Skab den stilfulde afbalancerede herregarderobe

Skab den stilfulde afbalancerede herregarderobe

Skab den stilfulde afbalancerede herregarderobe? Stil er personlig, legende og levende - men stil kan også let blive rodet, konfust og grimt, hvis ikke man forholder sig objektivt og realistisk til sit outfit. Selvom bøllehat, gule strømper, hawaii-skjorte og lyserøde fløjlsbukser kan lyde stilet nok, fungerer vilde sammensætninger kun for de få. Den gode garderobe består både af de personlige, spændende og sjove tøjdele og klassiske, simple og neutrale basisvarer, der sikrer et gennemført outfit. Nogle mennesker finder balancen mellem basics og personlige items svær at finde.

Det ønsker denne guide at lave om på. Om det er dig selv, din partner, far eller bror, der har brug for hjælp til at sammensætte sit hverdagstøj, bør en passende løsning findes ved at læse denne artikel

Basisvarer

Hvis alle t-shirts har print på, alle bukser er farvede, alle skjorter er med mønster og ingen sweatere er lavet i en rolig farve, er det svært at skabe ro og balance i sit outfit. Foruden de gode basics, bliver helhedsindtrykket let forvirrende. Selvom der kan være gode hensigter med de vovede valg af trøjer, bukser og sko, bliver det sjældent flot i sammensætningen. Enhver garderobe bør indeholde basisvarer, der kan gøre op for de vilde valg af items. For at skabe det afbalancerede look, bør mindst én bestanddel af outfittet være i en neutral, jordnær farve og uden print på. På websiden Hardcasa.dk er de bedste basisvarer udvalgt, således at du let kan finde de gode items, der kan gøre din garderobe mere simpel, elegant og klassisk - og dermed også dine outfits mere stilede.

Vælg kvalitet

Mantraet ”kvalitet frem for kvantitet” bliver messet i enhver modeguide. Selvom det kan virke irriterende at få tudet ørene fulde af bemandingerne om at vælge den gode kvalitet til, kan det også udledes, at der må være noget om snakken, når det bliver gentaget så ofte.

Teksturen, holdbarheden og udseendet af dit tøj afslører med det samme dets kvalitet.

Det er altså derfor ikke kun for sjov, at du bør være bevidst om, hvad der står på anden side af vaskemærket. Vælg tøj der er fremstillet af gode materialer, og dit samlede outfits udseende vil højnes

Situationspåklædning

Et godt sæt tøj har forskellige bestanddele; både personlige og basisvarer. Det afbalancerede outfit består af forskellige items, der alle er af god kvalitet, er fremstillet af forskellige tekstiler og passer anledningen. Manden, der klæder sig efter vejret, aktiviteten og sin egen private lyst har opnået den perfekte balance. For at blive velklædt til enhver lejlighed kræves en smule forberedelse. Det kan være ideelt for mange, at de har tjekket vejrudsigten på forhånd, inden de går ud. Ligeledes er det passende og tjekket, når man har klædt sig personligt, men med øje for situationen. Det forekommer en smule sjusket med joggingbukser til barnedåb, ligesom habitbukser kan virke for overdressed til en øl med vennerne.

Personlig garderobe

Artiklen indledes ved at konkludere, at stil er personlig.

Det skal der holdes fast i. Vigtigst af alt er nemlig, at du, som bærer af dit tøj, er komfortabel, tryg og er fuld af selvtillid, når du går ud ad døren. Din stil skal afspejle dig og din personlighed.

Udforsk derfor din egen stil.

Hvad inspirerer dig? Brug de sociale medier, magasiner og verden omkring dig som inspiration og skab din garderobe med udgangspunkt i dette.

Når du samtidig har fokus på de gode materialer og den optimale balance i sammensætningen af dit tøj, er du stilsikker

Relaterede indlæg: