Modemagasinet Trenden

Sandaletter i sølv

Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Sandaletter i sølv fra adskillige troværdige danske webshops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle finde produkterne på hver enkelt shop.

Hvorfor vælge sølv sandaler med hæl? Sandaletter i sølv er selvfølgelig forbundet med sommer og varme.

Der findes sandaler i alverdens afskygninger som høje hæle, badesandaler m.m.

og mærker som f.eks. Billi Bi sko, Tamaris og mange andre, så du kan få luftet fødderne i den helt rigtige og ønsket feminine stil.

Og dèt er, hvad vi giver lidt inspiration til her, hvor du finder forskellige sølv sandaler der kommer med lige så forskellige hæle. Vi har fundet sølv sandaler særdeles interessant fordi farven tager sig godt ud i solens stråler og giver det eksklusive og smarte look der adskiller sig fra så mange andre lækre sko til kvinder.  

Glamorous sandal m. blokhæl

 • Find sandalen til 239,- kr.

  her En klassisk sandal med blokhæl der kommer med remlås og støtte ved hælen. Det klassiske design giver dig det feminine udtryk, som kombineres godt med både jeans, nederdel eller måske den korte festkjole eller blusekjole.

   

  Public Desire sølv sandal

 • Find sandalen til 299,- kr. her Hvis det er lidt mindre casual sandal i sølv som du skal bruge, kan denne Public Desire sandal med blokhæl være perfekt.

  En lækker sko til både sommerferien, arbejde, skole og alt andet brug gennem de varme farve. Og et godt og anderledes alternativ til de klassiske sandaler med kilehæl.

   

  Public Desire sandaler

 • Find sandalen til 299,- kr.

  her Sandaler fra Public Desire i en transparent og sølvgrå farve. Sandalen har en vid pasform, åben tå og kommer med blokhæl. Skoen spændes med den klassiske ankelrem.

   

  Betty London sandal

 • Find sandalen til 619,- kr. her Glamourøs sandalet fra Betty London.

  Modellen kommer med blokhæl hvor højden ligger på 7 cm.

  Skoen har normal pasform, åben tå og ankelrem. Indersålen og for er i komfortabel svineskind. Velegnet som sko til fest og gå ud gennem den varme sommer.  

  Ecco Sandal

 • Find sandalen til 1.100,- kr. her Ecco Elevate 45 Block sandal fra Ecco. En klassisk og elegant sko med justerbar spænde og ankelrem. Ecco sandalen med hælhøjde på 4,5 cm.

  er velegnet til de varme årstider eller sommerfester.

   

  Ilse Jacobsen sandal

 • Find sandalen til 1.085,- kr. her Sølv sandal fra Ilse Jacobsen der står sig godt til sommerkjolen eller måske casual jeans.

  Sandalen har en hælhøjde på 7,5 cm.

  og beklædt hæl. Den lukkes med vristrem med spænde.

   

  Esprit sølv sandal

 • Find sandalen til 349,- kr. her Traditionelle højhælede sandaletter til festlig brug i den klassisk stil. New Look sandal med hælhøjde på 9 cm og lukning på siden.

  Perfekt til alle festlige lejligheder som fødselsdage, nytår, bryllup og lignende. De viste modeller er alle gode bud på lækre sandaler eller stiletter i sølv der kommer med en feminin hæl og giver det flotte look både til fest og hverdagsbrug, som du kunne overveje hvis du enten mangler sandaler eller nye stiletter til fest.

  Alle modellerne kommer med farven sølv på enten i fuld eller med kombination af en anden farve som f.eks. sort som i fest modellerne der virkelig giver et lækker blandet look

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt