succes online med din webshop

  Alt viden du opnår om online kommunikation, IT og generelt digitale maskiner er en stor fordel. Flere folk bliver nysgerrige omkring brugen af internettet og det kan kun gavne specielt virksomheder på den lange bane. Det er begyndt at være en større trend at promovere for produkter og services online i nye nuancer igennem nye

  Få inspiration til en unik og moderne indretning i hjemmet

  Få inspiration til en unik og moderne indretning i hjemmet

  Har du svært ved at få det moderne udtryk ind i dit hjem, eller ønsker du måske blot, at stilen bliver mere iøjnefaldende samt personlig? Så er du landet det helt rette sted. Indretning kan for mange være en tjørn i siden, også selvom man har en god ide, om hvordan hjemmet skal stå og

  Sportens indflydelse på moden

  Sportens indflydelse på moden

  Sport er en del af mange menneskers hverdag. Enten dyrker de selv en form for sport eller motion,  eller også følger de bare med på sidelinjen. I skolerne bliver vi alle opdraget til, at sport er vigtigt  for vores generelle sundhed og velbefindende. I idrætstimerne gør idrætslærerne alt hvad de kan, for  at præsentere så

  De mest anvendte betalingsformer på online casino

  De mest anvendte betalingsformer på online casino

  Når du skal på casino, skal du have pengepungen med. Selv om der findes gratis spil, er det sjældent  at det udelukkende er den spillere kommer for. På et online casino kan du naturligvis ikke betale  med kontanter. Du bliver nødt til at bruge en digital løsning. I artiklen herunder finder du både de  mest