Sandaletter i sølv

Sandaletter i sølv

Velkommen til - vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Sandaletter i sølv fra adskillige troværdige danske webshops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle finde produkterne på hver enkelt shop.

Seneste Tilbud på Sandaletter i sølv

Her kan du se alle de Sandaletter i sølv vores robot i nat selv har fundet på adskillige danske internetbutikker. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt Sandalette i sølv du kan bruge - ellers kig forbi Trenden.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Så er der ikke flere billige sandaletter i sølv for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte shop for at læse mere om leveringspris og leveringstid.

Vi håber du vil fortælle dine venner om Trenden.dk - så bliver vi meget glade.

Det vil hjælpe os til at vise gode sandalette i sølv tilbud til endnu flere danskere.


Hvorfor vælge sølv sandaler med hæl? Sandaletter i sølv er selvfølgelig forbundet med sommer og varme.

Der findes sandaler i alverdens afskygninger som høje hæle, badesandaler m.m.

og mærker som f.eks. Billi Bi sko, Tamaris og mange andre, så du kan få luftet fødderne i den helt rigtige og ønsket feminine stil.

Og dèt er, hvad vi giver lidt inspiration til her, hvor du finder forskellige sølv sandaler der kommer med lige så forskellige hæle. Vi har fundet sølv sandaler særdeles interessant fordi farven tager sig godt ud i solens stråler og giver det eksklusive og smarte look der adskiller sig fra så mange andre lækre sko til kvinder.  

Glamorous sandal m. blokhæl

 • Find sandalen til 239,- kr.

  her En klassisk sandal med blokhæl der kommer med remlås og støtte ved hælen. Det klassiske design giver dig det feminine udtryk, som kombineres godt med både jeans, nederdel eller måske den korte festkjole eller blusekjole.

   

  Public Desire sølv sandal

 • Find sandalen til 299,- kr. her Hvis det er lidt mindre casual sandal i sølv som du skal bruge, kan denne Public Desire sandal med blokhæl være perfekt.

  En lækker sko til både sommerferien, arbejde, skole og alt andet brug gennem de varme farve. Og et godt og anderledes alternativ til de klassiske sandaler med kilehæl.

   

  Public Desire sandaler

 • Find sandalen til 299,- kr.

  her Sandaler fra Public Desire i en transparent og sølvgrå farve. Sandalen har en vid pasform, åben tå og kommer med blokhæl. Skoen spændes med den klassiske ankelrem.

   

  Betty London sandal

 • Find sandalen til 619,- kr. her Glamourøs sandalet fra Betty London.

  Modellen kommer med blokhæl hvor højden ligger på 7 cm.

  Skoen har normal pasform, åben tå og ankelrem. Indersålen og for er i komfortabel svineskind. Velegnet som sko til fest og gå ud gennem den varme sommer.  

  Ecco Sandal

 • Find sandalen til 1.100,- kr. her Ecco Elevate 45 Block sandal fra Ecco. En klassisk og elegant sko med justerbar spænde og ankelrem. Ecco sandalen med hælhøjde på 4,5 cm.

  er velegnet til de varme årstider eller sommerfester.

   

  Ilse Jacobsen sandal

 • Find sandalen til 1.085,- kr. her Sølv sandal fra Ilse Jacobsen der står sig godt til sommerkjolen eller måske casual jeans.

  Sandalen har en hælhøjde på 7,5 cm.

  og beklædt hæl. Den lukkes med vristrem med spænde.

   

  Esprit sølv sandal

 • Find sandalen til 349,- kr. her Traditionelle højhælede sandaletter til festlig brug i den klassisk stil. New Look sandal med hælhøjde på 9 cm og lukning på siden.

  Perfekt til alle festlige lejligheder som fødselsdage, nytår, bryllup og lignende. De viste modeller er alle gode bud på lækre sandaler eller stiletter i sølv der kommer med en feminin hæl og giver det flotte look både til fest og hverdagsbrug, som du kunne overveje hvis du enten mangler sandaler eller nye stiletter til fest.

  Alle modellerne kommer med farven sølv på enten i fuld eller med kombination af en anden farve som f.eks. sort som i fest modellerne der virkelig giver et lækker blandet look


 • Se også: