Modemagasinet Trenden

Skindjakker til kvinder

Vi har grundlagt Trenden.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Skindjakke til kvinder. Frem for at skulle surfe rundt på forskellige onlinebutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden

Du er på udkig efter en lækker skindjakke der kan give dig det stilfulde, rå eller elegante udseende? Ligegyldigt om det er sommer eller vinter, så er der altid noget smart over en kvinde i skind eller den smarte dame læderjakke. Og nogle af de lækre skindjakker til kvinder i de forskellige stilarter, kan bruges mange typer udtryk og kombinationer som f.eks. med dame striktrøjer.

De rå, fede, smarte eller elegante skindjakker kan kommer både til sommer og vinter brug. Og derfor behøver du som kvinde ikke nødvendigvis en moderne Pajar Cougar jakke, for der findes lækre skindjakker der også kan få dig til at holde varmen gennem den kolde tid.  

Vila ruskindsjakke

 • Find jakken til 899,- kr. her Hvis du ønsker den lette, feminine og rå skindjakke, kan denne ruskindsjakke fra Vila måske være lige dig. Du får en kropsnær og bikerjakke med to forlommer med lynlåse, lynlås i ærmekant helt ligesom lukning af jakke er med lynlås.

  Jakken står sig godt til både jeans og læderbukser til kvinder.  

   Selected ruskindsjakke

 • Find jakken til 799,- kr.

  her En lækker højkvalitets ruskind jakke i den lækre lette stil til både forår, sommer og sensommer. Jakken henvender sig til kvinder der ønsker den modebevidste, klassiske og rå stil. Udtrykket giver dig det enkle, rå eller sofistikeret look alt afhængig af hvad slags udtryk du ønsker.

  Måske du vil gå all-in og kombinerer med Selected læderbukser til kvinder.  

  Ellos Collection jakke

 • Find jakken til 1.799,- kr. her Hvis du søger en klassisk sort bikermodel, kan denne Ellos Collection skindjakke i lammeskind måske være dig.

  Jakken kommer med skråtstillet lynlås, bælte med metalspænde, lynlås ærmekant og nittepynt på reverset. Det giver dig den rå stil, der kan kombineres med de afslappet sneakers og jeans til kvinder.  

  Jofama skindjakke

 • Find jakken til 899,- kr. her Køb denne trendy skindjakke fra Jofama. Jakken i 100% læder er foret og i den klassisk bikerstil. Der er 4 dekorative lommer foran og jakken lukkes med skrå lomme.  

  Vero Moda Royce skindjakke

 • Find jakken til 479,- kr. her En enkel men elegant jakke til det afslappet look i skind. Jakken kommer i ruskind og det feminine snit hvor du får diskret lynlås og markante popnitter på reverse til at bryde stilen. Perfekt til forår og sommer sammen med både det afslappet som mere festpræget udtryk.  

  Samsøe & Samsøe jakke

 • Find jakken til 2.700,- kr. her En klassisk læderjakke i elegant skind fra Samsøe & Samsøee. Jakken kommer i det tidløse design, der gør det velegnet til at alle tidspunkter og kan være moderne år efter år. Jakken er kropsforet og kommer med forlommer og brystlommer med lynlås.  

  Jofama Petra jakke

 • Find jakken til 1.189,- kr. her Sort Petra jakke fra Jofama i et eksklusivt look med rå detaljer. Jakken har to forlommer med flap og to forlommer med lynlås. Helt ligesom jakken kommer med kontrast sømme til det fede udtryk.

  Jakken lukkes med knapper foran frem for den normale lynlås.  

  Gestuz bikerjakke

 • Find jakken til 2.157,- kr. her Brun Gestuz skindjakke i ægte læder og klassisk biker stil.

  Jakken er med skrå lynlås og bælte forneden. Der er lynlås i ærmegab og to lommer foran. Jakken er velegnet til det casual/rå udtryk sammen med jeans, sneakers, pumps eller måske de lette Gestuz kjoler.

   

  La Redoute skindjakke

 • Find jakken til 1.714,- kr. her Kort skindjakke i det eksklusiv og feminine udtryk med sit enkle snit.

  Jakken er med rund halsudskæring og snit foran og bagpå. Der er 2 paspolerede kommer i siden og lynlås i ærmegab. Flot jakke der også kan købes i cognac farve.

   

  Happy Holly imiterede skind

 • Find jakken til 499,- kr. her Lys Happy Holly i imiteret skind som giver dig en smart og billig dame skindjakke. Modellen har quiltede skulderpartier og det enkle men klassiske rå udtryk, hvor du kan kombinerer med stort set alt

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange