Modemagasinet Trenden

Ski’ god skiferie!

Denne guide er sponsoreret af de i artiklen nævnte virksomheder For rigtig mange danskere er vinterferie lig med skiferie. Både i uge 7 og 8 rejser de mange skilystne til populære rejsedestinationer som Østrig, Sverige og Norge for at nyde de fantastiske skiområder. Hos Skiferie.dk finder du et bredt udvalg af de bedste destinationer.

Uanset om du skal rejse med børnene, vennerne eller kollegaerne, finder du med sikkerhed din drømmerejse hos det erfarne rejsebureau. Skiferie.dk har nemlig mere end 25 års erfaring med skirejser og har Danmarks største og bredeste udvalg af skiferier til 8 lande i Europa.

Find spændende skirejser her, og se frem til en uforglemmelig oplevelse på ski! Eksempelvis finder du mange hyggelige skiområder i Tyskland tæt på den østrigske grænse. Selvom landet endnu er en lidt overset skidestination, er landet fyldt med forrygende skiområder.

Tyskland har særdeles gode skiforhold, som er helt ideelt til familien, der skal afsted på ferie. Her er nemlig plads til skiløbere på alle niveauer, og områder som Oberaudorf, Oberstaufen og Berchtesgaden er vidunderlige skisteder. Derudover er der også flere eksklusive skirejser til Schweiz og Frankrig, der med sine veludstyrede skiområder indbyder til sjov skiløb. Måske Tjekkiets familievenlige skiområder til lave priser er noget for dig.

Landet har skønne skihoteller, og de flotte skiområder har også plads til nybegyndere. Områderne er nemlig særdeles overskuelige, så du altid er sikker på at få en fantastisk skiferie med en rejse til Tjekkiet. Om du er til Østrig, Sverige, Norge, Tjekkiet, Frankrig, Schweiz eller Tyskland, så finder du masser af spændende inspiration til din næste skirejse hos Skiferie.dk!

Smart tøj til rejsen

Når du har fundet din foretrukne skidestination, skal kufferten pakkes. Foruden det praktiske skitøj er det også nødvendigt med en garderobe, så du også kan være godt klædt på, når du altså ikke står på ski.

Og for mange kvinder er det vigtigt at rejse med stil. Derfor finder du hos Zizzi tøj til den modebevidste kvinde i str.

42-56. Selvom du er en kvinde med former, skal tøjet ikke være gråt og kedeligt. Zizzi fører nemlig smart og trendy tøj, og du finder alt lige fra klassiske basictøj som bluser og bukser til stilede t-shirts og kjoler.

Uanset om du mangler overtøjet til sightseeing i gaderne eller kjolen til en drink i byen om aftenen, så har Zizzi alt, du behøver. Tøjet er fremstillet i nye og moderigtige designs, som altid understreger din femininitet.

Både over- og underdele har fokus på de små detaljer i tøjet, som sætter prikken over i’et og giver dig et eksklusivt look. Hos Zizzi er det nemt at se godt ud til en god pris. Du finder nemlig flere kategorier som ”2 for 500 kr.”, ”Bukser – 2 for 1” og ”Udsalg”, ligesom du selvfølgelig også kan forelske dig i de mest populære dele under ”Mest solgt” og ”Nyheder”.

Så hvis du også gerne vil være lækkert og moderigtigt klædt på til din næste rejse, så finder du din garderobe hos Zizzi. Klik her for tøj til store kvinder

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt