Modemagasinet Trenden

Rosemunde kjoler

Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Rosemunde kjole, nemt og simpelt.

Trænger din garderobe til en opdatering med nogle lækre kjoler? Her kan de elegante og tidløse Rosemunde kjoler måske være det helt rigtige hvis du ønsker det elegante og stilsikre look med feminine og smarte kjoler. Det store udvalg af kjoler i Rosemunde mærket, betyder at du kan finde kjoler til stort set alt slags brug om det så er arbejde, cafeen, byturen, festen eller hverdagen. Fællestræk ved de lækre kjoler er, at de kommer i smukke og søde feminine træk hvor du kan fremvise dine kvindelige sider.

Du får med en kjole i det lækre mærke, en kjole der er yderst populær og samtidig ret tidløs. Det kan være det friske pust til garderoben hvis denne skal fornys.

Brug inspirationen nedenfor, der byder på forskellige smarte modeller til 2020.  

Rosemunde Dress SS

 • Dress SS modellen kommer i 4 forskellige nuancer. Du finder blondekjolen i vintage powder, boroque rose, serena sea og blueberry farve. En flot figursyet kjole i en god komfortabel pasform hvor det hæklet blond materiale er i 50% bomuld, 48% polyamid og 2% elastane.

  En feminin, sød og tidløs kjole der både kan bruges til hverdag og aftenbrug. Et godt alternativ til den stilrene Desigual sommerkjole eller andre lignede lækre brands.

     

  Blondekjole til aftenbrug

 • Søger du den flotte ærmeløse kjole er denne model måske det rigtige? En model der ligner Dress SS kjolen med undtagelse af ærmerne. Du får en flot og stilren figursyet blondekjole der er perfekt til sommerbrug hvad end det er arbejde eller mere festlig brug.

     

  Sød sommerkjole

 • En sød sommerkjole til det casual brug hvor du finder 5 forskellige farver hvis ikke denne vintage dot print er det rigtige. En let kjole i stretch materiale der kommer i 95% polyester og 5% elastane. Modellen kommer med stropper, elegante prik print og søde detaljer forneden. Hvis du vil finde en flot kjole i det lette design til sommeren, kan denne Rosemunde kjole måske være helt perfekt.

     

  Stilren sommerkjole

 • En anden let sommerkjole er denne med stropper i vintage powder nuance. En stilren og tidløs kjole der kan bruges både som dame strandtøj, i skole som den lette kjole til f.eks. grillfesten m.m. Materialer kommer i 90%polyester og 10% elastan.

     

  Rose Rosemunde kjole

 • Hvis du ønsker det søde og stilrene look er denne sommerkjole måske det perfekte.

  En sød kjole med blomster tryk, snor i taljen og underkjolen.

  En dejlig let og sød kjole der kan bruges både til skole, arbejde og aftenbrug der kan kombineres med et par sko med kilehæl eller sandaler

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange