Modemagasinet Trenden

Dame ruskindsjakker

Vi har åbnet Trenden.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Ruskindsjakke dame. Frem for at skulle besøge forskellige onlineshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles og priser som kan være det helt rigtige i 2021. Nem og hurtig overblik der kan give dig inspiration til at finde den rigtige skindjakke. Alternativt kan du vælge at kigge på inspiration af smarte dame læderjakker her på siden også.  

Vero Moda ruskindsjakke

 • Find jakken til 799,95 kr. her Kort ruskindsjakke fra Vero Moda i bruchetta farve. Du får en let og moderne jakke med tre dekorative lynlåse foran, to forlommer og klassisk snit med krave.

   

  Vero Moda jakke

 • Find jakken til 799,95 kr. her Jakke i rosa i samme type men med andet snit og detaljer.

  Vero Moda jakken der også findes i sort, cognac og lys brun, er med asymmetrisk lukning med lynlås.

  Der er snydelommer for stilen og jakken har en fin pasform. Brug jakken som den lette dame sommerjakke eller til foråret på de varme dage.  

  Selected dame ruskindsjakke

 • Find jakken til 2.499,95 kr. her Unik ruskindsjakke i 100% lammeskind og for i 100% bomuld. Selected jakken er med bindebånd i taljen og knaplukning, hvor fronten også har to store påsyende lommer. En flot og unik forårsjakke til kvinder der ønsker det casual og feminine udtryk.

   

  Object Collectors Items

 • Find jakken til 1.499,95 kr.

  her Trendy biker jakke i ruskind fra Object Collectors Items. Jakken i den korte model og kommer med bælte i taljen, lomme og rå lynlåse til at give det unikke udtryk.

   

  Jofama ruskindsjakke dame

 • Find jakken til 1.950,- kr. her Jofama dame jakke i 100% ruskind og med flotte detaljer.

  En let jakke der passer både med jeans som til kjolen. Jakken i stum kvalitet har brystlommer, forlommer, bælte i taljen og lukkes med knapper.  

  Vero Moda Roycelouise

 • Find jakken til 799,- kr. her Moderne Vero Moda jakke i ruskind som kommer i den klassiske nomad farve. Jakken er med to forlommer og smarte lynlåse detaljer hvor farven er i sølv som står godt til jakken og måske de lyse dame jeans.  

  Vila ruskinds læderjakke

 • Find jakken til 899,95 kr. her Vila Bikerjakke i lysblå som også kan købes i nomad, mørkebrun, orange, sort og mørkeblå farver. Den korte bikerjakke har to lommer foran, trykknapdetajler og lynlåsdetaljer ved ærme, skuldre og krave.

   

  Pieces skindjakke

 • Find jakken til 559,95 kr.

  her Pieces ruskindsjakke i grøn som kommer til en billig pris på tilbud.

  Jakken der også findes i brun og sort farve, er i den korte bikermodel med normal pasform og skåret revers.

   

  Sort jofama jakke

 • Find jakken til 1.549,- kr. her Sort jakke i svineskind og for af poyester.

  Du får en skindjakke i biker stilen, som står godt både til de rå bukser som den lette kjole.

  Jakken er i stum kvalitet, og kommer med flotte detaljer.

   

  Only ruskindsjakke

 • Find jakken til 749,95 kr.

  her Only jakke som du kan købe i rød,  sort, brun, beige og grøn farve.

  En klassisk kort jakke som de andre viste modeller, hvor denne måske har den helt rigtige stil til dit temperament

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt