Skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Som du kan se nedenfor er der mange Skovmandsskjorter til mænd at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi lavet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Seneste Billige Skovmandsskjorter til mænd

Man kan ikke lave Trenden.dk uden at vise de bedste tilbud på Skovmandsskjorter til mænd i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der hver nat helt automatisk kravler en lang række butikker igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Fortæl meget gerne dine venner og familie om Trenden.dk - så bliver vi rigtig taknemmelige. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Trenden.dk som bogmærke og besøg os igen til flere gode tilbud på skovmandsskjorter til mænd.


Fede skovmandsskjorter til mænd i 2021? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive en hverdagsskjorte både til det fysiske som det mere siddende arbejde. Skovmandsskjorten som også kaldes en ternet skjorte er blevet allemandseje, og hvorfor ikke bruge den casual skjorte som du kan læse her på Politiken. Her finder du inspiration til forskellige fede skjorter til mænd i den ikoniske stil, der kan bruges både til skole, arbejde, koncerter som arbejdet i haven.  

Urban Classics skjorte

 • Find skjorten til 300,- kr. her Hvis du søger den stilrene ternet skjorte i bomuld, så er denne skjorte med Kent krave måske det rette valg. En afslappet skjorte i god kvalitet og billig pris. Skjorten vil stå sig godt til herre læderjakken og et par almindelige jeans.  

  Polo Ralph Lauren

 • Find skjorten til 499,- kr. her Det populære brand Polo Ralph Lauren gør sig selvfølgelig også i ternede skjorter/skovmandsskjorter som de gør sig i skræddersyede eller kortærmede herreskjorter. Denne blå ternet skjorte med det karakteristiske logo på brystet kommer i den enkle stil.

   

  Superdry skovmandsskjorte

 • Find skjorten til 200,- kr. her Superdry Rookie Ridge i twill orange farve giver dig en klassisk og casual skjorte i det ternede udtryk. Denne model er i det klassiske skjorte snit.

  Det giver et elegant snit i forhold til nogle af de mere grunge eller gangster modeller hvor et par jeans, sneakers og fede solbriller til mænd giver udtrykket til hverdagen.  

  Dsquared skjorte

 • Find skjorten til 4.000,- kr. her Italienske Dsquared skaber eksklusiv modetøj.

  Og her finder du denne ternet skjorte i oversize fit. Skjorten er i eksklusiv merino uld kvalitet. En flot og elegant skjorte til dig der ønsker høj kvalitet og casual udtryk.

   

  Barbour skjorte

 • Find skjorten til 399,- kr. her Der findes mange lækre brands og styles hvor denne klassiske ternede skjorte fra Barbour Lifestyle også hører sig til.

  En afslappet og flot skjorte med button-down krave og lomme på brystet.

  Skjorten er fremstillet i en kølig bomuldsvævning med mønster i Barbour tartan.  

  Hvad og hvorfor en herre skovmandsskjorte?

  Der hører almindelige og ternede skjorter sig til i enhver mands garderobe. Og her er den ternet herreskjorte i form af skovmandsmodellen, absolut en god tilføjelse. Godt nok er skjorten en arbejdsbeklædning, men dette ophørte for efterhånden rigtig mange år siden. I dag er det ikke bare en god anvendelige skjorte til unge mænd som de mere modne, men også særdeles populær blandt kvinder.

  På engelsk hedder en skovmandsskjorte 'Lumberjack shirt' og har altid været arbejdstøj for skovarbejderen helt tilbage til 1800 tallets USA. I tiden omkring anden verdenskrig kom den rødternet skjorte dog til byen for alvor, og blev udbredt som dagligdags beklædning til mænd i hele USA. Derfor tog udvikling og populariteten et kæmpe spring, hvor uldskjorten blev udbredt til den kendte ternet flannel skjorte, som også Marilyn Monroe gjorde verdensberømt ved at bære den. I nyere tid blev skjorten endnu engang verdensberømt efter at have været lagt på hylden, for i grunge miljøet med især Nirvana, fik skovmandsskjorten fat i de unge igen


 • Se også: