Skjortekjoler

Skjortekjoler

Hvis du leder efter Skjortekjoler behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere besøge forskellige webshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Skjortekjoler

Vores robot har natten igennem automatisk kravlet mange sikre danske webshops igennem for opdaterede priser og tilbud på Skjortekjoler, og har fundet nedenstående produkter til os her på Trenden.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Fortæl meget gerne rundt omkring om Trenden.dk - det vil være en kæmpestor hjælp. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Trenden.dk som bogmærke og besøg os snart igen til flere gode tilbud på skjortekjoler.


Søger du inspiration indenfor nye lækre skjortekjoler til kvinder i 2021? Den casual skjortekjole er næsten et must at have i garderoben som kvinde. Det er dejlig afslappende, sød, nem at have i en taske eller kuffert og super praktisk til hverdagen på arbejde, skole eller andet. Skjortekjoler tager sig godt ud med bare ben logisk nok, men kan også bruges med både leggings, strømpebukser og selv dame jeans alt efter hvad årstiden tillader.

Her er kombinationen med forskellige accessories med til at definerer din stil. Det kan være inspiration fra Sophia Loren looket fra datidens 50'erne, hvor udbredelsen af skjortekjolen for alvor tog fat. Helt ligesom du kan få en mere moderne casual stil der byder på loose fit og accessories med f.eks. elegante dame solbriller, smykker og andet i nutidens tidsalder.

Du kan også besøge skjortekjole.dk for at se mange flere eksempler på skjortekjoler

.

Bubbleroom skjortekjole

 • Find kjolen til 239,- kr. her Hvis du ønsker det stribet og casual brug til arbejde eller skole, er denne Bubbleroom Sara shirt dress et populært valg. Her kan denne  sommerkjole model måske være lige dig, hvor de vandrette striber giver et stilrent og elegant look med bare ben og pumps eller måske et par casual dame sneakers.  

  Karl Lagerfeld blusekjole

 • Find kjolen til 2.072,- kr. En noget andet og unik stil kan være denne lyse blusekjole fra Karl Lagerfeld. En klassisk stil i det unikke udtryk med logo som udsmykningen på ærmer og lang bælte. En moderne stil der giver et unikt feminint udtryk der kan kombineres med et par søde sneakers, sandaler, pumps eller støvletter.

   

  Sisters Point Eron kjole

 • Find kjolen til 439,- kr. her Sisters Point Elba kjole der er velegnet til både fest som hverdag med arbejde, skole eller andet. Modellen kommer i en afslappet pasform i stum vævet kvalitet og bindebånd i taljen.

  En flot og stilren kjole i let plisseret struktur der kan bruges som den lette sommerkjole med et par lækre pumps i hverdagen, ferie og fritid.  

  Amuse Society kjole

 • Find kjolen til 264,- kr. her En lang dame skjortekjole i det enkle og feminine snit er, hvad du får med denne lyse blusekjole. Kjolen eller skjorten i det ens mønster er let transparent og kommer med nedfaldende krave og knap lukning.

  God at kombinerer med et par strømpebukser og søde sko.  

  Happy Holly Ronja kjole

 • Find kjolen til 349,- kr.

  her Happy Holly giver dig denne skjortekjole i vævet stum kvalitet, slids i siderne og stribet mønster. En sød kjole til det lette brug med lange ærmer,  knaplukning og aftagelig bånd i taljen. En flot kjole der vil tage sig godt ud med et par høje hæle til festlig brug eller casual sneakers til hverdagen.

   

  Vila Alu Midi kjole

 • Find kjolen til 349,- kr.

  her Vila kjole i det casual udtryk og pasform der er velegnet til hverdag eller fest.

  Vila skjortekjolen kommer med elastik i taljen og manchetter med knapper på ærmerne.

  Enkel og stilfuld kjole der kan kombineres med accessories, tørklæde og flotte sko med hæle eller ej.  

  Selected økologisk skjortekjole

 • Find kjolen til 600,- kr. her Selected der laver forskellige modetøj som de populære læderjakker til kvinder og mænd.

  Her finder du også denne økologiske bomuldsskjorte i beige farve.

  Kjolen kommer med store lommer og korte ærmer som gør den velegnet til både job, skole eller mere festlige anledninger.  

  Hvorfor bruge skjortekjolen?

  Fordelen ved skjortekjoler som ofte er identisk med blusekjoler, giver dig mulighed for at style på stort set alle måder. Du kan bruge den både til sommer som vinter brug, hvor den løse pasform kommer i det casual, helt afslappet og noget finere brug Det gør den dejlig nem at kombinerer med eller uden benklæder på arbejde, byen, stranden, ferie eller stort set alle andre anledninger med det lette tøj. Denim er et populært valg, helt ligesom den hvide skjortekjole er en af favoritterne til både byturen som brug i dagtimerne. Her kan du kombinerer med en lækker læderjakke og sneakers, helt ligesom et par søde stiletter og en smart blazer giver dig et helt andet udtryk


 • Se også: