Modemagasinet Trenden

Det flotte regntøj til børn

Vi har grundlagt Trenden.dk så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Regntøj til børn. Frem for selv at skulle klikke rundt på forskellige onlineshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Udvalgte Regntøj til børn Tilbud

Vores robot har i nat automatisk kravlet mange internetforhandlere fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Regntøj til børn, og har fundet nedenstående produkter til os her på Trenden.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Ikke flere produkter

Hvis du læser dette har du nu set alle de regntøj til børn vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte internetbutik. Vi sender vores robot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og kom snart igen for endnu flere gode tilbud.

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller vinter, kan regntøjet ret ofte komme i brug. Selvom vejret er varmt, er det ofte vådt. Helt ligesom vinteren ofte også er mere våd end kold. Det kræver selvfølgelig at dit barn har den gode beskyttelse mod fugten og regnen i form af noget praktisk og godt regntøj.

Regntøj skal ikke bare holde drengen eller pigen tør, men også varme en smule. Og det gør sig også gældende når regntøjet er blevet lidt slidt, hvilket det jo bliver ved brug.

Derfor har vi her fundet forskellige sæt i de mange lækre brands der selvfølgelig skal tilsættes et par smarte gummistøvler til børnene så fødderne også holdes tørre i 2021.  

Didrikson regnsæt

 • Find sættet til 799,95 kr. her Didriksons Boardman regntøj der findes i den viste blommelilla model, men kan også købes i navy blå.

  Du får et sødt PU-coated regnsæt med regnjakke og regnbukser med overdel. Didriksons regntøjet med svejsede sømme er vindtæt og 100% vandtæt med vandsøjletryk på 8.000 mm. Regnjakken har aftagelig hætte med trykknapper og velcro.

  Regnbukserne har en overdel i fleece til at holde kroppen varm, helt ligesom bukserne bliver holdt oppe.

  Der er elastik ved åbninger helt ligesom vinter- eller gummistøvler og bukserne bliver holdt fast med justerbare elastikstropper.  

  Reima regntøj

 • Find sættet til 449,95 kr. her PU-coated Reima regntøj i blå nuancer og med seler i bukserne. Regnjakken er i blå og regnbukserne i den mørkere navy farve, så sættet få et flot og moderne udtryk. Jakken er med aftagelig hætte der tages af med trykknapper.

  Der er elastikkanter i begge sider, så hætten kan lukkes godt til. Reima regnjakken har reflekser bagpå, på hætte og ved ærmerne.

  Du finder refleksstriber ned langs siderne på regnbukserne, så regntøjet giver god sikkerhed i forhold til at kunne ses i mørket.  

  En Fant regntøj

 • Find sættet til 454,96 kr.

  her Bordeaux En Fant regntøj med vandsøjletryk på 8.000 mm.

  der giver dig 100% vandtæt regntøj.

  Enkelt og stilren regntøj der er fremstillet i 100% polyester og har en slidstyrke på 30.000. Sættet kan købes i model fra 1 -3 år.

  Helt ligesom du finder regntøjet i str 104 – 152 der dækker aldersgrupperne fra 4 – 12 år. Helt ligesom det er vandtæt og slidstærk, er regntøjet også med en god åndbarhed på 3.000 g så barnet kan lege uden at blive drivvåd af sved.

   

  Wheat regntøj m. seler

 • Find sættet til 499,95 kr. her PU Wheat regntøj med allover-blomsterprint i rosa og gule farver ovenpå tøjet gråblå farve, giver dig et unikt og sødt regntøj til barnet. Wheat regntøjet har svejsede sømme og er 100% vandtæt med vandsøjletryk på 8.000 mm.

  Regntøjet er økotex 100-certificeret og i letvægtsmateriale så drengen eller pigen får bedre mobilitet til hverdagen i vuggestue, børnehave eller skole. Flot design der findes lignede i det søde Petit by Sofie Schnoor børnetøj.

   

  Mikk-Line regntøj

 • Find regntøjet til 299,95 kr. her Mikk-Line regntøj i navy blå som ofte bruges som favorit farve til drenge.

  Regntøjet fra det danske brand kan også købes i rosa, army og sort nuance. Sættet har elastikkanter omkring åbninger til at skærme for vand, vind og holde bukser og jakke på plads. I jakkens hals er der fleeceforing til bedre varme.

   

  Color Kids regntøj

 • Find sættet til 459,95 kr. her Color Kids PU regntøj med bukser i rødbederød og jakke i pink med alloverprint af bogstaver og tal i rosa nuancer. Et sødt smudafvisende sæt der også kan købes i blå model til drenge. Regnjakken er med aftagelig hætte og elastikkant øverst så hætten sidder tæt. Der er også elastikkanter ved håndled og ben. Både jakke og bukser har refleksstriber og er 100% vandtæt.

   

  byLindgren regntøj til børn

 • Find sættet til 529,95 kr. her byLindgren Gunnar regntøj med jakke og bukser i forskellig design til det smarte udtryk.

  Regnbukserne er i navy farve, hvor regnjakken er navy i bunden men brun i toppen og på ærmer. Du får et vandtæt sæt med vandsøjletryk på hele 10.000 mm. og vand- og smudsafvisende coating uden brug af fluor.  

  Molo regntøj

 • Find jakken til 599,95 kr. her En flot og dejlig varm regnjakke i mørkegrøn der kan købes i størrelser fra 2 til 12 år. Du kan tilkøbe matchende regnbukser til 400 kr.

  som også kommer i den mørkegrønne farve. Regnjakken har en åndbarhed på 5.000 g/m2/24h og vandsøjletryk på 5.000 mm.

  Jakken er fremstillet i 100% polyester og er uden fluor. Den kan være velegnet som en af de smarte overgangsjakker eller forårsjakker til børn.  

  Celavi regntøj

 • Find sættet til 399,95 kr. her Celavi regnsæt med søde elefant prints.

  Modellen findes også i rød model der kan være velegnet til piger. Jakken med alloverprint af elefanter har elastik i siderne af bunden og ved ærmer.

  Hætten kan tages af med trykknapper og jakken åbnes med lynlås med udvendig vindstolpe. Sættet har vandsøjletryk på 5.000 mm og er selvfølgelig vindtæt.

   

  Name It regntøj

 • Find sættet 299,95 kr. her Armygrøn Name It Noos regnsæt med regnjakke og regnbukser. Jakken er med aftagelig hætte og regnbukserne har elastiske seler der kan justeres i længden. Sætten med svejsede sømme er vindtæt og 100% vandtæt med vandsøjletryk på 10.000 mm.  

  Hvilket regntøj til dit barn

  Når du skal finde regntøj til børnene, skal du som udgangspunkt kigge på kvaliteten frem for udelukkede at gå efter brand.

  Regntøj må selvfølgelig gerne se godt ud og følge moden. Men kvaliteten og forventningen til regntøjet kommer i første række. Og så kan moden i form af Molo tøj eller andre mærker, komme bagefter.

  En væsentlig og nok den vigtigste kvalitet ved regntøj, er, at det er vandtæt. Et sæt regntøj skal kunne holde til et vandtryk på 1.5 meter.

  Her findes der få forskellige sæt som efter et stykke tids brug og slid, ikke kan klare vandtrykket.

  Evnen til at modstå trykket forsvandt da tøjet var blevet slidt efter brug. Det er dog efterhånden de færreste brands der ikke kan klare vandtrykket. Det er dog vigtigt at se sig for og eventuelt tjekke Tænk.dk der har foretaget test af adskillige regntøjs mærker

  Vælg størrelsen med plads til varmt tøj

  Når foråret begynder at melde sin ankomst i april, bliver flyverdragten eller andet ofte lagt væk og udskiftet med regntøjet.

  Men i april og maj kan det være ret koldt med bare regntøj. Derfor skal regntøjet være i stand til at kunne have f.eks. termotøj indenunder.

  Og heldigvis er meget regntøj designet til den ekstra plads som tykt tøj indenunder kræver. Der er selvfølgelig også andre ting som Molo, Celvavi eller Ticket to Heaven regntøj skal kunne

  Gode egenskaber i regntøj?

  Udover at have plads til termotøj, skal regntøjet selvfølgelig også have andre gode kvaliteter.

  Især til de mindre børn, skal regntøjet have en strop der kan sættes under støvlerne, så regntøjet bliver nede og dækker benene også.

  Og her er en gummistrop bedre end elastik, da elastikker har det med at blive slappe over tid. Lukningerne på regntøjet kræver en lynlås. Vand trænger nemmere ind ved knapper.

  Derudover er velcrolukning ved ærmerne og ben bedst til at holde vandet ude også.

  Aldrig køb regntøj med snore i hætten.

  Og der er heldigvis ikke mange modeller tilbage med snore. Det er heller ikke tilladt i vuggestuer og børnehaver, for der har været for mange tragiske uheld hvor snoren har hængt fast i noget under leg

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Når julegaveræset rigtig går i gang, så er der mange, der nok godt kan opleve lidt sved på panden. Der er nemlig mange, som har en masse gaver, der skal købes ind, inden juleaften nærmer sig, og det vil man jo helst gerne gøre så nemt, hurtigt og billigt som muligt. Nemt fordi det godt

  kvinder køber tøj

  Hvad har danske kvinder i fokus, når de køber nyt tøj?

  Det er ikke alle kvinder, der har det samme i fokus, når de køber nyt tøj. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der går igen. En stor del af danske kvinder har nemlig fokus på de samme ting. Er du i tvivl om, hvad der egentlig er i

  Fire slags live underholdning du kan opleve derhjemme

  Fire slags live underholdning du kan opleve derhjemme

  Takket være internettet kan du nu få meget bedre underholdning derhjemme. Alt er blevet mere interaktivt, og det føles som om, at du har verden ved dine fingerspidser. Naturligvis er der underholdning, som er bedre end andet. Det kigger vi på nedenfor, hvor vi giver dig fire gode idéer til underholdning, som du kan opleve

  Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

  Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

  Du er ikke ordentlig klar til jul, hvis ikke du har en rigtig grim julesweater at iføre dig til julefrokosten. Intet skriger julestemning som en julesweater med rensdyr, snemænd, lys eller små bjælder på. Sørg for at du bliver midtpunktet til alle højtidens julefrokoster med en mindeværdig julesweater, der kun kan få smil og grin frem på

  Sådan finder du en flot kjole til juleaften til både piger og damer

  Sådan finder du en flot kjole til juleaften til både piger og damer

  Julen er en vigtig, hvis ikke den vigtigste, højtid for mange danskere, og det er der flere oversager til. For mange er julen den højtid, hvor man samles hele familien, ligger gamle problemer og lignende bag sig og fokusere på hyggen. Derfor er det også vigtigt, at julen er som den altid har været for

  Sådan opnår du succes online med din webshop

  Sådan opnår du succes online med din webshop

  Alt viden du opnår om online kommunikation, IT og generelt digitale maskiner er en stor fordel. Flere folk bliver nysgerrige omkring brugen af internettet og det kan kun gavne specielt virksomheder på den lange bane. Det er begyndt at være en større trend at promovere for produkter og services online i nye nuancer igennem nye

  Få inspiration til en unik og moderne indretning i hjemmet

  Få inspiration til en unik og moderne indretning i hjemmet

  Har du svært ved at få det moderne udtryk ind i dit hjem, eller ønsker du måske blot, at stilen bliver mere iøjnefaldende samt personlig? Så er du landet det helt rette sted. Indretning kan for mange være en tjørn i siden, også selvom man har en god ide, om hvordan hjemmet skal stå og

  Sportens indflydelse på moden

  Sportens indflydelse på moden

  Sport er en del af mange menneskers hverdag. Enten dyrker de selv en form for sport eller motion,  eller også følger de bare med på sidelinjen. I skolerne bliver vi alle opdraget til, at sport er vigtigt  for vores generelle sundhed og velbefindende. I idrætstimerne gør idrætslærerne alt hvad de kan, for  at præsentere så

  De mest anvendte betalingsformer på online casino

  De mest anvendte betalingsformer på online casino

  Når du skal på casino, skal du have pengepungen med. Selv om der findes gratis spil, er det sjældent  at det udelukkende er den spillere kommer for. På et online casino kan du naturligvis ikke betale  med kontanter. Du bliver nødt til at bruge en digital løsning. I artiklen herunder finder du både de  mest