Modemagasinet Trenden

Forskellige, smarte skjorter til mænd

Velkommen til Trenden.dk. Her på siden er vi vilde med Skjorter til mænd, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Skjorte til mænd. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere.

Leder du efter fede skjorter til mænd? Hvis du søger en ny skjorte, har vi her fundet et udvalg af forskellige modeller. Det giver dig inspiration til at finde en stil der passer dig i udvalget af forskellige styles, priser og mærker.

Der findes et stort udvalg af herreskjorter i flannel, denim og andre materialer. Helt ligesom du finder både de ensfarvet, blomstrede, cowboy, blå, grønne, sorte, hvide, røde og andre slags farver eller mønstre. Derfor har vi kun valgt at vise et specifik udvalg af populære modeller i mærker som Hugo Boss, Matinique, Inwear, Boswell, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden eller Ralph Lauren skjorter.

Udvalget præsenteres i samarbejde med skægtrimmer.dk – fuldend dit look med et skarpt skæg til en skarp skjote.

 

Hugo Boss Joachim skjorte

 • Find skjorten til 499,- kr. her Hugo Boss er et fedt mærke, der kan kombineres med stort set alt. Denne business skjorte kommer i navy blå, men kan  også købes i lyseblå, mørkeblå, hvid og rød. Perfekt at kombinerer med casual jeans eller f.eks. et Hugo Boss jakkesæt eller andet jakkesæt til mænd.  

  Eton slim fit skjorte

 • Find skjorten til 1.100,- kr. her En af de fede og trendy blå skjorter til mænd, er denne fede Eton skjorte.

  Skjorten er både velegnet til jakkesæt med slips som til det casual look, hvor en let blazer kan tilføjes. Der findes mange farverige skjorter til mænd, men ikke alle kan bære dem. Her er den enkle lyseblå en farve der kan bruges af stort set alle mænd. En lækker skjorte der næsten kan gå for at være en af de gode skræddersyede herreskjorter.  

  G-Star til unge mænd

 • Find skjorten til 539,- kr. her G-star Raw skjorten er en fed skjorte til unge mænd der findes i fem forskellige farver.

  Du kan vælge mellem den mørke, lyseblå, navy, rød og hvide skjorte ud fra hvilket farve der klæder dig bedst. Skjorten gør sig godt med både sko, støvler, jeans eller bukser, alt afhængig af om det skal være til fint eller afslappet brug.

   

  Tommy Hilfiger skjorte

 • Find skjorten til 700,- kr. her Hvis du leder efter en af de lyseblå skjorter til mænd, hvorfor så ikke denne oxford skjorte fra Tommy Hilfiger. Du finder også skjorten i hvid, lyseblå og mørk farve.

  En flot og elegant skjorte til arbejde, fest og afslappet brug, der kan kombineres med den lette blazer, læderjakke eller vinterjakker til mænd og selvfølgelig også helt uden til de varme tider.  

  Polo Ralph Lauren skjorte

 • Find skjorten til 800,- kr. her Der findes en del fede Ralph Lauren skjorter til mænd, og denne casual med samtidig stilfulde button-down skjorte til business brug, er ingen undtagelse.

  Skjorten kommer i flere forskellige farver som lyserød, lyseblå og hvid.

  En flot skjorte i den gode kvalitet, der egner sig godt sammen med en smart skindjakke fra. f.eks.

  Tiger of Sweden.  

  Gant denim skjorte

 • Find skjorten til 800,- kr. her Hvis du søger en elegant skjorte i denim farve, kan denne Oxford model fra Gant måske være det rigtige. Skjorten kommer med button-down flip og broderet Gant logo på brystet.

  Kombinerer skjorten med de pæne bukser et fedt bælte til mænd.

   

  Selected skjorte

 • Find skjorten til 499,95 kr. her Er det en casual skjorte til det afslappet brug i hverdagen du er på jagt efter? Så kan denne Selected skjorte med kinakrave og striber måske være lige dit stil. Sommerskjorten er fremstillet i økologisk bomuld og hør i en slidstærk kvalitet.

   

  Dsquared skjorte

 • Find skjorten til 4.000,- kr. her Dsquared er Made in Italy design i den eksklusive stil.

  Her finder du denne stribet skjorte der er fremstillet i merino uld kvalitet.

  Skjorten er i oversize fit og kan være den eksklusive, casual skovmandsskjorte til din smag.  

  J.Lindebergh skjorte

 • Find skjorten til 900,- kr.

  her J.Lindebergh light flannel skjorte til mænd. Skjorten er i slim fit pasform og kommer i blød, let flannel-twill.

  Lukning er med perlemorsknapper. Brug den stilfulde men afslappet skjorte sammen med en af de lyse frakker til mænd eller måske den mere casual herre læderjakke.

   

  Jack & Jones skjorte

 • Find skjorten til 399,95 kr.

  her En flot casual strygefri langærmet skjorte fra Jack & Jones. Du finder slim fit modellen i hvid, navy, lyseblå eller sort farve. Skjorten i 100% bomuld kommer i enkelt look og indfarver fransk knapliste

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange