Realiser drømmen om selvrealisering

Realiser drømmen om selvrealisering

Denne guide er sponsoreret af de i artiklen nævnte virksomheder Vi lever i en hverdag, hvor stress og tidspres er noget af det, der fylder allermest. Dette er både sundhedsskadeligt og skadeligt for de relationer, som man har omkring sig. Hvis man ikke er glad i sit liv, er det svært at tilføre andres liv glæde.

Derfor er det utrolig vigtigt, at man finder en balance i sig selv og bliver glad for det liv, som man lever.

Nogle gange glemmer man at fokusere på sig selv, fordi man har så travlt med at glæde og fokusere på alle andre. Dette er bestemt en egenskab, som er værd at holde fast i, men man må aldrig glemme sig selv. Gør man det, er man ikke i stand til at yde sit bedste, og det er jo det, man gerne vil være i stand til, både for sin egen og andres skyld

Et arbejde, du elsker

En af de ting, der er roden til allermest ulykke i hverdagen, er et forkert job. Tro det eller ej, men der er utrolig mange, der står med det forkerte job på hånden, og det gør dem stressede og kede af det.

Problemet her er bare, at en stor procentdel af disse slet ikke er klar over, at det er deres job, der står i vejen for deres glæde og lykke. Hvis du ser dig selv i sådan en position lige nu så overvej, om du rent faktisk er glad for det arbejde, som du laver. Måske vil det gå op for dig, at du ikke har lyst til at lave andet end det arbejde, som du netop nu står i, men det kan modsat også gå op for dig, at du står et helt forkert sted, når det kommer til jobbet.

Hvis du føler det sidstnævnte, bør du overveje at skifte job og karriere. Før du kvitter dit job, bør du overveje en række ting. Hvad er dine stærke sider? Hvad er dine svage? Hvilke ting nyder du at bruge din tid på? Har du særlige kompetencer? Og hvem er du egentlig? Der er en lang række spørgsmål, som du bør stille dig selv, og når du har fået svar på disse, kan du begynde at udforme dit CV og lede efter nyt job.

Find en skabelon til dit CV, hvis du er i tvivl om, hvordan sådan et skal udformes, eller bare vil være på den sikre side

Prioriter tiden

Foruden at sørge for at du står i en jobsituation, der gør dig glad, skal du også lære at prioritere tiden.

Nogle gange er det ikke arbejdet eller de sure pligter, der står i første række, men i stedet dit helbred og velvære. Når tingene er ved at koge over, er det vigtigt, at du stopper op og tager en pause, så du igen kan komme på rette spor.

Hvis du helt vil undgå at ramme disse punkter, bliver du nødt til at inkorporere noget mig-tid hver dag. Det kan være i form af en times læsning, en gåtur eller noget helt tredje.

Det skal bare være en lille del af dagen, hvor du udelukkende bruger tid på at lave noget, der gør dig godt tilpas og får dig til at slappe af

Relaterede indlæg: